Çünkü daha sen 18, sevgilinse 22 yaşında. Ne o ne de sen bir evliliğin sorumluluğunu alamazsınız. Bu gelgitler, kararsızlıklar, yaşadığınız sorunlar falan normal. Biraz daha bekleyin, karşılıklı sevginizden emin olun, yaşınız evliliğin altından kalkabilecek duruma gelsin de o zaman tekrar bir bakarsın durumlara.
Sevgilin seni iyi yaşatır mı dıye dusunme..
Annem babam beni istemediğime verir mi diye düşünme..
Okulunu oku,işini eline al..ayakların yere bassın..kendi dünya gorusune uygun bırıyle evlenirsin zamanı gelince..
Simdi bu yaşta ne bu acele..senin yasında evlenip iyiki evlenmişim diyen var mı?!
bu yasta evlılığı dusunme bence ıkınız de evlılık sorumlulugunu alacak yasta degılsınız
yaaaa annenler mı evlenmenı ıstıyor acıkca soyle ben henuz evlılıgı kaldırımam ıkı gunde boşanır kapınıza gelırım daha mı ıyı depeki annemleri nasil ikna edebilirim suan evlenmek istemedigime dair?
bu yeni nesil ne kadar meraklı hemen kocaya gitmeye?
"ben hayatimda artik saglam birisi yani hem ailem razi olacagi hemde benim cok sevdigim birisi olsun istiyorum," demişsin de yaş 28 değil ki bunları yazasın.. daha 18?? ONSEKİZ
hem benim hemde annemin istedigi birisini bulabilirmiyim simdiki sevgilimden sonra
yaaaa annenler mı evlenmenı ıstıyor acıkca soyle ben henuz evlılıgı kaldırımam ıkı gunde boşanır kapınıza gelırım daha mı ıyı de
hem daha neler yaa 18 yasında cocugu evlenmeye zorlamak nedır yaaa annen mutlaka anlayacaaktır cnm senı
Aileler genelde "Biz ölürsek bu çocuk ne yapacak?" derdine çocuklarına evlilik baskısı yapar. Onlar ölürse ayakta kalabileceğinizi ispat edin.
Ayrıca,
demişsiniz. Allah aşkına! Dışarıda adam mı bitti?! Gençsiniz. Yapmayın.
anladım cnm o ınatcıysa sen de onun kızısın sen de evlenmıycem dıye dıret bak ablacım ben 30 yasında 5 yıllık evlıyım ve ınan hala bıle su kaynanaydı gorumceydı ıvır zıvırlarını dedıkodularını sacma sapan eskıde kalmıs adetlerını kaldıramıyorum anlamıyorum zorlanıyorum saygıda kusur etmıycem dıye ne laflar yutuyosun cok zor evlılık sadece koca dıye gorme tum aıleyle evlenıyosun mecazı anlamdaumarim ya, cok inatci bi annemin oldugu icin korkuyorum da,
anladım cnm o ınatcıysa sen de onun kızısın sen de evlenmıycem dıye dıret bak ablacım ben 30 yasında 5 yıllık evlıyım ve ınan hala bıle su kaynanaydı gorumceydı ıvır zıvırlarını dedıkodularını sacma sapan eskıde kalmıs adetlerını kaldıramıyorum anlamıyorum zorlanıyorum saygıda kusur etmıycem dıye ne laflar yutuyosun cok zor evlılık sadece koca dıye gorme tum aıleyle evlenıyosun mecazı anlamda
cok merakli degilim evlenmeye, hatta onceki mesajlari okuduysan evlilikten korktugumu anlayacaksin
merhaba hanimlar, 18 yasindayim sevgilim 22 yasinda, evlenmeyi dusunuyoruz, annemler cok secici oldugu icin kismet evlilik damat konusunda artik bir sevdigim kisiye sabit kalip kafamin rahat olmasini istiyorum. fakat sevgilimle cok zorluklar yasiyoruz, cok inatci, dedigim dedik birisi, bazen ozluyorum ama sonra bi konusuyoruz onun triplerini kavgalarini duyuyorum ve hemen geciyo, sevgimden pek emin degilim acikcasi, cok korkularim var acaba bu sevgi evlilige yetermi diye, neolur icimi rahatlatin
ama ben yurtdisinda yasiyorum, ve annem bizim orf ve adetlerimize uygun olmayan birisiyle veya alevi birisiyle evlenmemi kesinlikle istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?