sevgilimle tartıştık konuşmak istemiyormuş

huysuzviji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
11
0
1
32
4 buçuk aylık bir ilişkim var ciddi başladı. bu süre içinde 2 3 tartışmamız oldu. Ben alttan alan biri değildim ancak trip atmamayı düşündüğümü açıkça konuşmayı örendim ki o da bunun böyle olmasını istiyordu. dün bir kız arkadasım müzikli bir mekana çağırdı belki bir iki kız arkadaşının da geleceğini söyledi. sevgilimi davet ettim sen de gel diye gelmem dedi ısrar ettim benim içim hiç rahat değil bil dedi orada okulun ortamı olacak erkekler sarkacaklar diye sanırım istemedi gitmemi kız kızayız diyince daha kötü dedi. Haber verdim geldik diye cevap atma uyuyorum keyfine bak artık haberde verme umurumda değil dedi ve dünden beri aramadı ben dayanamadım sabah aradım konuşmak içimden gelmiyor dedi sakince karşıladım halledelim dedim istemiyorum dedi sen konuşmak istediğin için konuşuyorduk önceden dedi sorunlarımızı. akşama kadar aramadı ben aradım ve yine aynı seyleri söyledi ayrılmak mı istiyorsun diyince ne alakası var istesem söylerdim dedi ama canım çok yanıyor ağlamaktan gözlerim şişti haksız olduğumu düşünmüyorum ama neden bu kadar büyüttü ve nasıl dayanıyor aramadan bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun ve objektif bakın saolun.

Umursamayin. Kendi haline birakin. Açık ve net olarak yorumum SAÇMALAMIŞ ve ABARTMIŞ... Üzülmeyin akışına birakin. Üstüne düşmeyin. Üstüne düştükçe şımaracak kendini geri cekecek.

Benim eşimde yapardi aynısını şimdiden dizginleri eline almak istiyor :)dik durun tamam demeyin herseye şimdi esim hicbsy karsmiyor buda ck ilgnc demek ki bilerek yapiyorms:KK6:

Kendi erkek arkadaşlarıyla, erkek erkeğe dışarı çıkınca ne yapıyormuş ki, siz kız arkadaşlarınızla dışarı çıkınca bu kadar trip atıyor.

benimle birlikte çıkmıyosun dedi ben çağırınca bi daha gelemiyorum deme dedi sonra davet bile etmicem arık haber verme umurumda değil dedi ama o genelde erkeklerle oluyor ve benim çıkmam sıkıntı oluyor.

ben

"benim içim hiç rahat değil bil dedi orada okulun ortamı olacak erkekler sarkacaklar diye sanırım istemedi gitmemi kız kızayız diyince daha kötü dedi."

cümlelerine takıldım

okulun ortamı olacaksa erkekler neden sarksın

zaten tanıdığınız insansa bunlar sarkacaksa her yerde sarkar

yani neden kadınlar olarak biz av erkekler de avcı görüntüsüne itiraz etmiyoruz

bunu mu düşündün, bana sarkacak adamın gözünü oyarım, sen merak etme deseydin keşke

bu aşamada da artık arama sorma

bir derdi varsa kaldırsın poposunu gelip açıkça anlatsın

benimle birlikte çıkmıyosun dedi ben çağırınca bi daha gelemiyorum deme dedi sonra davet bile etmicem arık haber verme umurumda değil dedi ama o genelde erkeklerle oluyor ve benim çıkmam sıkıntı oluyor.

Böyle bir adamı niçin hayatında barındırıyorsun?
Haber verilir, fikri sorulur, izin alınmaz; sağlıklı ilişkiler böyle yürür.

Konuşmak istemiyor muymuş? Ok. deyin ve ona istediği gibi davranın: Konuşmayın.
Aramayın, sormayın. Nasıl olsa bunun ayrılmakla bir alakası yokmuş, ayrılmak isterse söylermiş ya, rahat olun.

Trip atan erkek, en hazzetmediğim.

çok trip atmaz ve biz herseyimizi konusarak hallederdik ama bunu çok uzattı takıldığı yeri tam olarak anşamadım. gelip masaya oturucak değiller dedim otururlar diyo ve benle çıkmıyosun arkadasınla tak diye çıkıyosun diyo yani neden herseyi zorlaştırıyo hiçbir sorunumuz yoktu ve fazla mı iyiyiz diye bile garipsemişti bunu.

Kesinlikle mantıklı yorumlar topluyorsun.Aklı başında bir insan bunu bu kadar abartmaz.Asıl bu kadar abarttığı için siz şüpheye düşün

yazmadı aramadı iki gündür çok kötüyüm, kendimi değersiz hissediyorum, hiç mi sevmedi? sevmese bu kadar rol yapamaz ya da hissederdim, neden aramıyo bir anda bu hale gelemez çok pişmanım çıktığım için kafayı yicem:(

Felaket tellalı olmak istemem ama ayrılmaya bahane arıyor olabilir mi?
Bir dışarı çıkma mevzusu için bu yaptığı hiç ama hiç normal değil. Kaldı ki bu kadar karışmaması lazım.

Sizi çok guzel terbiye ediyor resmen. Sizde buna izin veriyorsunuz. Ayrilcak adam ayrilirdi. Bu hem ayrilmiyor hemde ortalıktan kayboluyor, aramıyor, konusmuyor. Iyice burnunuzu surtuyor ki bidaha cesaret edemeyin diye. Sizde oturmuş fink fink agliyorsunuz birde. 4.5 ay ne allasen ciddi başlamak ne? Ciddi lafini duyan kizlarimiz niye hemen kul köle moduna gecer anlamadim anlamicam.

yazmadı aramadı iki gündür çok kötüyüm, kendimi değersiz hissediyorum, hiç mi sevmedi? sevmese bu kadar rol yapamaz ya da hissederdim, neden aramıyo bir anda bu hale gelemez çok pişmanım çıktığım için kafayı yicem:KK43:
4 aylık ilişkide nedir seni bu kadar ağlatan ?! Bırak yahu ne hali varsa görsün! Çıktığım için pişmanlık duyuyorum falan da deme sen mandıra canlısı değilsin! Ki kız arkadaşlarn ile cikmssn çok doğal bisey bu kız çocuğu gibi trip atmasina gerek yok ki trip de değil bu resmen ayrılık sinyali ayrıca 4 ayda kimse kimseyi öyle deli gibi sevmez biraz uyanık olun !

çok pişmanım çıktığım için kafayı yicem:KK43:
E Pes.
Böyle sevgilim olsa ben de istediğimi yaptırırım. Adam pek güzel eğitiyor seni.
Sen ne yaptın? Kazık kadar insansın, hangi ortam sana uygun, hangisi değil, sen tek başına karar veremiyor musun? Ananız babanız gitme, gece çıkma dese, ergen gibi triplerden trip beğenirsiniz, ama el oğlu "gitmicen dödüm, örköğim bennn, benim dödüğüm olcakkkk" diye höykürdüğünde adamın 50 yıllık karısı gibi "peki bey" dersiniz.
Az bir silkelen kendine gel yahu.
Çıktıysan arkadaşlarınla çıktın, kötü yola düşmedin ya.
Ne oluyormuş kız kıza çıkınca, ben her hafta çıkıyorum, daha da başıma bir hal gelmedi, 30 yaşındayım.
O karıya kıza mı asılıyor da dışarı çıkınca senin de kötü bir şey yapacağını sanıyor.
Bu kadar teslimiyetçi olma. Kocaman insansın, ne doğru ne yanlış o sana göstermeden de bulabilirsin. Şu konuda şu anda taviz verirsen, toparlayamazsın, haberin olsun.
O trip mi atıyor. Daha ağırını at. Çirkef mi yapıyor, dünyasını dar et. Ayağını denk alsın. Yerini, haddini hududunu sınırını bilsin. Bilmiyorsa da çektirsin gitsin, 3 çocukla dul kalmayacaksın.

para durumu sıkıntılı diye gelmemiş ve ben bu duruömu anlamamışım büyüklük yapmamış , özveride bulunmamışım buna kızmış.

Back
X