Sevgilimmi kocammı?

sana yapılanı neden başka bir kadına yapıyorsun. eşini istemiyorsan boşan. illa boşanmak için yeni biri ile mi evlenmen lazım. bu konu gerçek gibi değil tepki toplamak için yazılmş

Yaa çok af buyurun da sormadan duramayacagim;
Hayatımızda biri bitmeden bir diğer herif mutlaka olmalı mı yani?
Biraz kendimize hakim olalım yaa!
Kendi kendimizi bir kulun kölesi yapıyoruz!...
Zaten ikisinide sevmiyorsun bu net lütfen ikisinide Azad et kendinede biraz saygı lütfet!

Vay be çoluk çocuklu kadınlar aldatır olmuş hemi de evliyken evli adamla.
Birde açık açık yazar olmuş hiç yüzün kızarmıyor mu? Midemi bulandırdın

Onun karısı da başka biriyle mi sevgili acaba ?

Insana en büyük kötülüğü hemcinsi yapıyor. Sen yaşadın ihaneti acıyı madem peki erolun karısına niye yasatiyosun bu acıyı? yanlış adrestesin kadın kadına bunu yapmasın bari...

Allah aşkına hem kocanızı aldatıyorsunuz hem de ne yapmalıyım diyorsunuz. önce bi kocanızdan boşanız siz.. gerisini sonra düşünürsünüz, bu ne acele ?

eşinizi gerçekten sevseydiniz ikinci bir insana gönül veremezdiniz
zaten dayakçı ve aldatan bir eşin neresi sevilir ki?
ama diğer adamla ilişki yaşamak yerine önce eşinizden boşanmalıydınız
sevdiğiniz adam için değil, kendiniz için bunu yapmalıydınız
Erol da eşiyle mutlu değilse boşanacaksa o da kendisi için yapmalı sizin için yada herhangi biri için değil.
neyse bunlar benim naçizane temennilerim olarak burda kalsın
sizin hikayenizin gerçek boyutuna gelecek olacak olursak siz o adam için boşansanız da o adam karısını boşamayacak gibi görünüyor. zaten el alemden de duymuşsunuz nasıl çapkın biri olduğunu. bu kadar olaydan sonra eşinizle evli kalın da diyemiyorum ne yazık ki çünkü birşeyler çoktan bitmiş..

Son düzenleme:
Erol'un karısıyla da eşinizin arasını yapın.
Ortak daha genişçe de bir eve çıkın.
Mis gibi yaşar gidersiniz.
Ama bunu yaparken çocukları almaları için sosyal hizmetleri aramayı unutmayın.

en yakın arkadaşının sevgilisi bana dediki erol çapkındır.sakın ola onun için evliliğini bitirme diye uyardı.fakat hiçbir kadınla ilişkisini falan görmedim.
Tabi Erol'un karısı kadın değil değil mi. Beynin bu kadar bacım sen aldatılmayı hak etmişsin de Erol'un karısına yazık olmuş.

Küçümsemek yargılamak asla kendime yakıştırmam bunu ama şu açık ve net erol dediğiniz adam sizi oyalıyor bunu goremicek kadar kör olamazsınız boşanmak ayıp deyil eşine muhtaç olduğunu söylüyorsun kimse kimseye muhtaç değildir çalışır adam gibi bakabilirsin kendine biraz guvensen herşeyi basarabilirsin

Neyin aklını bekliyorsunuz acaba? Ha kocanız, ha siz, ha erol var mı farkınız? Birde kıyas yapıp, kıyas bekliyorsunuz.

bakınız koca parasını dostuyla yemek..
aldatan aldatılır..
herkes layıgını bulur sonunda.
kimsenin göz yaşları üzerine bir yuva kurulmaz.
vurduğun yerden vurulursun .
Allah ıslah etsin. ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…