- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi Gizem_tasss
-
Bende çocuklarına koyamadım inanın kaç defa sabaha kadar ağladım telefon açıp yalvardım bak dedim onların vebalini alamam tamam arkadaş kalalım diyor 2gün sonra karşıma çıkıyor neyapıcağımı bilemiyorum.benim için herşeyi yapmak istiyor ama ya ayrıl yada görüşmeyelim dedim zamanı var diyor beni neden kandırıyor anlamıyorum.çok özledim ailecek vakit geçirmeyi kimse görmesin diye yaşamayı ailemle birlikte olmayı fakat eşime karşı ilgi duyanıyorum tam duyucam karşıma çıkıyor benim beynim tekrar başa sarıyorHer ikiniz de eşinizi aldatiyorsunuz.Bunun sonu baş ağrısı hatta daha kötüsü. Adam da belli ki geçiştiriyor seni..
Kaç defa dedim benim yaşadığım şeyi yaşatamam diye ama inan kınadıklarım gibide oldu sırılsıklam aşığımYazık Erolun karısına ...
Bosan o zaman ne bekliyonKaç defa dedim benim yaşadığım şeyi yaşatamam diye ama inan kınadıklarım gibide oldu sırılsıklam aşığım
Çok haklısın ama dayanamıyorum kaç defa denedim ben eşimlede çocuğum için bi araya gelebiliyorum zatenBu soru kesinlike gercek degildir, olmamali ya.. Olmasin...
Bu kadinlarin bir erkekle olmadi digeriyle olma olayi nedir yahu ?????
hayatiniz da illa bir erkek mi olmasi lazim ,yasamaniz icin. Sizin her seyden once kendinize saygi duyup bu Erol Taştan ayrilmaniz gerekiyor.
Evet belkide sevgi ihtiyacı doğru söylüyosunuz.eğer sevseydi ne yapardı mesela?Ben burada kimseyi yargılayamam, insanız kimin başına ne gelir ne gelmez bunu bilemem büyük konuşmak da istemem. Ancak şunu söyleyebilirim, evlilik yaşamıyorsunuz çok sağlıksız bir ilişki bu. Çocuklarınız da ileride bundan kötü etkilenecekler; annesinin de babasının da birbirini aldattığını öğrenen çocuklar çok büyük travmalar yaşıyorlar. En basiti duygusal ilişkilerinde karşı tarafa güvenemiyorlar ya da onlar da aldatma meyillisi olabiliyor. Bunun vebalini üstünüze almayın. Boşanma davanızı açın, boşandıktan sonra istediğiniz kişiyle birliktelik yaşayabilirsiniz ama bu Erol denen adamın da sağlam pabuç olduğunu düşünmüyorum. Boşluktan ve sevgi ihtiyacından dolayı bu adama yönelmişsiniz ama adamın niyeti sizi kullanmak aslında. Öyle olmasa evli olduğunu bildiği bir kadına yanaşmaz ki adamın kendisi de evli, sizin için boşanacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Boşanamayacağınızı düşündüğünden sizinle 1-2 kez yatıp, sonra kocanıza söylemekle tehdit ederek sizi başından savacak bundan eminim. Kendinize de çocuklarınıza da bu kötülüğü yapmayın.
Kaç defa dedim benim yaşadığım şeyi yaşatamam diye ama inan kınadıklarım gibide oldu sırılsıklam aşığım
Evet belkide sevgi ihtiyacı doğru söylüyosunuz.eğer sevseydi ne yapardı mesela?
Boşanma davamı açtım zaten.fakat oğlumun etkilenmesinden çok korkuyorum.bu acıyı yaşarken erolda beni terk ederse ben ne yaparım bu üzğntüyle bilmiyorum.benimle ileriyi düşğndüğünü anlayamıyorumK
Bosan o zaman ne bekliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?