- 21 Nisan 2016
- 11
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi huysuzviji
4 buçuk aylık bir ilişkim var ciddi başladı. bu süre içinde 2 3 tartışmamız oldu. Ben alttan alan biri değildim ancak trip atmamayı düşündüğümü açıkça konuşmayı örendim ki o da bunun böyle olmasını istiyordu. dün bir kız arkadasım müzikli bir mekana çağırdı belki bir iki kız arkadaşının da geleceğini söyledi. sevgilimi davet ettim sen de gel diye gelmem dedi ısrar ettim benim içim hiç rahat değil bil dedi orada okulun ortamı olacak erkekler sarkacaklar diye sanırım istemedi gitmemi kız kızayız diyince daha kötü dedi. Haber verdim geldik diye cevap atma uyuyorum keyfine bak artık haberde verme umurumda değil dedi ve dünden beri aramadı ben dayanamadım sabah aradım konuşmak içimden gelmiyor dedi sakince karşıladım halledelim dedim istemiyorum dedi sen konuşmak istediğin için konuşuyorduk önceden dedi sorunlarımızı. akşama kadar aramadı ben aradım ve yine aynı seyleri söyledi ayrılmak mı istiyorsun diyince ne alakası var istesem söylerdim dedi ama canım çok yanıyor ağlamaktan gözlerim şişti haksız olduğumu düşünmüyorum ama neden bu kadar büyüttü ve nasıl dayanıyor aramadan bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun ve objektif bakın saolun.