• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimmi kocammı?

Senin tek derdin kendini garantilemek.
Yani Bay Eroll karisini boşasa kosa kosa kocani terk edersin.
Emin degilsin cunku maddi sikintiya gireceksin. Erol beyyy karisini bosayana kadar kocayi cepte tutacaksin tum mesele bu!
Hee bu arada hakli degilsin. Senin ve erolun da seniiii aldatannn esinden hic bir farkiniz yok!
Hepiniz ihanet cemberindesiniz pembe dizi tadinda masallaahh
Çok hakkısın kendime güvensem bunların hiçbirine izin vermezdim ama okadar zavallıyımki kendimi garantiye almayı terçih ediyorum

Pisliğin tekiyim of ne yapıyorum Allahım gerçekten kendime geliyorum çünkü kimseyle konuşamayınca insan yaptığı yanlışıda anlamıyor
Bir kadının kocasını bir çocugun babasını çalıyosun. Senin gibi kadınlara ne diyolar biliyor musun? O erol da seni kullanıyo arkandan ne dediğini düşünsene?
Ahlaklı olup kocandan bosansaydın
Evli adama metreslik yaparak kocandan ve onun sevgilisinden ne farkın kaldı!

Kocanızın yaptığı hatalara kızıp kendiniz daha beterini yapıyorsunuz.
Erol her haltı yerken çocuklarını düşünüyor sözde; ya sizin çocuğunuz? Bu yaşadıklarınızın devamına hazır mı? Cok üzgünüm ama kocanız konu açsa teselli edilecek duruma gelmiş haliniz.

Bir kadının kocasını bir çocugun babasını çalıyosun. Senin gibi kadınlara ne diyolar biliyor musun? O erol da seni kullanıyo arkandan ne dediğini düşünsene?
Ahlaklı olup kocandan bosansaydın
Evli adama metreslik yaparak kocandan ve onun sevgilisinden ne farkın kaldı!
Allahım gerçekten bugün bu işi bitiricem gerçekten bitiricem kendimi küçücük görüyorum bunun tövbesini nasıl vericem bilmiyorum

Allahım gerçekten bugün bu işi bitiricem gerçekten bitiricem kendimi küçücük görüyorum bunun tövbesini nasıl vericem bilmiyorum
Öyle iğrenç bi konumdasın ki çok yazık
Evli erkeğin eğlencesi olmuşsun
Karından boşan diyorsun bide
Kocanın sevgilisine kızma o zaman o pislikten hiç farkın yok

Kocanızın yaptığı hatalara kızıp kendiniz daha beterini yapıyorsunuz.
Erol her haltı yerken çocuklarını düşünüyor sözde; ya sizin çocuğunuz? Bu yaşadıklarınızın devamına hazır mı? Cok üzgünüm ama kocanız konu açsa teselli edilecek duruma gelmiş haliniz.
Benim çocuğum benim yavrum evde kavgaların içinde büyüyor oda benim yüzümden.kocam yakınlaşmak istedikçe ben saçmalıyorum Allahım ne pisliğimki buna izin verdim nekadar aciMişim ben ya bundan sonra neyapmalıyım çocuğum için ne okur akıl verin

çocuğunuda bahane edip durma.
dimyata prince giderken eldeki bulgurdan da olmaktan korkuyorsun. yani sadece kendini düşünüyorsun.

Benim çocuğum benim yavrum evde kavgaların içinde büyüyor oda benim yüzümden.kocam yakınlaşmak istedikçe ben saçmalıyorum Allahım ne pisliğimki buna izin verdim nekadar aciMişim ben ya bundan sonra neyapmalıyım çocuğum için ne okur akıl verin
Kendi zevkini düşünürken çocugun aklına gelmemiş şimdi mi geldi

işte o yüzden sevmediğin adamla evli kalıp ileride bir gün mutlu olma şansını yok ediyorsun..
ne kocan ne erol ikiside adam değil.
Eeşim sadece çocuğuma bakıyor.eskileri unutamam ama kendini çok düzeltti tekrar yapabilşrmiyim yoksa ayrılmalımıyım bilmiyorum ama eroldan ayrılıcağıma eminim tövbemi edip uzaklaşıcam kimseyi yargılamayın yemin ederim bende böyle kızardım başıma nasıl geldi nasıl izin verdim bilmiyorum

Ne erolmuş arkadaş...

Kocanı aldatıyorsun üzerine birde akıl istiyorsun. Farkında değilmisin adamın tek engeli senin kocan onu da elinin altından kaldırmaya uğraşıyor. Hem karısını hem seni idare edecek.

Çocukları için boşanmıyormuş. Onun çocukları çocuk da seninkiler ne? Çocuk değil mi?

Eroldan bir cacık olmaz ama sana kabul ettirebilmek zor.

Dizilerdeki gibiymiş anlattıklarınız. Aaa çok şaşırdım.

Aşk-ı Erol.

Bence kocanızı seçin. Erol Bey sizi kandırıyor sanırım.

Eeşim sadece çocuğuma bakıyor.eskileri unutamam ama kendini çok düzeltti tekrar yapabilşrmiyim yoksa ayrılmalımıyım bilmiyorum ama eroldan ayrılıcağıma eminim tövbemi edip uzaklaşıcam kimseyi yargılamayın yemin ederim bende böyle kızardım başıma nasıl geldi nasıl izin verdim bilmiyorum

yargılamıyorum, dalgada geçmedim.
bütün yorumlarım seni kendine getirmek ve kendine bile itiraf edemediklerini yüzüne vurmak üstüne.

bak ne kadar saçmaladığını gör.
erol boşansa sen onunla evlensen çocuk ortada kalmış olmayacak mı? babası erol mu olacak onu mu demeye çalışıyorsun?
Bilmiyorum 2.evliliğimizi yaptığımızda çocuklarında ailesi oluruz diye düşünmüştüm

İkisinden de ayrıl annenin yanına taşın.
Gir bir işe çalış çocuğuna da annen bakar sanırım.
En temizi böyle olur.

Konuyu okuyunca yeni Üye olduğun hemen tahmin ediliyor . Bence sen bu yazdıklarını ya hayal ediyorsun yada burada ki üyelerle dalga geçiyorsun . Bize ne ya . Ne halt yersen ye . Yok sevgilim mi , kocam mı , sütçü mü, yoğurtçu mu , dürümcü mü ? Bence kura çek sen.

Pişmanliginda samimi isen, tövbe et ihanetine.

Kocan madem kendini düzeltmiş, sen de düzeltebilirsin.

Bence ailene sarıl.

Sen erolu düşünmekten kocandan iyice soğumuşsun ama tabi onun da hataları olmus.
Senin de.

Tüm yaşananları unut. Sıfırdan başla.

Kocanla ve çocuğunla ilgilen.

Back
X