Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sutlushake33

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
133
127
18
Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldum Herşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri

Tel sorun sizce eski esle aynı evde kalması mi ? Adam 60 a merdiven dayamış.

Hayır sorun bendemi
Oda soru mu, tabiki sorun sizde...

Konuyu baştan sona okuyunca da aşık olduğunuz adamın sevimsiz benleri yada kırışıklıkları değil, cüzdanının kalınlığı gibi geldi, söylemeden de edemeyeceğim...

Kendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyor sanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor

Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer

çok mu zengin neden bu kadayif abiyle takılıyorsun? bu kadar modernse sen de eski sevgilinle cik arasira medenice iki kadeh ic, sonra sarhosken araba sürme diye evinde konakla
Hiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diye Farkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış

Yanlış anlamayın da o yaşlarda birinin evlenmeden 4 yıldır sevgililik sürdürmesi de ilginç geldi

e ne diyim, kendine sectigin adam sana saygı duymayan, senin fikirlerini ciddiye almayan (itiraz etme, gercek ciftler birbirlerine deger verir, kendilerine normal da gelse hayatindaki insani kirmamak icin bor orta nokta bulurlar) , "bugün kusse yarin barisiyor zaten" diye seni sallamayan, baban yasinda , bu yasta bir baltaya sap olamamis , ev bile alamamis birkac sene sonra emekli olup sana ve ogluna yapisacak bir adam.
hala daha bununla takiliyorsan daha kim sana ne desin ki? 36 yasindasin. yazik cidden su kiymetli yillarini, yumurtalarinin tam gaz calistigi şu kiymetli donemi bu adamla harcamissin
sifira sifir elde var sifir
insanin kendine ettiğini cidden 40 köy bir araya gelse edemez

Bu yarım cümle çok şeyi anlatıyor ne yapmanız gerektiğinin tarifi de bu yarım cümlede
Evet Korksaydı şayet farklı çözümler yaratırdı. Otelde kalmak maliyetliymis, oğluda çalışmaya başlamış o gelemezmiş. Geriye tek çözüm ona göre bu. Tabi baktı birde nekadar terör estirsemde kapıma dikilince dayanamıyorum Aşk bir gerizekalılık hali resmen akıl devre dışı. Şimdi yazarken hissediyorum, keşke başkasının konusu olsaydı ve bende vah vah ne salakça ergence deseydim Ne zengin ne de kaslı alelade memur ama gel gör ki mutluluk hormonum...

Ben bu kadar yaş farkını normal bulamıyorum. Mutlaka farklı sebepleri oluyor. Kişinin şemalarıyla ilgisi çok fazla. Bence kesinlikle terapi almanız gerekiyor. Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkiye bağlanmanız size aşk gibi görünse de altında yatan sebepler sizi epey şaşırtabilir.
Ayrıca 55 yaşında bir adam 36 yaşındaki kadının gençliğine ve enerjisine uyumlanamaz ancak 36 yaşındaki kadın birliktelik süresi boyunca o adamın yaşında gibi davranmak zorunda kalır. Ne gerek var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…