sevgilimmi haklı benmi?

829_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
327
1
26
Ankara
dun ruya gordum sevgilimin eski sevgilisiyle evliydi ve beni yedek sevgili olarak kullanıyrdu rüya tabirine baktım işte ruyamın tabiri ailne yakısmıcak biriyle evlenmen yada evde kalman ailene uzucek seyler yapman diye cıktı bunu ona soledım hıc tepkisiz dinledi ruya konusunu acınca ustunu kapoattı birden benım için olen adam o gun duraksallastı sapsalladı telefonmu mesgule aldı bende dedimki sen eski sevgilini dusunuyorsun hala filn sonra kavga basladı oda yemin etti ole bişi olmadıgına sonra bende ozmn ne bunun sebebi neden bolesn bugun dedim ruyadan etkilendim dedi ee nesinden etkilendin diyorum cvplamadı yuz kere sordum cvplamadı en sonunda sınır oldum dolu saydım bolesın solesın diye sonra sımdı hıc cvp atmıyor sinirim cok bozuk kızlar anlatamam

haklı haksız bir şey yokta.belki bu tr şeylere inanıyorsa morali bozulmuştur ya da kendine güvenmiyor .bekle biraz bir açıklama yapar elbet.

canım sen kurdun aklına kuzuyu sokmuşsun.
keşke söylemeseydin. kafasının karışmasına neden olmuşsun büyük ihtimalle.
ya da umarım ben yanılıyorumdur

sen aklına eskiyi sok sok..sonrada neden değişti de..
gerçi oda bir lafla nie değişmiş orasıda muamma..sende çok takmışsın..
rüya nedirki..her rüya gerçekleşse ohoooo..kapat konuyuu ve arayıp durma şu çocuğuu..
bi lafla sana sevgisi değişiyorsa,gizlide köşede aklında başkasını düşünyodur zaten.

Böyle sevgilisinin yaptığı tavırlara üzülen kızlara acıyorum...:26:..Yahu insan daha sevgililik döneminde tavır yapıyorsa evlenince kimbilir ne yapar.....
Daha şimdiden çekilir mi bu dert...

canım sen kurdun aklına kuzuyu sokmuşsun.
keşke söylemeseydin. kafasının karışmasına neden olmuşsun büyük ihtimalle.
ya da umarım ben yanılıyorumdur

haklı haksız bir şey yokta.belki bu tr şeylere inanıyorsa morali bozulmuştur ya da kendine güvenmiyor .bekle biraz bir açıklama yapar elbet.

Böyle sevgilisinin yaptığı tavırlara üzülen kızlara acıyorum...:26:..Yahu insan daha sevgililik döneminde tavır yapıyorsa evlenince kimbilir ne yapar.....
Daha şimdiden çekilir mi bu dert...

aradı özur diledi benden uzdugum için ee sımdı neden ole davrandın dıyorum anlat diyorum bagırıp cagırıyor ustunu ortuyor bende anladm senın amacını dedim telefonu kapattım yuzune bide guzl beddua yazdım terk ettim onu

senin yaptığın çok çocukça geldi.

rüya yorumlarına bakıp her günü ona göre çiz o zaman.. :44::44::44:

böyle bir şey olabilir mi ,çok etkisinde kalmış olabilirsin ama olmadık yerden sorun çıkarmışsın.

ben sevgilinin yerinde olsam senden uzaklaşırdım.

Sevgiline , ailemin onaylamadığı evlilik diyo rüya tabiri demişsen doğal olarak buna bozulmuştur.

Ben de gecen gun rüyamda esimin beni cok cok yakınımda biriyle aldattigimi gördüm. Ne yani gidip bunu adama söyleyip te ortalığı mi bulandırayım ?

Biz kadınlar bira susmayı bilsek iliskiler daha iyi olacak kanımca.

ya ben ruyamı problem etmedımki sabh ona anlattım o kdr baska bişi yapmadım normal davrandm onunla ılgılendım hatta sadece sabh ona anlattım

cok haklısın keske hiç anlatmasaydım ıkımızınde huzuru kactı ayrılma noktasına geldik

hayırlara çıksın da anlamadım ben. rüyadayken seni yedek olarak tuttugunu nasıl anladın? :)

Sevgilinizi haklı buldum çünkü siz çocukca davranıp sadece (rüya tabirinden okuduklarını)sevgiline yansıtmışsın ona güvenmediğini hissettirmişsin.Ben de sevgilinin yerinde olsam telefonu meşgule düşürürdüm ve bu düşündüklerinin mantıksız olduğunu anlamanı sağlardım.Hayatını rüya tabirine göre değerlindirmemelisin,ilişkilerde güven önemlidir.

hayırlara çıksın da anlamadım ben. rüyadayken seni yedek olarak tuttugunu nasıl anladın? :)

ruyada bzı sevgiliydik ama ben oturdugu istanbul sehrine gittigimde aslında eskı sevgilisiyle evli oldugunu benıde yedek sevgili metres gibi yanıma gidip geldigini göruyordum

o zmn ben ona neden bole davranıyorsun diye sordugumda neden cvp vermiyor kacıyor sorumdan eski sevgilini gördum diyemi diyincede yemin ederim ole degil diyo neden diyorum cvp vermiyor o zmn acık acık desin bunu dedin alındım o yuzden bole davrandm desin

''Rüyayla amel edilmez'' diye bir laf vardır..

ya ben ruyayala amel etmedim olayı yanlıs anladınız sevgilim eski sevgilisini gördum diyemi bana tavırlı konustu onumu hatrladı zıhnınde ? yoksa neden ole davrandı bu yuzden tartıstık bana durgun ve ılgısız konustugu ıcın

Canım fazla etki altında kalan bir yapın var sanırım.. Gördün rüyayı tamam ne diye adama anlatıyorsun ki en yakın arkadaşına anlat.. Yok yere aklına düşürüyorsun.. ha bide neden o zaman demedi diyorsun kendi abimden yola çıkarak diyorum saçmaladığında birisi cevap vermez kapatır konuyu.. Bunun üzerine ne konuşacam diye.. Ancak saçmalayam ben isem bağrışır çağrışırız en son rezil ederekten söyler hatanı konuşturmaz olaydım sussaydı derim... Bazı erkekler öyledir yani.. Senin sevgilinin yapısını bilemem tabi...

Durgunlaştığında acaba hep çocuk gibi davranacak diye düşünmüşte olabilir...
Benden sana tavsiye kapat bu konuyu ve serin kanlı ol ilişkinizde hep iyi düşün taşın öyle hareket et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…