- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
gercekten neden dalga gectiğinizi anlamis değilim , oyle herseyi birskip gitmek kolay mi saniyosunuz, kolay olsa boyle bi konu acmazdim kiYani evet sülalesine cok düskün yeminlerine inanmıcanda neye inanacaksın.. yani bakıyorumda ayrılırsanız dünyanın sonu gelir ölürsün tabiki de yasayamazsın.
Bol bol dua et, kün ye kefün de gelinlikler icinde tartısır üstüne birde 5 bebe yapıp düzelir artık
Dünya tarihinde ilk defa ilişki yaşayan kişi sen değilsin, son olmayacaksın. Hepimiz çoook sevdik, hepimiz ayrılmak durumunda kaldık. Hala hayattayız. Aşktan kimse ölmez yani.gercekten neden dalga gectiğinizi anlamis değilim , oyle herseyi birskip gitmek kolay mi saniyosunuz, kolay olsa boyle bi konu acmazdim ki
Evlenmek için dua eden bir kadına ben ne diyebilirim? Akıl fikir vermek için zaman kaybı olarak görüyorum.gercekten neden dalga gectiğinizi anlamis değilim , oyle herseyi birskip gitmek kolay mi saniyosunuz, kolay olsa boyle bi konu acmazdim ki
ya doğru soyluyoesunuz fakat benimde kendimce gozlemlerim oldu tabiki , ilk aldattiğini öğrendiğimde hemen hwr yerden engelleyip bitirdim , bu bana 2 3 ay boyunca surekli arkadasları vasıtasıyla yazdi , arkadaslarinada yeminler ettirdi(yaptiği seyleri arkadaslarina anlatiyor cunku) benim icin agladi da , bu aralar maddi sıkıntımız cok bana hep destek oluyor (parası olmadiği halde ihtiyacim olduğu için borclandi) ya daha sayamadiğim onca sey varki , yani direkt hersey üstte anlattiğim gibi değil , ama tabiki hala aldatmadigina bi türlü inanamiyoeum cunku içine zatwn suphe dustugu anda guven kalmiyor . ya gercekten seviyor gibime geliyor ama ara sıra paranoyaklasip boyle seyler dusunuyorum , sürekli kavga etmemizin sebebi iste tam olarak bu konudan kaynaklaniyor , ben aciyorum konuyu genellikle , bana gel yuzyuze sakince kvgasiz konusalim diyor ama ben dusuncelerim yuzunden kafayi yemis oluyorum ve kvgaya donusuyor , boyle yaniBir ekleme daha yapayım, eski konularına göz attım. Şu an yaşadığın durumdan kaçış yolu olarak evlenmeyi düşünüyorsun şimdi anladım ama bu çok büyük bir hata olur. Seninki gibi ailesi baskıcı kızlar böyle rezil insanlarla evlenip sefil oluyor. Boşanmaya kalksan ailen seni geri de kabul etmez. Bir de çocuğun olursa tamamen yapayalnız kalacağın için ömür boyu bu adamdan kurtulamazsın. Yapma canım, bu adamla evlenmesen dünyanın sonu olmaz ama evlenirsen hayatını mahvedersin.
benim cok iliskim olmadi 2. iliskim ve ilk iliskim de bana karsi tavirlari değistiği için ayrilmistim ben .ayrilmaktan korkmamin aebebi ilk iliskim bittiğinde sakasiz 2 sene kendime gelemedim , yataktan cikmiyordum dusa bile girmek istemiyordum , iste o iliskimide suanki iliskim bslayinca unuttumGercekten 92li misiniz, oylesine mi girmistiniz profilinize bilgiyi? Cunku eger yasiniz gercekse kimsenin askindan olmedigini bu yasa kadar ogrenmeniz gerekiyordu.
Böyle bir adamla evlenmek için her gün dua ediyorsanız bize "amin"demek düşer.sevgilimle istisnasiz hergun bi sebepten kavga etmeye basladk , toxic iliskimiz var zaten . cok seviyorum ayrilsam yasayamam gibi geliyor ayrica sevgilimle güven sorunlarimiz var , ilk basta o beni kisitlardi (aksam cikamazsin vs simdi bende basladim ben cikamiyosam sende cikamazsin diyorum ama bazen cok iyi olup sozumu dinliyor ama bazen de dinlemeyip ara da cikiyor) ben gercekten cok asigim evlenmek istiyorum fakat ben cok ta paranoyak birisiyim yani durup dururken aklima ya beni suan aldatiyosa gibi seyler (aslinda durup dururken değil, aldattiğini yakalamistim fakt yeminler etmisti yapmadigina dair normalde asla affetmem fakat ailesine cok baglı biri ailesi uzerinden yeminler etti ama hala icimde var unutamiyorum)geliyor (bu arada tum sulalesiyle tanistim beni biliyorlar yani) o da benle ciddi dusunuyor fakat boyle nereye kdar gider bilmiyorum , hergun evlenelim diye dua ediyorum napixam artik?
Toxic bir iliskimiz var, beni aldattigini yakaladim sonra yemin etti affetim bu cumlelerinizden sonra çözüm bence çok basit sizinki aşk değil takıntı olmuş valla elbette herkes kendine göre kiskanctir ama sizinki kıskançlık değil guvensizlik canım malesef bide evlenecem diyorsun evlenip bir sene sonrada kocsm beni aldatiyormu ne yapmam lazım yasacaksin evlenince aşk bitiyor ortada sevgi saygı güven kalıyor inan bunlardan biri olmayınca da mutsuz bir evlilik oluyor siz karar verinsevgilimle istisnasiz hergun bi sebepten kavga etmeye basladk , toxic iliskimiz var zaten . cok seviyorum ayrilsam yasayamam gibi geliyor ayrica sevgilimle güven sorunlarimiz var , ilk basta o beni kisitlardi (aksam cikamazsin vs simdi bende basladim ben cikamiyosam sende cikamazsin diyorum ama bazen cok iyi olup sozumu dinliyor ama bazen de dinlemeyip ara da cikiyor) ben gercekten cok asigim evlenmek istiyorum fakat ben cok ta paranoyak birisiyim yani durup dururken aklima ya beni suan aldatiyosa gibi seyler (aslinda durup dururken değil, aldattiğini yakalamistim fakt yeminler etmisti yapmadigina dair normalde asla affetmem fakat ailesine cok baglı biri ailesi uzerinden yeminler etti ama hala icimde var unutamiyorum)geliyor (bu arada tum sulalesiyle tanistim beni biliyorlar yani) o da benle ciddi dusunuyor fakat boyle nereye kdar gider bilmiyorum , hergun evlenelim diye dua ediyorum napixam artik?
Sana 5 yıldır evli biri olarak yazıyorum ayrıl ve kendini kurtar sevgililik ve evli olmak bambaşka bişey sevgiliyken böyleyse evliyken içinden canavar çıkar ki zaten yürümez o evlilik o yüzden en başından bitirmen çok daha mantıklısevgilimle istisnasiz hergun bi sebepten kavga etmeye basladk , toxic iliskimiz var zaten . cok seviyorum ayrilsam yasayamam gibi geliyor ayrica sevgilimle güven sorunlarimiz var , ilk basta o beni kisitlardi (aksam cikamazsin vs simdi bende basladim ben cikamiyosam sende cikamazsin diyorum ama bazen cok iyi olup sozumu dinliyor ama bazen de dinlemeyip ara da cikiyor) ben gercekten cok asigim evlenmek istiyorum fakat ben cok ta paranoyak birisiyim yani durup dururken aklima ya beni suan aldatiyosa gibi seyler (aslinda durup dururken değil, aldattiğini yakalamistim fakt yeminler etmisti yapmadigina dair normalde asla affetmem fakat ailesine cok baglı biri ailesi uzerinden yeminler etti ama hala icimde var unutamiyorum)geliyor (bu arada tum sulalesiyle tanistim beni biliyorlar yani) o da benle ciddi dusunuyor fakat boyle nereye kdar gider bilmiyorum , hergun evlenelim diye dua ediyorum napixam artik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?