Beddua da etmişsin yeni okudum(senin kıskançlığına verir umarım,olgun davranır sevgilin)Tamam çok kıskançsın ama bunun sınırını çiz ve kendini onun yerine koy,huzurunuzu kaçırma..
Bak aklından geçeni senin sevgilinde söylemiyormuş erkekler kadınlar gibi derdini dökmez öyle kolay kolay nasıl söylerim deme.. Özür dile yoktan yere kavga ettik de yutmuş olmak diye bir durum olmaz cidddi düşünüyorsunuz sonuçta iki kanlı bıçaklı düşman mısınız da lafımı yutucam diyorsun.. Ve bu konuyu ben kapattım eski sevgililerinle ilgili geçmiş geçmişte kalmıştır yarınımıza taşımıyorum deyip kapat
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak bu olsa gerek...
Kendin resmen iteklemişsin sevgilini o kıza karşı.Durduk yerde çocuğun aklına sokmuşsun.Umarım sevgilin şu eski sevgiliyi düşünen ruh halinden bir an önce sıyrılır.
çok ilginçtir ki ben nişanlımı ilk zamanlardan beri rüyamda çok az görürüm ve her seferinde de eski sevgilileri veya bir kızla görürüm. hiç mutlu görmedim yanılmıyorsam... hatta onunla ilgili gördüğüm ilk rüyada eski sevgilisine gidiyordu bir de beni arkamdan bıçaklamaya çalışıyordu. öyle kıskanmam da hani eskiler vs ama 4yıl oldu hala rüyamda görmem, görsem de kızla görürüm :26:
her seferinde de bir kaç gün ona gıcık olurum, etkisinde kalırım rüyanın. ona da söylerim. o da iyi yaklaşır. dalga geçer. ne bileyim işte teselli eder falan
ama etkisinde kaldım rüyanın demek bana doğru gelmedi. ne alaka. hem bunu anlattığında aklına falan da düşürmedin kendini suçlama. gülüp geçmesi lazımdı. bence garip bu yaptığı.
ya sole bişi var ben ona mesj atmıyorum beddua edip bırakıyorum o bnı arayıp lutfen yapma senı seviyorum diyo iyimi :)) yanı onda ask var gurur yok o acıdan benı yadırgamaz sınırlendıgın çin ole davrandın der gecer ben cok kısknacım cok kuruntuluyum ama simdi telefon acmıyorum ksuyorum terk ediyorum pat diye nasıl arayıp dicemki ya aslında filn cumleleri kuruyorum kafamda gönlunu almam lazım hep ben kırıyorum onu ztn bu kuruntularım kıskanclıgım yuzunden
Adı üzerinde ESKi. O önemli olsaydı şimdi yanında olurdu siz olmazdınız.
Ben eskileri durup durup gündeme getirenleri anlamıyorum.
Ben bir gün olsun eşime ima ederek bile eskileri gündeme getirmedim.
Ne benim ne de onunkileri konuşmadık.
Bana benden sonrası ve bundan sonrası lazım.
Ne yaşandıysa yaşanmış beni ne ilgilendirir.
Bana değer veriyor mu ona bakarım
Bu cümleyi gülerek kurmanız bile çirkin.
Ben ilşkinize anlam veremedim .
Birde yaşınız kaçtı ?
Şaşırsın işte havanız değişir :)) Hem de istediğin de gayet olgun olabildiğini görür erkekler evlenecekleri kadının küçük çocuk gibi değilde çekip çeviren olgun olmasını ister kadın diyoruz yalnız anne gibi değilnereden mi biliyorum bir abi ve bir çok erkek arkadaşım kızlarla ilgili derdini bana anlatır
Bide erkekler öyle bizim gibi kompleks düşünmez düz mantıktalar ciddi anlamda
ama sen esinle bu konuyu hıc acmamaıssınız ama o eskiden benım arkadsımdı butun kız arkadslarıyla ne yasadıysa benımle paylasırdı onları sevdigini bılıyordum ya bunun için bende bole bişi olustu
Evet o zaman kolay değil sizin için unutmak ama gündeme getirmezseniz ona da hatırlatmazsanız zamanla siz de unutursunuz.
Aklınıza gelse bile onunla paylaşmayın geçmişe değil geleceğe bakın.
Unutmayın ne kadar gündeme getirirseniz onun da sizin de unutmanız zor olur.
Konuşup anılarını canlandırmışsınız. Onun unutması sizin tavrınıza bağlı.
inan cok üzülüyorum ya içim acıyr onu dusunuyorsa eger off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?