Sevgilimmi kocammı?

Esine sıkı sıki sarıl evliliğini kurtar derim.Erol bey seninle gercekten birlesmek isteseydi seni bukadar oyalamazdï.Erkekler maalesef tek esli kalamıyorlar.Aldatmayan erkek ise cok az sayıda olduguna inanlardanım.Ama biz kadinlar dogamiz geregi consellikten cok duygusallıgin pesindeyiz.Ama maalesef erkekler oyle degiller onların tek sahip olmak istedigi sey O!Bu yuzden bu erol beyin sizin icin yuvasini yikacagini hic mi hic dusunmuyorum üzgünum.Esinize tahamul edemiyorsaniz soguduysaniz ve bir sans vermeyi dusunmuyorsan bosanin derim
Ama asla bir baska erkek icin olmamali bu ayrilik.Esinize karsi ufakta olsa bir sevginiz varsa mucadele edin.

Önce kocası konu sahibini aldatmış yetmemiş dayak atmış. Neden onun için de böyle nefret kusmadınız?

Aldatıldan şiddet gördükten sonra yapılanı etkiye tepki sayarım ancak.

Bence bu çirkin şeyleri konu sahibinin kocasına yazın.

Peh öfkeye bak. Komik

Erolun derdi sizi bosatip hem karisiyla hem senle sefa sürmek! eroldan sana fayda gelmez. eşinden ayrilacaksan bile bu erol icin olmamali. eroldan bagimsiz bir karar olmasi lazim. eşine tekrar isinmana engel de erola güveniyor olman aslinda. erolu tamamen cikar aklindan ve hayatindan. hem o deilde tv lerde habire namus cinayeti duyuyoruz nasil cesaret ediyorsunuz ben anlamiyorum. bu carpik iliski yumagini bir an evvel sonlandirin derim. esiniz duzeldiyse ona tekrar isinmak icin cok guzel bir nedeniniz var bence. disaridaki bir ihtimal ugruna düzen bozmak akil kari deil. üstelik erol gibi yamuk yapabilecek bir adam icin hic deil. duygulari kenara birakin cocuk deilsiniz.daha gercekci olun lutfen.

Tek kelimeyle midemi bulandirdin. Sana yasadiklarin az bile ve sana hersey mustahak.
Ayyyy ne erolmus be yaaaa......
Sizin yasadiginiz kötü günlerin sebebi olan o kadinlara ne bedualarda bulundunuz kim bilir. Ayninida o kadin size dilicek. Sizin yasadiklarinizin aynisini sizde baska bir kadina ve cocuklara yasatiyirsunuz. Ay durumum yok ay anne evine gidemem ay yok kapatma olarak yasayim daha rahat, erken gelsin isini görsün benimde giderlerimi karsilasin ooohhhhhh ne ala...
Erolun seni sevse zaten esini aldatmaz seni kapatma yapmaz. Erolun seni oyaliyor gönlünü eyliyor sonrada gidene bay bay gelene hay hay yapicak. Farkina varin artik esi ve cocuklari vazgecilmezi siz sadece eylencesi olmussunuz. Cikin bakim erolun karisinin karsisina anlatin herhesi bakin erol sizin yaninizda bir dakika bile durucakmi.

Esinizle yasaya yasaya tencere kapak olmussunuz. Siz birbirinizi aldata aldata ömür gecirmeye devam edin. Cok merak ertim bir anne olarak bu yaptiklarinizi bile bile evladiniza nasil sariliyorsunuz, nasil yüzüne bakiyorsumuz. Bu yaptiklarinizi ögrenince cocugunuza nasil hesap vericeksiniz?Nasilörnek olucaksiniz? Dogrulugu,dürüstlüyü, haysiyetli yasamayi nasil ögreticeksiniz? Bir zahmet sizin gibiler hic cocuk yapmasin lütfen cünki kendi pis hayatinizda cocuklariniza yazik ediyorsunuz.
Ay birde ne yapim diye soruyorsunuz piskin piskin. Milletin yuvasini bozmayin uckurunuza sahip cikin girin is bulun calisin metres olmaktan kurtulun. Kendinizi madsi gücsüzlpk alrina siginip bir erkeye mecburmus gibi dile getirmeyin ve o aldatan kocayida bosayin dicem ama tabi siz kolayi varken niye zahmete girip kendinizi yorasinizki dimi.....

Minareyi calacak olan kilifi uydururmua arkadasin sana resmn destek olmus kocann itti seni bu duruma die ne alaka ya kocanin hafeketlerine goremi bi karaktere burunuyosun cocugunun yuzune bakarken utanacak kadar haysiyetin olmali bence hu kadr ucuz davranmayin kocani kizip alddattigi kadina kziyorsun sonra o kadina benziyorsun yaptiginla Allah senide senin gibi yuvaya ihanet edenide senin gibi kocasini ayartip bundan sonraki hayatjnda guven duygusunu kaybedip gece gunduz zavallim o kadinlari aglatan vicdansizlari def etsin islah etsin

Resmn bi yuvayi yikmak uzersin gelmissin anlatyosun senin gibilerinin yuzunden kac kadinin pskolojisi bozuluyor gulen gozleri soluyor gulmeyi unutuyor hatta bir cogu cocgu ve careszligi yuzunden ayrilamayip bunu dinledigi sarkida ruyalarinda esinin yuzune her baktiginda gelecekte kurdugu hayallerin cope gittini gordukce gecmisinde bugune bosa kurek cekmisim die hickira hickira aglamasina aldtma ile ilgili birsey dysa izlese tekrar tekrar o tarvmanin etkilerinj yasamaya o cok sevdigi esine bakarken acaba bunu hakedecek ne yaptim cirkinmiyim.degersizmiyim gibi uzzzzuuuuun bi sure kendisini degersiz hissetmesine bunu cocuklarinin arkadaslrinin cevresinin icindw bile boyle hissetmesine daha bir suru sey yazarim ama en onemlisidw Kadinlik Gururunun kirilmasina sebeb oldugunun farkindamisin ........gerci olsan boyle yapmazdin yazik sana zavalli

Kocanı sevmiyorsun zaten güven sevgi sadakat diye bir kavram kalmamış. Erolla olmasda bosanman gerekmez mi

Ban yemeyim die susuyorum.

O adam karısını boşamaz

Senide çok güzel kullanır.

Sende dünden razısın hem kocan hem başkasının kocası.. baya geniş mide varmış sende

İnsanları kınamak sizin ne haddinize?
Şeytana uyup yoldan çıkan bir insanı güzel sözlerle, tavsiyelerle yola getirmek yerine, hemcinsleri olarak dışlayıp kınamış, aşağılamışsınız..
Belki sayenizde birisi hatasını görür de yoluna bakar ha ?
Biraz vicdanlı olmayı deneseniz ?

Bir ilk sayfayı birde son sayfayı okudum..
Öncelikle konu sahibi herhangi biriyle konuşacak dertleşecek... Onun sürprizlerine karşılık verecek kadar iletişim halindeyseniz .. Bahsettiğiniz gibi yalnızdım bunalımdaydım vb durumları gerçekçi gelmiyor...
Öncelikle siz kendinize saygı duyuyormusunuz??
Ben cevabınızın evet olduğunu düşünmüyorum..
Evladı olupta.. Kocam beni dövdü ... Ama değişti şimdi.... Ancak ben o süreçten beri şu arkadasıyla sevişiyorum... Ama boşanmak istemiyor seks yaptığımız kişi..
Çünkü onun çocuklarının psikolojisi daha önemliymiş.. O beni maçlarda yedek olarak görüyor.
Nikahlı kocamı nefsim çekmiyor.. Ama sürprizli erol çok iyi geliyor.. Karısını sevmiyo zaten.. Kaç yıl bilmiyom ama ben bu süreçte zaten bu karışık yaşama alışmış olurum .. Sonrası 3. Sayfa haberi olurum gibi bi algı uyandı bende yaşamınız..
Sen onla bunla yatacak olduktan ve bundan Allah ve Evladından utanmadan yapacak olduktan sonra hayatında erollar bitmez..
Erolun karısına bi yerden haber ulaştır ankesörden ara veya arat.. Kocan seni aldatıyor diye isimde ver..
Erol senin hislerinle oynadığı için bu sonu hakediyor..
Sonra eroldan temelli kurtul..
Evladına sarıl ve kendine..
Ruhunuda bedeninide satma üç beş sürprize..
Kocanla oluyosa devam et srnde beterini yaptın adama ..
Erol heryerde anlatıyodur yatak olayınızı bunu da bil..
Kendine saygı duymayacağın işlerede bulaşma.

ıkısınıde bırak ne kocandan ne sevgılınden sana yar olmaz gercı sen bu kafayla oooo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…