- 29 Ağustos 2014
- 5.164
- 17.460
- 448
- 33
- Konu Sahibi Gizem_tasss
Ay bu ne ya. Bu ne genişlik yarappi hani bizdik marjinal?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru valla fakat aşığım yoksa aşk değilde sevgisizliktenmi ona yöneldim bilmiyorumKim kimin nesi karman corman konu
Esinizi sevmiyorsaniz ayrilin. Cocuk icin duruyorum yalanini artik kimse yemiyor. Evli adamin da sevgilisi olmayin. Bekar biri ile dilediginizi yasayabilirsiniz bosandiktan sonra.
Boşanma davamı açtım zaten.fakat oğlumun etkilenmesinden çok korkuyorum.bu acıyı yaşarken erolda beni terk ederse ben ne yaparım bu üzğntüyle bilmiyorum.benimle ileriyi düşğndüğünü anlayamıyorum
Boslukta olabilirsiniz,kafaniz gonlunuz kaymis olabilir. Askin da bir mantigi var zira insaniz,beynimiz var. Baskasiyla evli olan bir adama asik olmamamiz gerektigini bilmemiz gerekiyorDoğru valla fakat aşığım yoksa aşk değilde sevgisizliktenmi ona yöneldim bilmiyorum
Beni kullanıyormu yani?Kendisi de evliyken evli kadınla fingirdeşmezdi mesela.
o zaman arkadasim birakacaksin adamlarin ikisini de kendine cocugunla bir hayat cizeceksin. cocugun saniyor musun ki anlamiyor ? Sankiyor musun ki cocugun mutlu ? hepsinin farkindadir eminim. Sen bir hata yapmissin bak kendinde yazmissin , sana yapilmasini istemedigini baskasinin karisina yapiyorsun. Bosanacak olan adam zaten bosanir. Lutfen dön ve hayatina bak.Çok haklısın ama dayanamıyorum kaç defa denedim ben eşimlede çocuğum için bi araya gelebiliyorum zaten
Erol isi bitince zaten terkedecek seni.Boşanma davamı açtım zaten.fakat oğlumun etkilenmesinden çok korkuyorum.bu acıyı yaşarken erolda beni terk ederse ben ne yaparım bu üzğntüyle bilmiyorum.benimle ileriyi düşğndüğünü anlayamıyorum
Bende böyle düşğndüm kaç defa okadar güzel yaşamaya başladıkki pat diye karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo.şuan eşim çok acı çekiyor ayrılma diye ne süprizler yapıyor eminim ben eroldan ayrılırsam eşimle çok güzel bir zaman beni bekliyor fakat diyorumki ya erol benimle evlenirse mutlu olursak saçma sapan şeyler biliyorum ama insan yaşıyomuş işte o diziler gibi oluyomuş hayatıAl birini vur ötekine.Eşin beter diğer adam ondan da beter.Sen boşan ben de boşanınca belki 3 yıl belki 2 ay sonra boşanacam ne yahu , buna inandınız mı? Hazır eşinizde de düzelmeler varken diğer adamı unutun.Aşkımız imkansız eröl , saadetler diliyorum sana diyin.Ayh sinirlerim bozuldu.![]()