• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimmi kocammı?

Ahh nasıl vicdanım rahat olabilirki.annemde dedi adam iyi biri olsa zaten yaptığı iyiliği kullanmazdı her iyiliği yapan böyle düşünürmü dedi.seni yöneltmiş kendine dedi.nasıl oldu biliyomusunuz.ilk önce minnet duygusu sonra alışkanlık sonra aşk
Allah aşkına hala pişkin pişkin aşk diyip durmayın ya ne haliniz varsa görün burdaki milletin de aklını pis işlerle bulandırmayın

Adam bosanmiycak bu net! Tek amaci seni yataga atmak bi sure keyfine bakmak :) capkin adam ben capkinim mi diyecek sana sordugunda :)

Ayrica senin evliliginin temel sorunu erol degilki?! Dayak ve aldatma.. her turlu ayrilman gerekir belki ama...beraber olacagin kiside erol degil cunku bosanmiycak

Adam bosanmiycak bu net! Tek amaci seni yataga atmak bi sure keyfine bakmak :) capkin adam ben capkinim mi diyecek sana sordugunda :)

Ayrica senin evliliginin temel sorunu erol degilki?! Dayak ve aldatma.. her turlu ayrilman gerekir belki ama...beraber olacagin kiside erol degil cunku bosanmiycak
Çol haklısınız ben gerçekten kendimi pisliğe buladığımı iyice anladım

Siz çok kötü yoldasınız nettt!!!Boşansanız Erol sizi ortada bırakacak rezili rüsva olacaksınız.Şu anda eşinizi aldatıyorsunuz eşinize çocuğunuza ihanet ediyorsunuz bunun hiç bir bahanesi olamaz bu dünyanın en iğrenç şeyi çocuğunuza dokunduğunuz elle harama yasağa dokunuyorsunuz ,adamın başkasına ait birinin gözlerine bakıp çocuğunuzun masumca anne diye gözlerine bakıyorsunuz (Eşinizi hiç saymıyorum bile )Allah sizi ıslah etsin inşallah.Adamla ilişkinizi kesip telefon numaranızı değiştirin mümkünse başka şehire taşınıp evladınıza temiz ellerle dokunun,temiz gözlerle bakın...

Ortada yuva yok.Kurtarılacak bir tarafı yok.

Ortada aşk da yok.Sizinki aldanmışlık.

Yanlış yolda olduğunuzu biliyorsunuz.Ama sadece bilip dile getiriyorsunuz.Bu durumu düzeltmek için hiçbir adım atmadıktan sonra milyon kere yanlış yapıyorum deseniz ne olur.

Seçeneklerinizi sınırlıyorsunuz.Erkeksizlik yok bunlar arasında.Oysa hepsini silip atmanız lazım hayatınızdan.Tabi dediğiniz gibi gerçekten bu hatadan kurtuluş yolu arıyorsanız.

Siz çok kötü yoldasınız nettt!!!Boşansanız Erol sizi ortada bırakacak rezili rüsva olacaksınız.Şu anda eşinizi aldatıyorsunuz eşinize çocuğunuza ihanet ediyorsunuz bunun hiç bir bahanesi olamaz bu dünyanın en iğrenç şeyi çocuğunuza dokunduğunuz elle harama yasağa dokunuyorsunuz ,adamın başkasına ait birinin gözlerine bakıp çocuğunuzun masumca anne diye gözlerine bakıyorsunuz (Eşinizi hiç saymıyorum bile )Allah sizi ıslah etsin inşallah.Adamla ilişkinizi kesip telefon numaranızı değiştirin mümkünse başka şehire taşınıp evladınıza temiz ellerle dokunun,temiz gözlerle bakın...
Şu cevaplarınız beni nasıl kendime getiriyor bir bilseniz çok teşekkürederim

Sağolun gerçekten anlamıyorlar insanlar dalga geçiceklerine bi akıl verip gerçeği düzgünce söyleseler yaptığım yanlışı daha iyi görücem ama insan çamura bulaşınca işin içinden çıkamıyormuş.kaç defa ağladım ulan aldatmasaydında ozamanlar çabalasaydında senden başkasını düşünmeseydim diye
Ne aklı verilecek size.
Belki kocanızın sizi aldattığı kadında kocasının yüzünden sizin kocanızla ilişki yaşıyordur.
Herkes kendinden sorumludur.
Böyle bir şeyin faturası başka birine çıkarılmaz.
Aklınız var fikriniz var.
Yanlış yanlıştır.
Böyle şeylerin size göre doğrusu bana göre dogrusu diye birşey olamaz.
Kendinizi avutmayın.

Ortada yuva yok.Kurtarılacak bir tarafı yok.

Ortada aşk da yok.Sizinki aldanmışlık.

Yanlış yolda olduğunuzu biliyorsunuz.Ama sadece bilip dile getiriyorsunuz.Bu durumu düzeltmek için hiçbir adım atmadıktan sonra milyon kere yanlış yapıyorum deseniz ne olur.

Seçeneklerinizi sınırlıyorsunuz.Erkeksizlik yok bunlar arasında.Oysa hepsini silip atmanız lazım hayatınızdan.Tabi dediğiniz gibi gerçekten bu hatadan kurtuluş yolu arıyorsanız.
Tabiki arıyorum aramazmıyım belkide adam bu işin ustası olmuş bende salak gibi erkek düşkünü bir kadın gibi

Senin tek derdin kendini garantilemek.
Yani Bay Eroll karisini boşasa kosa kosa kocani terk edersin.
Emin degilsin cunku maddi sikintiya gireceksin. Erol beyyy karisini bosayana kadar kocayi cepte tutacaksin tum mesele bu!
Hee bu arada hakli degilsin. Senin ve erolun da seniiii aldatannn esinden hic bir farkiniz yok!
Hepiniz ihanet cemberindesiniz pembe dizi tadinda masallaahh

Nasıl güzel konuşmuşsunuz.çocuğum.eşim ben olmadan perişan oldu.çocuklada ilgilenmiyor.inanın kendim için değil çocuğum için denemeyi düşğndüm nasıl yapıcam neyapıcam bilmiyorum
ya bırakın ama bu çocuğumu düşünüyorum ayaklarını...
-çocuğunu düşünen çocuğunun babasını aldatmaz. baba bir canavar dahi olsa aldatmanın hiçbir hiçbir koşul ve şart altında özrü olamaz.
-çocuğunu düşünen elin adamına metres olmaz.
-çocuğunu düşünen başkasının çocuğunun yuvasının dağılmasına vesile olmaz. ( erölün çocuğundan bahsediyorum)
-çocuğunu düşünen başka bir annenin yuvasının dağılmasına vesile olmaz. ( erölün eşinden bahsediyorum )
-çocuğunu düşünen kendi alnına dünyanın en iğrenç lekesi olan aldatmayı sürerek çocuğunun boynunu bükmez.
-vs vs vs
bu yüzden çocuğumda çocuğum palavrasını bırakın.
diyorumya, sende kocanda erölde aslında aynısınız, zerre farkınız yok. iyiki cehennem denen biryer var.

Back
X