Sevgilimmi kocammı?

Her ikisinide birak hayatına yeni bir yon ver bundan sonra esinle zaten olmaz o evli adam hic olmaz seni yedekte tutmus resmen goremiyormusun

Esinin yaptığını ypamissin.
Hos degil.
Evliliğin bitmesi gerek ama erol icin degil.
Boraz kendine mola vermelksin.
Evli adamla olmaz.

Kocadan sıkıntı çekip hemen başka adama nasıl bakıyosunuz arkadaş ya.
Ben boşanalı 3 yıl olacak neredeyse ancak kendime gelmeye başladım.
Adam birde evli.
Anlamıyorsunuzki minnet duygum alışkanlığa dönüştü sonra aşık oldum kabul ediyorum çok kötü bişey siz neden boşandınız

igrencsiniz . tek kelimeyle igrenc.. ne farkiniz kaldi kocanizdan.

Bu nasıl bişeydir ya eşiniz sizi aldatmış. Sizde aynı seyı yapıyosunuz .Acaba erol dedığınız adamın eşini hiç düşünüyomusunuz. Sizin başınıza gelen bişeyi başkasına nasıl yaparsınız. En başından uzak durmanız gerekiyodu .

erolla iletişimini tamamen kes.
adam tam bir avcı. üstelik eşinide tanıyormuş. tanıdığı adamın karsına yan gözle bakacak kadarda şerefsiz.
Evet dedimya en yakın arkadaşının sevgilisi söyledi o çok çapkın adam melek gibi ama adamın kötü huyuda bu adam kadınları çok seviyor.bu kaçıncı falan demişti

Nasıl güzel konuşmuşsunuz.çocuğum.eşim ben olmadan perişan oldu.çocuklada ilgilenmiyor.inanın kendim için değil çocuğum için denemeyi düşğndüm nasıl yapıcam neyapıcam bilmiyorum
Valla boşanıp herkesin hayatından çekilmeniz en doğrusu
O sevgi boşluğunu da bundan sonra çocuğunuzla doldurmalısınız
Yapacak başka hiç bir şey yok
İlla hayatınızda biri olacaksa evladınız yeter
Bu yönden bakın lütfen

Bu ne ya pembe dizi gibi ..Bu çemberde en çok Erol'un karısına üzüldüm..Her aldatılan kadın bu yollara girişseydi vayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…