Sevgilimle tartıştık

Lafa bak ya ! kardeşi sana da böyle Bi üslupta bulunsa "sen benimle sevgili olurken bunları göze almıştın" der ben sana söyliyim .
Umarım kendisi de cazgır kardeşi gibi çıkmaz :işsiz:
Gülerek söyledi ama kardeşi bana karşı da tavır alsa normal karşılayacakmış gibi hissettiğim için o an sinir bastı beni

Cok cok abartmissin canim deseydin ya kiymetimi bilirsin artik diye gulup gecilecek bisey demis

Gülerek söyledi ama kardeşi bana karşı da tavır alsa normal karşılayacakmış gibi hissettiğim için o an sinir bastı beni
Sonuçta kardeşinin yapısının farkında ve ikinizinde arasında böyle bir olay geçmeyeceğinin garantisini vermiyor o yüzden zemin hazırlamış .

Tartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Bugün sevgilimle konuşurken, kardeşinin bir kadınla tartışıp kavga ettiğini anlattı. Ardından "neleri göze alarak benimle sevgilisin farkında mısın" dedi. Sinirlendim. Tepki gösterdim bu ne demek diye. O da şaka yaptım hemen alınıyorsun felan dedi işte.
Denecek laf mı yani hala sinirliyim. Ben mi alınganlık yaptım gerçekten bilmiyorum ama sanki kardeşinin çirkef oldugunu normalleştirip bana da öyle davranabileceğini söylemek istermiş gibi anladım. Reglma da az kaldı, alıngan olmuşumdur belki bilemedim.
5yıllık ilişkimiz ayrıca.
ÇOK TEPKI GOSTERMISSIN .SEVGILIN SANA ILTIFAT ETMIS KENDINCE

Tartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Bugün sevgilimle konuşurken, kardeşinin bir kadınla tartışıp kavga ettiğini anlattı. Ardından "neleri göze alarak benimle sevgilisin farkında mısın" dedi. Sinirlendim. Tepki gösterdim bu ne demek diye. O da şaka yaptım hemen alınıyorsun felan dedi işte.
Denecek laf mı yani hala sinirliyim. Ben mi alınganlık yaptım gerçekten bilmiyorum ama sanki kardeşinin çirkef oldugunu normalleştirip bana da öyle davranabileceğini söylemek istermiş gibi anladım. Reglma da az kaldı, alıngan olmuşumdur belki bilemedim.
5yıllık ilişkimiz ayrıca.

çoğu yorum "abartmışsınız" demiş ama bence buna abartmak denmez
çünkü adamın söylediğinde "abartacak" bir şey dahi yok bence, hiçbir şey yok
kardeşini çirkef buluyor, size de böyle davranabilir belki diye düşünüyordur en fazla
bu yüzden de yeri gelmiş espri yapmış
bunun neresine tepki verdiniz hiç anlayamadım
yani illa "o sana çirkeflik yapamaz, ben seni korurum"a mı gelmeliydi söylemleri...hem de bir espri anında?

birden sinirlerim gerildi..
abarttım sanırım. hala da küsüm :)
:)
olur oyle seyler
o anda yanlıs anlasılmaya musaıt bı laf olmus
kardesı ıcın cırkef dıye tanımladıgından ardından da bu olunca tabı normal

ama uzatmayın bence :) küs kalmayın artık

Ilık tarçınlı sut ic yada rezene çayı yap.Ne yalan söyleyeyim abartmıssın canım.Ah bu relg sendromu: )
bir de bugün kardeşimi okulda bulamamıştık, bayağı aradık, telefonuna da bakmıyordu. eve gelmişti ama o stres hala üstümdeydi..

Bence iyi yapmışsın ne demek yani ! ben olsam "kardeşin öyleyse bundan sana ne? seni etkilemedikten sonra beni nasıl etkiler?" Diye sorardım ay ben bile sinir oldum hatta ona karşı beni korumayacaksan ilişkimizi bi gözden geçirmem lazım derdim :sopa: tabi bunun yüzünden ayrılmazdım ama bana sahip çıkmasını öğretirdim :KK45: kısacası burnundan getirirdim

Bence iyi yapmışsın ne demek yani ! ben olsam "kardeşin öyleyse bundan sana ne? seni etkilemedikten sonra beni nasıl etkiler?" Diye sorardım ay ben bile sinir oldum hatta ona karşı beni korumayacaksan ilişkimizi bi gözden geçirmem lazım derdim :sopa: tabi bunun yüzünden ayrılmazdım ama bana sahip çıkmasını öğretirdim :KK45: kısacası burnundan getirirdim
burnundan geldi sanırım hemde bayağı :bicak:

çoğu yorum "abartmışsınız" demiş ama bence buna abartmak denmez
çünkü adamın söylediğinde "abartacak" bir şey dahi yok bence, hiçbir şey yok
kardeşini çirkef buluyor, size de böyle davranabilir belki diye düşünüyordur en fazla
bu yüzden de yeri gelmiş espri yapmış
bunun neresine tepki verdiniz hiç anlayamadım
yani illa "o sana çirkeflik yapamaz, ben seni korurum"a mı gelmeliydi söylemleri...hem de bir espri anında?
tamam vurmayın artık o_O

Back
X