Sevgilimmi kocammı?

Erol a bak,belki diyo, yolver erola ve kocani sevmeye calis erolla fln gorusme, seninle gonul eglendiriyor,cocuklar icin bosanmayi ertelemek fln hikaye...

Eger erol bekar olsaydi askinin pesinden git derdim. Ama bazi gercekler degismez Erol evli ve bosanmayi da dusunmuyor.

Bi baskasinin sana yasattiklarini sen neden erol un karisina yasatmak icin cirpiniyosun anlamadim.Allah akil fikir versin hepinize...

Erol isi biliyo, gozunu ac konu sahibi erol cok fena gozunu aç

Bak sen şu evli barklı erol'a bence arkadaşlarını dinle bu erol'dan ne köy olur ne kasaba aynı kocan gibi, onu da boşayın bence yeni yıla yüklerden arınmış girin :)

Bu nasil iliski ya insan cocuklarindan utanir pes yani! İlla akil istiyosan sunu solemeliyim ikisinide defet gitsin onlarda kurtulsun senden, Sende

Şu konuda bahsi geçen tüm kişileri Allah düşmanımın dahi karşısına çıkarmasın. Birbirini aldatan aldatana..hiç mi gururunuz, onurunuz, kendinize saygınız yok. Başınızı yastığa koyduğunuzda nasıl rahat edebiliyorsunuz? Hayret bir şey..

Seni aldatmış saymıyorum. Şiddet uygulayan ve aldatan kocayı aldatmak kötü bir şey değil ama evli adama güvenmek biraz ahmakça. İkisini de hayatından çıkar.

Yapmayın lütfen
Aldatmis saymıyorum ne demek
Şiddet gören ve aldatilan kadınlar kocalarini aldattiginda bu aldatma olmuyor mu?

Konu Sahibi de sizin gibi dusunuyor
Bu yüzden konuya girmeden uzun bir giriş bölümünde kocasını kotulemis

Kişi istemiyorsa boşanir sonra ne istiyorsa yapsın
Biraz etik çerçevesinde hareket edilmeli

Konu Sahibi baştan sona yanlış yolda
Boşan mumkunse
Erol ile mi Ali ile mi evlenirsin onu bilemem
Ama bu içinde bulunduğun şey doğru değil

Beni ister banlayın, isterseniz siteden atın ama ben kendimi tutamayacağım.

Öncelikle sizi şiddetle, dibine kadar kınıyorum, kınanacak rezil haldesiniz. İkincisi ne zaman çocuklu bir kadının aldattığını duysam aklıma Beratcan davası geliyor. Sizin gibi haysiyetsizler eşlerini aldatıyor, sevgilileri çocuklarını öldürüyor, daha geçenlerde de bir kadın oğlu kendisini sevgilisiyle yakaladı diye oğlunu öldürmüştü.

Be pislikler haysiyetsizler, siz gidin ne bok yerseniz yiyin, kendi pisliğinizde boğulun, geberin ama şu çocukları doğurmayın. Ha yok doğurdun mu; kocan nasıl olursa olsun sen o çocuğa sadakatle sorumlusun. Laf söz getiremezsin, evli adamlarla düşüp kalkamazsın.

Neymiş çocuğu için boşanamıyormuş, çocuğu bu haltları yemeden düşün bir zahmet, boşanırken değil.

“Yaa bu çocuğun anası tam bir fahişeydi, evliyken, evli adamlarla oluyordu” diyecekler sizin çocuğunuzun arkasından.

Ya da bir psikopat gelip öldürecek o zavallı günahsız yavruyu.

Yanınızda olsam suratınıza tükürürdüm, o çocuğu da elinizden alırdım. Şeref yoksunu mahluklar.

Tamam evet agzina saglik iyi guzel yazmissiniz ama sakin ol sampiyon

Kocanizi gectim oda iyi biri deil peki siz cocugunuzdandami utanmiyorsunuz hic? Yuzune baktiginizda hem anne hem metres olmayi nasil bukadsr sindurebiliosunuz ayrica esinizden nie sogudunuzki sizde ayni yolun yolcususunuz.al birinu vur otekine neyse ben bi kusayim bay.

Ay ne guzel yazmissin agzina saglik yuzmilyon kere ama bisey diyimmi bunlarda ar damari yok bulaflardan gram utanmazlar zaten utanma hissi olan insan bu pislikleri yapmaz

Eşinden intikam almak için başka adamla konuşursun. Bana yaşattığı duyguyu oda yaşasın diye. Bunu anlarım. Ama Evli bir adamla değil bekar bir adamla olmalı.
Evli adam sen boşan ben belki bosanirim diyorsa. Seni sömürür.

Biraz alakasız olacak ama diyemeden gecemicem. Bu gozler Evli adama metres olup diğer metresi kiskananlari gördü, evli sevgilim mi Kocam mi diye sorani gördü.
Sen çok yaşa . Kk olmasa cahil cahil yasiyormusum.

A
Arkadasım erolün erkeklen cocuklarını dusunuyorda evliligini bitirmiyor sen annesin kendine gel! O adam seni sadece kullanacak hic bir erkek ben capkınım diyerek bir kadına yurumez saf olma! Kocan toparlıyormus sende kendini toparla esine cocuklarına yogunlas. Erol için yapacagının hic bir seye degmez.akıllı ol adam seni sadece kapatması yapıcak bunun neyini anlamıyon uzerinde dusunuyosun hala.. Bu hataya duserde o adama gidersen sadece kendine diil cocıklarının hayatınıda bitireceksin...

Her sey sende bende bizde gizli. Karnim ac olsa, ve cebimde param olmasa, yine de bina onunde buldugum cuzdani, o binanin gorevlisine veririm. Beni hirsiz ettiler demek aklima gelmez.
Secimlerin senindir, dogrusunu secmeni dilerim. Su anda en kolay goruneni degil, gelecegin icin en dogrusunu bulursun umarim.
Bence esinden bosan, Erol'dan da ayril.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…