Sevgilimle yalnız buluşamıyoruz, hep yanımızda arkadaşlarını da istiyor.

mellty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
5
4
1
Sevgilimle ilk zamanlarımızda birlikte çok güzel vakit geçirirdik. Simdi cok yakın arkadaşı ve sevgilisiyle birlikte görüşüyoruz sürekli. Nereye gitsek onlar. Ne zaman plan yapsam onlarıda cagırıyor. Kız kapısının önünden aldırıyor bıraktırıyor . Onlara göre yaşıyoruz gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım

Tek buluşmak istediğinizi rahatsız olduğunuzu söylediniz mı ? Göbek bağı onlarla mı bitişik ? Size sormadan mı çağırıyor? Bidaha gelmeyeceğinizi söyleyin 🤷‍♀️🤦🏽‍♀️

Cocukla cok yakınlar hergün birlikteler ders calısıyorlar , dersaneye gidiyorlar birlikte 3 ü. Bu yüzden sabah 8 aksam 6 hep birlikteler bana zaman ayırmıyor haklı sınavı var flan ama ondan önce de biz neden yalnız biseyler yapmıyoruz diyince dalgaya alıyor. Zaman mı var diyor flan. Baska bir sehire gidicez birlikte onlar gelemeyeceği için üzgün hatta onların yanına gideriz diyor sonradan biz neden birlikte baska bir sehire gitmiyorken zaman geçirmiyoruz bilmiyoruö . Konusu acılınca da kötü ben olurum

Resti çekiceksin canım , ya herro ya merro .

Erkekler açık açık söylemeden ve genelde tartışmadan bu tür davranışlarını bırakmazlar . Örtbas ederler . Sıkıntıyı yok sayarlar .

Şimdi sana tatlı tatlı tek kalmak istiyorm falan de desem sana direk der ki , arkadaşımın bize ne zararı var .
Bilmem ne bi de anlayışsız çıkarsın yani .

Resti çekiceksin canım , ya herro ya merro .

Erkekler açık açık söylemeden ve genelde tartışmadan bu tür davranışlarını bırakmazlar . Örtbas ederler . Sıkıntıyı yok sayarlar .

Şimdi sana tatlı tatlı tek kalmak istiyorm falan de desem sana direk der ki , arkadaşımın bize ne zararı var .
Bilmem ne bi de anlayışsız çıkarsın yani .
Evet bu duruma düşmek istemiyorum. Cok değer veriyor onlara ve ben biraz daha ilginin bende olmasını istiyorum konusunu acsammı acaba

Bazi kizlar pek sabirli.
Ben coktan yaygarayi cikarmistim.
Onlarla takilmak istiyorsan güle güle sevgili senin neyine de.

Bence de açık açık konuş. Biraz yalnız kalmaya da ihtiyacınız olduğunu söyle.

Bazı şeyleri dile getirmek neden bukadar zor geliyor anlamıyorum, açıkça diceksin zaten hep birlikteymişler ders çalışma vs. Sevgilinlede özel görüş ben senin kankanla onun sevgilisiyle iyi anlaşmak zorundada hep onlarla görüşmek zorundada değilim de.Arkadaşınla görüşeceksen özel görüş de.hala anlamazsada sana yapışık ikizinle mutluluklar de yol ver yani çekilmez bu

Sevgilimle ilk zamanlarımızda birlikte çok güzel vakit geçirirdik. Simdi cok yakın arkadaşı ve sevgilisiyle birlikte görüşüyoruz sürekli. Nereye gitsek onlar. Ne zaman plan yapsam onlarıda cagırıyor. Kız kapısının önünden aldırıyor bıraktırıyor . Onlara göre yaşıyoruz gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım
Sevgiline yalnız vakit geçirmek istediğini söyleyebilirsin mesela. O neymiş öyle kırk yıllık evli çiftler gibi. Hiç mi yalnız kalmak istemiyor bu adam? Ayrıca ne münasebet sana sormadan milleti de buluşmalara dahil ediyor? Ben olsam bunu 2. Kez tekrarladıgi an hesap sorarım ya da gitmem, gitsin tek başına buluşsun çok istiyorsa

Back
X