Sevgilimmi kocammı?

Ayyy yemin ederim sinirden ağlicam ya
Yaşadığın zor zamanları nasıl başka bir kadına yaşatırsın...

Bak işte soğuk davranınca boşanacam deyince eşin nasıl yola geliyor..
Bu aldatmadan öncede yapabilirdin ve boşanırdın (böyle bir adamdan boşanmalısın zaten)

Nasıl bir arkadaş ortamın var senin...
"Evli adamla ne işin olur demeleri gerekiyorlarken" tam tersi "erol çok çapkın onun için yuvanı yıkma" ne demek ya..

Bi kere önce kocanla bi boşan

Bence boşanmayın.
Sevgilinizle eşinizi tanıştırın
Siz de eşinizin sevgilisiyle tanışın.
Sonra sevgilinizin eşiyle tanışın
Eşinizin sevgilisi “dul bayan”ın ölmediyse eski eşini de çağırıp beraber tabu falan oynayın. Malum tabular konusunda epey yol kat edilmiş.
Dipnot: Erol’un eşinin sevgilisi varsa onu da eksik bırakmayın çağırın.

En yakın arkadaşının hala en yakın arkadaşın olarak seni desteklemeside ayrıca bi midemi kaldırdı

Nasıl güzel yorumlamışsınız çok teşekkürederim

Kocanı boşa.
Erol sana bir ev açsın onun metresi olarak onu orada bekle.
Neticede sana çok aşık sende ona aşıksın.
Zaten onu kabullenmiş.. Çünkü boşanırsak naparım bilmiyorum annemin yanına gideriz demiş(ama bunu istemiyor ) ... Burda ki cümle iç dünyasındaki Erol bana ev açar orada yaşarızın dışa vurumu...

Erol'un çapkın olduğu sizinle olan ilgisinden belli değil mi zaten ???

Fake değil mi bu konu, gün geçmiyoki acayip bir şey duymayalım.

Başkası sana yapınca hesap soruyosun, sen yapınca adı aşk mı oluyo. Azıcık samimi olun, azıcık kendinizle çelişmeyin. Biraz düz olun.
Biriyle aşk yaşıyosanız onurlu olun boşanın. Ayrıca Erol bey de bence sizin kadar samimiyetsiz

Beni desteklemedi erolun en yakın arkadaşının sevgilşsi söyledi adam zaten hep yapıyo dedi
Bunu normalleştirerek söylemesi bile yetiyor ben olsaydım bunu sana böyle söylemezdim "eroldan bi b*k olmaz adam o yuvasını yıkmaya meyilliyse sen niye hem kendi yuvanı hemde başkasının yuvasını bozuyorsun" derdim... tabi daha çok şey söylerdimde ama işte ban yemek var işin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…