sevgilimmi haklı benmi?

Beddua da etmişsin yeni okudum(senin kıskançlığına verir umarım,olgun davranır sevgilin)Tamam çok kıskançsın ama bunun sınırını çiz ve kendini onun yerine koy,huzurunuzu kaçırma..

ya bu eski sevgilileri bana takıntı olusturdu butun yasadıklarını bılıyorum ya acayip sınırım bozuluyor

Bak aklından geçeni senin sevgilinde söylemiyormuş erkekler kadınlar gibi derdini dökmez öyle kolay kolay nasıl söylerim deme.. Özür dile yoktan yere kavga ettik de yutmuş olmak diye bir durum olmaz cidddi düşünüyorsunuz sonuçta iki kanlı bıçaklı düşman mısınız da lafımı yutucam diyorsun.. Ve bu konuyu ben kapattım eski sevgililerinle ilgili geçmiş geçmişte kalmıştır yarınımıza taşımıyorum deyip kapat

bunu dersem acayıp sasırır senmısın bu der :))

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak bu olsa gerek...

Kendin resmen iteklemişsin sevgilini o kıza karşı.Durduk yerde çocuğun aklına sokmuşsun.Umarım sevgilin şu eski sevgiliyi düşünen ruh halinden bir an önce sıyrılır.

inan cok üzülüyorum ya içim acıyr onu dusunuyorsa eger off

çok ilginçtir ki ben nişanlımı ilk zamanlardan beri rüyamda çok az görürüm ve her seferinde de eski sevgilileri veya bir kızla görürüm. hiç mutlu görmedim yanılmıyorsam... hatta onunla ilgili gördüğüm ilk rüyada eski sevgilisine gidiyordu bir de beni arkamdan bıçaklamaya çalışıyordu. öyle kıskanmam da hani eskiler vs ama 4yıl oldu hala rüyamda görmem, görsem de kızla görürüm :26:

her seferinde de bir kaç gün ona gıcık olurum, etkisinde kalırım rüyanın. ona da söylerim. o da iyi yaklaşır. dalga geçer. ne bileyim işte teselli eder falan

ama etkisinde kaldım rüyanın demek bana doğru gelmedi. ne alaka. hem bunu anlattığında aklına falan da düşürmedin kendini suçlama. gülüp geçmesi lazımdı. bence garip bu yaptığı.

Şaşırsın işte havanız değişir :)) Hem de istediğin de gayet olgun olabildiğini görür erkekler evlenecekleri kadının küçük çocuk gibi değilde çekip çeviren olgun olmasını ister kadın diyoruz yalnız anne gibi değil nereden mi biliyorum bir abi ve bir çok erkek arkadaşım kızlarla ilgili derdini bana anlatır
Bide erkekler öyle bizim gibi kompleks düşünmez düz mantıktalar ciddi anlamda

Adı üzerinde ESKi. O önemli olsaydı şimdi yanında olurdu siz olmazdınız.
Ben eskileri durup durup gündeme getirenleri anlamıyorum.
Ben bir gün olsun eşime ima ederek bile eskileri gündeme getirmedim.
Ne benim ne de onunkileri konuşmadık.
Bana benden sonrası ve bundan sonrası lazım.
Ne yaşandıysa yaşanmış beni ne ilgilendirir.
Bana değer veriyor mu ona bakarım

ya ilk defa bu acıdan dusunen cıktı tesekkurler :) herkes sabhtan berı benı sucladı :) bende kotu hısetım kendimi ya diyorumki neden eski sevgilin yuzndenmı hayr diyor sadece herhalde benım ruyanın tabırını yaptıgıma bozuldu ailenın uygun olmayacak biriyle evlenemen veaileni uzmen diye cıktı ruyamın tabırınde onuda solemıstım acaba onamı alındıda bana solemedi ?

Son düzenleme:

Bu cümleyi gülerek kurmanız bile çirkin.
Ben ilşkinize anlam veremedim .
Birde yaşınız kaçtı ?

ama sen esinle bu konuyu hıc acmamaıssınız ama o eskiden benım arkadsımdı butun kız arkadslarıyla ne yasadıysa benımle paylasırdı onları sevdigini bılıyordum ya bunun için bende bole bişi olustu

Bu cümleyi gülerek kurmanız bile çirkin.
Ben ilşkinize anlam veremedim .
Birde yaşınız kaçtı ?

yanı bunun gulmemele alakası yokki ben hosuma gittigi için sizin soledıgınıızın tam aksi oldugu için ole gulumseme koydum pcden herseyı yanlıs anlasılabılır .

sagol cnm onerin için

ya cok yardımcı oldunuz içimi ferahlattınız bu kuruntularımdan kurtardınız hepinize teskkur ederim ne zmn sıkıntıya dussem içimden cıkamasam buraya yazınca cok rahatlıyorum

ama sen esinle bu konuyu hıc acmamaıssınız ama o eskiden benım arkadsımdı butun kız arkadslarıyla ne yasadıysa benımle paylasırdı onları sevdigini bılıyordum ya bunun için bende bole bişi olustu

Evet o zaman kolay değil sizin için unutmak ama gündeme getirmezseniz ona da hatırlatmazsanız zamanla siz de unutursunuz.
Aklınıza gelse bile onunla paylaşmayın geçmişe değil geleceğe bakın.
Unutmayın ne kadar gündeme getirirseniz onun da sizin de unutmanız zor olur.
Konuşup anılarını canlandırmışsınız. Onun unutması sizin tavrınıza bağlı.

tesekkurler cnm onerilerin :)

Ben bu konuda "adama neden anlatıyorsun, neden aklına sokuyorsun" diyenleri anlamıyorum..
Sen sinir bozucu bir rüya görmüşsün ve bunu onunla paylaşmışsın bunun sonucunda tuhaf davranarak senin sinirlerini bozan yine o olmuş.. Sen anlattığında sevgilinin şakayla karışık bişeyler söyleyip önemsememesi lazımdı ama o baya baya ciddiye almış hatta senden bile fazla gerginlik yaratmış..
Bende olsam rüyaya değil sevgilinin bu tavrına takardım -ki sende rüyaya değil sevgilinin saçma hareketlerine takmışsın..
Sonradan biraz toparlamış gerçi o yüzden fazlada uzatmaya gerek yok..

inan cok üzülüyorum ya içim acıyr onu dusunuyorsa eger off

Bence ortaya yeni bir gündem at,sevgilinin aklını bu konudan uzaklaştır.Ve kimileri demiş,neden söylemesin rüyasını ne var bunda vs.Tabiki sevgilin,paylaşıcaksın bazı şeyleri ama erkek olsun kadın olsun bir insana eski sevgilisiyle ilgili kıskançlık yapılırsa o insan eski sevgilisini mutlaka düşünür.İnsan psikolojisi böyledir,demek ki eski sevgilim ondan daha üstünmüş diye algılar.Ama merak etme geçici bir durum olur.

Benim erkek arkadaşım da çok kıskanç,sürekli eski sevgilimle ilgili bir şeyler söylüyor,bazen zorla onu aklıma getiriyor,ama gelip geçici oluyor,sadece geçmişte yaşadığım anılar gözümün önünde canlanıyor.Yoksa eski sevgilimi sevdiğim,özlediğim yok.

çook tesekkurler kızlar sevgılımle aramda olan meselemı hal ettım sızın farklı bakıs acınızla gercekten dedıgınız gıbı cıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…