- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
- 103
- Konu Sahibi Gizem_tasss
Ooo maşallah. Tüm mahalle tren olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına hala pişkin pişkin aşk diyip durmayın ya ne haliniz varsa görün burdaki milletin de aklını pis işlerle bulandırmayınAhh nasıl vicdanım rahat olabilirki.annemde dedi adam iyi biri olsa zaten yaptığı iyiliği kullanmazdı her iyiliği yapan böyle düşünürmü dedi.seni yöneltmiş kendine dedi.nasıl oldu biliyomusunuz.ilk önce minnet duygusu sonra alışkanlık sonra aşk
Bemce de erolun sana nasıl bi iş buldugu belli .neyse yazacam da. Kalsın içimde demiyimBence de zengin olani secsin![]()
çok emin olamadım bu insanların arasındaTek masum Erol’un karısı.
Numarasını Verde arayalım bari Allah rızası için.
Çol haklısınız ben gerçekten kendimi pisliğe buladığımı iyice anladımAdam bosanmiycak bu net! Tek amaci seni yataga atmak bi sure keyfine bakmak :) capkin adam ben capkinim mi diyecek sana sordugunda :)
Ayrica senin evliliginin temel sorunu erol degilki?! Dayak ve aldatma.. her turlu ayrilman gerekir belki ama...beraber olacagin kiside erol degil cunku bosanmiycak
Off of yaptıklarıma ben bile inanamıyorum neler yapıyorum offbelki 6 ay belki 2 yıl belki 5 diyor ve hala sizin kafanız buraya konu açacak karışık
bu hikayede bir tek çocuğunuza üzüldüm..
Şu cevaplarınız beni nasıl kendime getiriyor bir bilseniz çok teşekkürederimSiz çok kötü yoldasınız nettt!!!Boşansanız Erol sizi ortada bırakacak rezili rüsva olacaksınız.Şu anda eşinizi aldatıyorsunuz eşinize çocuğunuza ihanet ediyorsunuz bunun hiç bir bahanesi olamaz bu dünyanın en iğrenç şeyi çocuğunuza dokunduğunuz elle harama yasağa dokunuyorsunuz ,adamın başkasına ait birinin gözlerine bakıp çocuğunuzun masumca anne diye gözlerine bakıyorsunuz (Eşinizi hiç saymıyorum bile )Allah sizi ıslah etsin inşallah.Adamla ilişkinizi kesip telefon numaranızı değiştirin mümkünse başka şehire taşınıp evladınıza temiz ellerle dokunun,temiz gözlerle bakın...
Biz kadinlar ne yaparsak duygusalliktan yapiyoruz.. erkek milletide her turlu kullaniyor bunu.. kocan olacak hodukte erol olacak tilkide..Çol haklısınız ben gerçekten kendimi pisliğe buladığımı iyice anladım
Ne aklı verilecek size.Sağolun gerçekten anlamıyorlar insanlar dalga geçiceklerine bi akıl verip gerçeği düzgünce söyleseler yaptığım yanlışı daha iyi görücem ama insan çamura bulaşınca işin içinden çıkamıyormuş.kaç defa ağladım ulan aldatmasaydında ozamanlar çabalasaydında senden başkasını düşünmeseydim diye
Tabiki arıyorum aramazmıyım belkide adam bu işin ustası olmuş bende salak gibi erkek düşkünü bir kadın gibiOrtada yuva yok.Kurtarılacak bir tarafı yok.
Ortada aşk da yok.Sizinki aldanmışlık.
Yanlış yolda olduğunuzu biliyorsunuz.Ama sadece bilip dile getiriyorsunuz.Bu durumu düzeltmek için hiçbir adım atmadıktan sonra milyon kere yanlış yapıyorum deseniz ne olur.
Seçeneklerinizi sınırlıyorsunuz.Erkeksizlik yok bunlar arasında.Oysa hepsini silip atmanız lazım hayatınızdan.Tabi dediğiniz gibi gerçekten bu hatadan kurtuluş yolu arıyorsanız.
ya bırakın ama bu çocuğumu düşünüyorum ayaklarını...Nasıl güzel konuşmuşsunuz.çocuğum.eşim ben olmadan perişan oldu.çocuklada ilgilenmiyor.inanın kendim için değil çocuğum için denemeyi düşğndüm nasıl yapıcam neyapıcam bilmiyorum