- 1 Şubat 2013
- 211
- 5
- 118
ruyada bzı sevgiliydik ama ben oturdugu istanbul sehrine gittigimde aslında eskı sevgilisiyle evli oldugunu benıde yedek sevgili metres gibi yanıma gidip geldigini göruyordum
Durgunlaştığında acaba hep çocuk gibi davranacak diye düşünmüşte olabilir...
Benden sana tavsiye kapat bu konuyu ve serin kanlı ol ilişkinizde hep iyi düşün taşın öyle hareket et..
ay yapmayın arkadaşım bu rüya için mi kavga ettiniz.. bilinç altınızda ne varsa onu görmüşsünüz.. rüya dediğiniz 40 saniyedir, sizinki film olmuş :) bunun için huzurunuzu kaçırmayın diyeceğim de sevgilinizin tavrı da çok şaibeli
sevgilimin ilki olduğumdan allahıma bin şükür hiç böyle durumlar yaşamadımama arkadaşlarımdan bildiğim gördüğüm kadarıyla sevgiliyle yapılan bu eski sevgili muhabbetleri ilişkiyi zamanla yıpratabiliyor. Bi daha o kızdan bahsetme derim ki zaten anladığım kadarıyla seni seviyor çocuk yani.
o zmn ben ona neden bole davranıyorsun diye sordugumda neden cvp vermiyor kacıyor sorumdan eski sevgilini gördum diyemi diyincede yemin ederim ole degil diyo neden diyorum cvp vermiyor o zmn acık acık desin bunu dedin alındım o yuzden bole davrandm desin
ne gibi şaibeli acsana siz dısardan gördugunuz için daha net görebiliyorsunuz bazı seyleri
Çünkü senin ona güvenmediğini düşüyor o yüzden bu tavrı takınıyor.Yani rüyanda görebilirsin bunu sevgilini niye söylüyosun ki.Bende bazen bu tarz rüyalar görebiliyorum ama eşime bahsetmiyorum bile rüya çünkü..Birde her insan böyle bir durumda aşkım canım iste öyle bişey olamaz gibi tatlı tatlı konuşmazki,ben empati kuruyorum eşim bana böyle bişey söylese çok kırılırdım ve cevap verme gereğinde bulunmazdım.Sonucta bana güveniyorsa gördüğü rüya teferruattır ve bana söylemesi bile hoş olmaz, eğer kıskanç bir yapınız var bu tarz rüyalar bilinç altından geliyor ve normaldir.
:) neden böyle düşündünü anlamadım ancak,gerçekten de uyuyan yılanı uyandırmışın.Bence biraz zamana bırak bi müddet aramamanda fayda var.Sana haksızsın dicem ama tabi sende içgüdülerinle davrandığın apaçık ortada seven insan kıskanır tabi:)
Herşey düzelir,hiiiçç tasalanma bu zaman zarfı içerisinde bol bol vakit ayır kendine.Sonra barıştığınızda seni bambaşka görsün:)ne dersin..
Umarım biraz motive olmanı sağlamışımdır.
sevgi ve selamla..
ya ben cok kıskancım bız eskiden arkadasdık bıde dusun herseyını bılıyorum benımle paylasırdı o derceden bu sevyeye geldik ole asıkkı bana ama ben bu eskiler mevzusunu kapatamıyorum bazn kafayı yıcek gibi oluyorum
hiç anlatmasaydın ya. rüya tabirindeki herşey doğru mu sanki=)
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/585735-kiskancliktan-kurtulmak-icin.html Tek değilmişsin gezinirken gözüme çarptı birden aklıma sen geldin
peki o kdr sey soledım eski sevgilini dusunuyor diye o kdr sey saydım nasıl dicem ne dicem
Nasıl ne dıcem nasıl dicem?anlamadım...Bence sevgilinizle konuşun ve saçmaladığınızı ona güvendiğinizi söyleyin.Eski sevgililerden münkün oldukça bahsetmeyin huzurunuzu kaçırmayın,sevgilinizin aklına eski sevgilisini sokmayın.İçinizde şühe bile olsa bahsetmeyin,çünkü sevgiliniz ona güvenmediğinizi düşünürse asıl o zaman hata yapmaya meyilli olur.(dürüst de olsa inanmıyorsunuz,olmasada inanmıyorsunuz gibi)bilmem antabildimmi?
tmm arayıp konuscam ama o kdr lafımı yutmus olcam sagol cok yardımı oldun
tmm arayıp konuscam ama o kdr lafımı yutmus olcam sagol cok yardımı oldun
Bakılacak yüze utanılacak söz söylenmez arkadaşım
Erkek arkadaşınız a beddua etmiş durduk yere tatsızlık çıkarmışsınız baştan rüyayı anlatmanız hata . .
Bana beddua eden birine ben dönmem , bakalım erkek arkadaşınızın tepkisi ne olacak.
Zaten karpuz kabuğunuda adamın aklına düşürmüşsünüz.
Hadi hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?