• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimmi kocammı?

Bu soru kesinlike gercek degildir, olmamali ya.. Olmasin...
Bu kadinlarin bir erkekle olmadi digeriyle olma olayi nedir yahu ?????
hayatiniz da illa bir erkek mi olmasi lazim ,yasamaniz icin. Sizin her seyden once kendinize saygi duyup bu Erol Taştan ayrilmaniz gerekiyor.

Her ikiniz de eşinizi aldatiyorsunuz.Bunun sonu baş ağrısı hatta daha kötüsü. Adam da belli ki geçiştiriyor seni..
Bende çocuklarına koyamadım inanın kaç defa sabaha kadar ağladım telefon açıp yalvardım bak dedim onların vebalini alamam tamam arkadaş kalalım diyor 2gün sonra karşıma çıkıyor neyapıcağımı bilemiyorum.benim için herşeyi yapmak istiyor ama ya ayrıl yada görüşmeyelim dedim zamanı var diyor beni neden kandırıyor anlamıyorum.çok özledim ailecek vakit geçirmeyi kimse görmesin diye yaşamayı ailemle birlikte olmayı fakat eşime karşı ilgi duyanıyorum tam duyucam karşıma çıkıyor benim beynim tekrar başa sarıyor

Ben burada kimseyi yargılayamam, insanız kimin başına ne gelir ne gelmez bunu bilemem büyük konuşmak da istemem. Ancak şunu söyleyebilirim, evlilik yaşamıyorsunuz çok sağlıksız bir ilişki bu. Çocuklarınız da ileride bundan kötü etkilenecekler; annesinin de babasının da birbirini aldattığını öğrenen çocuklar çok büyük travmalar yaşıyorlar. En basiti duygusal ilişkilerinde karşı tarafa güvenemiyorlar ya da onlar da aldatma meyillisi olabiliyor. Bunun vebalini üstünüze almayın. Boşanma davanızı açın, boşandıktan sonra istediğiniz kişiyle birliktelik yaşayabilirsiniz ama bu Erol denen adamın da sağlam pabuç olduğunu düşünmüyorum. Boşluktan ve sevgi ihtiyacından dolayı bu adama yönelmişsiniz ama adamın niyeti sizi kullanmak aslında. Öyle olmasa evli olduğunu bildiği bir kadına yanaşmaz ki adamın kendisi de evli, sizin için boşanacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Boşanamayacağınızı düşündüğünden sizinle 1-2 kez yatıp, sonra kocanıza söylemekle tehdit ederek sizi başından savacak bundan eminim. Kendinize de çocuklarınıza da bu kötülüğü yapmayın.

Derhal o adamı hayatında çıkar. Kocanla mutlu olmanın yollarını araştır. Dua et ve tövbe et. Kocanı da affet o da seni affetsin geçmişi silin. Yeni evlenmiş gibi bir hayat kurup tertemiz bir aile hayatına niyet edin. Allah günahlarınızı affetsin. Hataya bile bile devam etmeyin yoksa sonu facia olabilir.

Bu soru kesinlike gercek degildir, olmamali ya.. Olmasin...
Bu kadinlarin bir erkekle olmadi digeriyle olma olayi nedir yahu ?????
hayatiniz da illa bir erkek mi olmasi lazim ,yasamaniz icin. Sizin her seyden once kendinize saygi duyup bu Erol Taştan ayrilmaniz gerekiyor.
Çok haklısın ama dayanamıyorum kaç defa denedim ben eşimlede çocuğum için bi araya gelebiliyorum zaten

Kim kimin nesi karman corman konu
Esinizi sevmiyorsaniz ayrilin. Cocuk icin duruyorum yalanini artik kimse yemiyor. Evli adamin da sevgilisi olmayin. Bekar biri ile dilediginizi yasayabilirsiniz bosandiktan sonra.

Banlanırsam da banlamayım. Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Ben burada kimseyi yargılayamam, insanız kimin başına ne gelir ne gelmez bunu bilemem büyük konuşmak da istemem. Ancak şunu söyleyebilirim, evlilik yaşamıyorsunuz çok sağlıksız bir ilişki bu. Çocuklarınız da ileride bundan kötü etkilenecekler; annesinin de babasının da birbirini aldattığını öğrenen çocuklar çok büyük travmalar yaşıyorlar. En basiti duygusal ilişkilerinde karşı tarafa güvenemiyorlar ya da onlar da aldatma meyillisi olabiliyor. Bunun vebalini üstünüze almayın. Boşanma davanızı açın, boşandıktan sonra istediğiniz kişiyle birliktelik yaşayabilirsiniz ama bu Erol denen adamın da sağlam pabuç olduğunu düşünmüyorum. Boşluktan ve sevgi ihtiyacından dolayı bu adama yönelmişsiniz ama adamın niyeti sizi kullanmak aslında. Öyle olmasa evli olduğunu bildiği bir kadına yanaşmaz ki adamın kendisi de evli, sizin için boşanacağını mı düşünüyorsunuz cidden? Boşanamayacağınızı düşündüğünden sizinle 1-2 kez yatıp, sonra kocanıza söylemekle tehdit ederek sizi başından savacak bundan eminim. Kendinize de çocuklarınıza da bu kötülüğü yapmayın.
Evet belkide sevgi ihtiyacı doğru söylüyosunuz.eğer sevseydi ne yapardı mesela?

sen kocanı o karısını aldatıyor
oh ne ala memleket
aşk kimlere kalmış

begenmiyorsanız cocuk mocuk dinlemeyin resti çekin arkadaş

herkes birbirini ayakta uyutuyor sonrada bu rezil evliliklerden saglıklı cocuklar yetişecek!

cocuklar için lütfen ya adam gibi evliliğinize dönün ya da yakın gitsin herşeyi ki zaten yanmış bitmiş herşey

Off ne saçma salak konular açılıyor son zamanlarda.
Burada biz size ne tavsiye verebiliriz hanımefendi, yapacağınızı yapmışsınız zaten.
Allah akıl fikir versin size de eşinize de. Ayrılın ne yaparsanız yapın ama evliyken girmeyin şöyle mide bulandırıcı şeylere. Başka ne diyebiliriz ki.

Back
X