- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Tel sorun sizce eski esle aynı evde kalması mi ? Adam 60 a merdiven dayamış.Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Oda soru mu, tabiki sorun sizde...Hayır sorun bendemi
Hangi renk kız, gri mihayat onsuz rengini yitirecek
Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yerOda soru mu, tabiki sorun sizde...
Konuyu baştan sona okuyunca da aşık olduğunuz adamın sevimsiz benleri yada kırışıklıkları değil, cüzdanının kalınlığı gibi geldi, söylemeden de edemeyeceğim...
Keşke benim gözümde onu öyle gorseydi55 yaşındaki dedenin davranışlarını bu kadar irdelemezdim
Bu yarım cümle çok şeyi anlatıyor ne yapmanız gerektiğinin tarifi de bu yarım cümledeO bensizlikten korkmazken,
Hiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeçok mu zengin neden bu kadayif abiyle takılıyorsun? bu kadar modernse sen de eski sevgilinle cik arasira medenice iki kadeh ic, sonra sarhosken araba sürme diye evinde konakla
Yanlış anlamayın da o yaşlarda birinin evlenmeden 4 yıldır sevgililik sürdürmesi de ilginç geldiHiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
BenleriAdamin artisi nedir?
e ne diyim, kendine sectigin adam sana saygı duymayan, senin fikirlerini ciddiye almayan (itiraz etme, gercek ciftler birbirlerine deger verir, kendilerine normal da gelse hayatindaki insani kirmamak icin bor orta nokta bulurlar) , "bugün kusse yarin barisiyor zaten" diye seni sallamayan, baban yasinda , bu yasta bir baltaya sap olamamis , ev bile alamamis birkac sene sonra emekli olup sana ve ogluna yapisacak bir adam.Hiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
KiyamisuBenleri
EvetBu yarım cümle çok şeyi anlatıyor ne yapmanız gerektiğinin tarifi de bu yarım cümlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?