sen aklına eskiyi sok sok..sonrada neden değişti de..
gerçi oda bir lafla nie değişmiş orasıda muamma..sende çok takmışsın..
rüya nedirki..her rüya gerçekleşse ohoooo..kapat konuyuu ve arayıp durma şu çocuğuu..
bi lafla sana sevgisi değişiyorsa,gizlide köşede aklında başkasını düşünyodur zaten.
canım sen kurdun aklına kuzuyu sokmuşsun.
keşke söylemeseydin. kafasının karışmasına neden olmuşsun büyük ihtimalle.
ya da umarım ben yanılıyorumdur
haklı haksız bir şey yokta.belki bu tr şeylere inanıyorsa morali bozulmuştur ya da kendine güvenmiyor .bekle biraz bir açıklama yapar elbet.
Böyle sevgilisinin yaptığı tavırlara üzülen kızlara acıyorum...:26:..Yahu insan daha sevgililik döneminde tavır yapıyorsa evlenince kimbilir ne yapar.....
Daha şimdiden çekilir mi bu dert...
senin yaptığın çok çocukça geldi.
rüya yorumlarına bakıp her günü ona göre çiz o zaman.. :44::44::44:
böyle bir şey olabilir mi ,çok etkisinde kalmış olabilirsin ama olmadık yerden sorun çıkarmışsın.
ben sevgilinin yerinde olsam senden uzaklaşırdım.
Sevgiline , ailemin onaylamadığı evlilik diyo rüya tabiri demişsen doğal olarak buna bozulmuştur.
Ben de gecen gun rüyamda esimin beni cok cok yakınımda biriyle aldattigimi gördüm. Ne yani gidip bunu adama söyleyip te ortalığı mi bulandırayım ?
Biz kadınlar bira susmayı bilsek iliskiler daha iyi olacak kanımca.
hayırlara çıksın da anlamadım ben. rüyadayken seni yedek olarak tuttugunu nasıl anladın? :)
hayırlara çıksın da anlamadım ben. rüyadayken seni yedek olarak tuttugunu nasıl anladın? :)
Sevgilinizi haklı buldum çünkü siz çocukca davranıp sadece (rüya tabirinden okuduklarını)sevgiline yansıtmışsın ona güvenmediğini hissettirmişsin.Ben de sevgilinin yerinde olsam telefonu meşgule düşürürdüm ve bu düşündüklerinin mantıksız olduğunu anlamanı sağlardım.Hayatını rüya tabirine göre değerlindirmemelisin,ilişkilerde güven önemlidir.
Rüya tabirine bakmış canım. Sonra gidip sevgilisine anlatmış...
''Rüyayla amel edilmez'' diye bir laf vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?