Sevgilimmi kocammı?

Eroldan bir halt olmaz diyorsunuzda adam başkaları yüzünden karısını boşamıyor ama konu sahibi şaaak diye kocayı boşamaya hazır. Kimden daha bir halt olmaz karar veremedim ben

böyle konuları buraya yazıp paylaşıyosunuz ya benim bak kınayasım geliyo allahım kınamamak,tiksinmemek için zor tutuyorum kendimi sonra başıma gelecek ben biliyorum. okumamak elde değil yapmayın şunları ya

Valla Erol evinde mutlu,çevrede de arada heyecan yaşadığı kadınlar var biri de sensin.

Erol için çapkın derler de senin için ne diyorlardir bir düşün istersen...

Yuh yuh yuh o nasıl bir arkadaş ortamı

Bi bitmediniz ya bu konu ya fake yada siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz başka bir açıklaması olamaz

Konuştukça batıyorsun senden dahada çok tiksindim

Erol Error vermiş haberin yok,..metres olmaya meraklıysan erolla devam et, aldattıgın kocanı boşa ve şunuda net bil erol seni kullanıp atcak asla boşanmaz

kendince gerekçeler sunarak aldatmayı meşrulaştırmaya çalışıyorsun hiçbir gerekçe aldatmayı doğru kılmaz mutsuzsanız önce boşanın kimin yanına gidiyorsanız gidin ama gideceğiniz kişi evli olamaz asla yuva yıkanın yuvası olmaz başkasının ocağını yıkanın iki yakası biraraya gelmez

Yazıklar olsun diyorum bir de annesiniz siz...Bu ne biçim bir hayat. ..Rabbim sizin gibilerden korusun...ar ,haya, iffet ,aile ve mahremiyet gibi kavramları biliyor musunuz? Allah ıslah etsin ne diyeyim. .ne kocan ne sevgilin İnsan olmayı Seç!

Sanki elma yerken kurt çıktı diğerini deniyorsunuz.Sizin gururunuz yokmu hiç niye kendinizi bile bile kullandırıyorsunuz?Adamdaki keyfe bak evde pasta burda baklava..Zaten olan olmuş bu saatten sonra siz istesenizde Erol peşinizi bırakmaz.Sizde maddi bakımdan size destek olsun diye onu bırakmazsınız.Birbirinizden iyisini bulana dek devam eder.

Erol ismi nedense troll gibi geldi

Erola da kocanada yol ver gitsin. ikiside hayırsız ama istersen kocama son bir şans daha ver. Çocuğun için. Olmadı ona da yol verirsin.

Arkadaşım yanlış yoldasın! Eşinle aranda ki sorunları bir şekilde çözebilirdin. Boşluktan başka birine aşık olmak üstelik evli ve çocuklu bir insan!bu insan senin için eşini bırakmaz.
Ben senin yerinde olsam eşime eğer böyle birşey yapıyor olsam evi terk eder kendime yeni bir hayat kurmaya çalışırdım. Şimdi sen iklemde kaldın ama ne sebeple iklemde kaldın? Maddi açıdan zorlanacağını düşünüyorsun. Adamı sevmiyorsun yani. Sevmediğin bir insanla da hayatını devam ettirmenin bir anlamı yok. Ayrıl ve diğer adamla da yollarını ayırmalısın. Hiç hoş değil bu yaşadıkların çocuklarına yazık.

Ne pis nefisli kadinsiniz.
Kocanizin ekmegini yiyip elin zamparasiyla kiristirin, bravo..
Bide baska yuvayi dagitmaya meyledin.
Seytan sizi gorse oragini saklar ne diyim..

Kocanizin odunluklari bir kenara ama sizin su tavriniz berbat berbat..

Erol ismi nedense troll gibi geldi
Bana da hikaye fake gibi geldi. 3. Sınıf türk dizisi. Erol kesin zengin ve yakışıklıdır da, evli ve kocasından ilgi göremeyen kadın üstüne aldatılıp şiddette uğruyor kocasından boşanma aşamasında eski tanıdığı olan bir adamla yakınlaşıyor. Adam evli ve çocuklu, kadın çıkmazda kalıyor ve kocasına dönüp ilişkisini devam ettiriyor.

Eğer fake se yapıldı bu hikayeler. Gündüz kuşagında çıkıyor dizileri. Eğer gerçekse allah ıslah etsin.

Neden o kadına hesap sormussun ki sen de aynı şeyi yapmıyor musun şu an? Eşinin yaptığı hiçbir pislik senin onu aldatmani hakli gostermiyor. Onurlu bir insanın yapacağı şey eşini bosayip yoluna bakmakdı. Yol derken de Erol gibi evli haliyle kendine metres yapmaya çalışan adi bir insandan bahsetmiyorum.

Eşin seni aldattı.Gördün,yakaladın,buldun...
Sen erol beyin yardımıyla gidip olayı çıkardın diye bide eşinden dayak yedin.

O ara erol bey de sana yardımcı oldu falan filan derken,senin ve kendinin evli olduğunu bile bile,
siz ikiniz evli olduğunuz halde sevgili oldunuz

Sana tavsiyem kocanlada erol denen adamlada ilişkini kessssss
ikisinden de adam olmamış kiiiii koca da olsun
Acil boşan
Seni de kınamıyorum
Zina yapmayı bırak yepyeni tertemiz bi hayat kur kendine
Böyle sahteden hayat olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…