Sevgilimle yaşadığımız sorunlar..

chinawoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
19
2
1
31
Arkadaşlar merhaba, sevgilimle uzun bir süredir şiddetli geçimsizlik halinde birbirimizi anlayamama gibi problemler yaşıyoruz. Yani oturup iki insan gibi konuşamıyoruz, gayet kibarca yaklaşmaya çalışıyorum ve çok sert tepkilerle karşılaşıyorum ve bu durum da beni fazlasıyla üzüyor. Whatsappta sürekli çevrimiçi oluyor kimle konuştuğunu soruyorum arkadaşlarımla diyor orası doğru fakat ben mesaj attığımda resmen ben bekliyorum onlara cevap veriyor dakikalar sonra ben cevap alıyorum mesajda beklediğim halde. Kendimi çok değersiz ve umursanmaz hissediyorum bazen. İlişkimiz 2 ay önce tekrar başladı büyük bi tartışma ve olaylar sonucu bitmişti 1 ay boyunca uzak kalmayı denedim fakat o 1 ay içinde her şey çok daha güzel olacak diye beni tekrar ikna etti ve başladık yeniden. Zaten bitirmeden önce sürekli tersliyordu konuşmak istemiyorum deyip telefonu kapatıyordu buluşmak dahi istemiyordu kısacası sanki artık sevmiyor gibi davranıyordu. Kavgalar ediyorduk sürekli yersiz tepkiler veriyordu ben alttan aldıkça o daha fazla üste çıkıyordu üstelik haksız olmasına rağmen, haklı olsa da gereğinden fazla üste çıkıyordu.Bitirmeyi düşündüğüm de oluyor bunu onunla konuşuyorum ama ne o ne de ben cesaret edebiliyoruz buna. Yani ne onla ne de onsuz durumuna geldi. Geçen hafta günler boyuca seni aldattım deyip benim gecelerimi gündüzlerimi mahvetti çok ağladım ve bunlar gerçekten oldu mu dediğimde oldu dedi, tamam bitiriyoruz o zaman dedim 2 saat sonra yeminler havada uçuştu şakaydı dendi “saçmalama öyle bir şey olamaz şakaydı işte” deyip tekrar kendine inandırdı. Neden böyle bir şey yaptı inanın anlayamadım. Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Gerçekten seviyor musunuz böyle birini?

Aldatma teşebbüsleri var ve böyle bir olay ortaya çıkarsa tepkinizi ölçmek için nabız yoklamış.
Ayrılacağınızı anlayınca da şaka yaptım diye kıvırmış.
Sürekli tartışıp anlaşamadığın biri ile tekrar tekrar barışıp aynı mutsuzlukları yaşamak niye?

Aldatma teşebbüsleri var ve böyle bir olay ortaya çıkarsa tepkinizi ölçmek için nabız yoklamış.
Ayrılacağınızı anlayınca da şaka yaptım diye kıvırmış.
Sürekli tartışıp anlaşamadığın biri ile tekrar tekrar barışıp aynı mutsuzlukları yaşamak niye?
Aldatıyor olabilir mi gerçekten

Kafayı yiyecek bişey yok senin enerjini emer bu adam ve aldatmaktan bahsediyorun bence adam sana zarf attı ki aldattığı zaman ki tepkinin ne olduğunu öğrenmek için uzatma ilişkiyi üzülen sen olursun bnce
Cevabın için teşekkür ederim dediklerini düşünüyorum zaten sanırım bitireceğim.. gerçekten yüreğim kaldırmıyor artık

Aldattığı halde ,yeminler edip aldatmadım diyeni çok gördüm duydum ama aldatmadığı halde durduk yere seni aldattım diyeni hiç duymadım.
Bence bi işler çeviriyor.
Bana karşı dürüst olabilse üzerine uzun uzun konuşup ilişkiyi devam ettirmeye çalışırım çünkü uzun yıllardır beraberiz. Keşke dürüst olabilse benim için en başta bu geliyor.

Bana karşı dürüst olabilse üzerine uzun uzun konuşup ilişkiyi devam ettirmeye çalışırım çünkü uzun yıllardır beraberiz. Keşke dürüst olabilse benim için en başta bu geliyor.
Belki de sıradan hayatına ekşın katmak isteyen biri:cool:

Back
X