Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sütlü hanım, sana yapılan o yorumda nickinle ilgili tek olumsuz bir cümle yok. Ya yanlış anladın yada başka bir yorumla karıştırdınız.

Birde konuya gelecek olursak onunla aynı okulda çalıştığınız sürece bu saçmalıklar devam edecek. En iyisi siz tayin isteyin başka bir okula gidin o zaman her şey bitecek ve bakış açınız değişecek.

O profil, o profil değil ki kimse sizin sütünüze shakenize laf etmedi. Kadayıf olana söylendi o profil kelimesi
Hmm Olsun,lafım hazırda şurada dursun takılanlara ve takılacak olanlara.
Eyvahh arabeskin üstüne alinganlikta alarm verdi yandık

sutlushake33 ? Bu hikayenin sonu nasıl bitti, bitti mi yoksa adama yemek mi yaptın? Bu sessizlik çok hayra alamet değil.

sutlushake33 ? Bu hikayenin sonu nasıl bitti, bitti mi yoksa adama yemek mi yaptın? Bu sessizlik çok hayra alamet değil.
Aslında hikayenin sonunu daha film başlarken verdim,sonra giriş ve gelişmeyle ilerledikYoo yemek işine ara verdim 1 haftadır akşamları dışarıdan besleniyorum, bunu çok özlemişim sağlıksız mağlıksız aşşırıı aşığım pizza, hamburger, döner...

bence kadını hala seviyo olabilr kadın boşanmış çünkü ve kurtul abla bu adamdan ne alaka ya adam ağzı çok iyi laf yapan bi dedemiz galiba

bence kadını hala seviyo olabilr kadın boşanmış çünkü ve kurtul abla bu adamdan ne alaka ya adam ağzı çok iyi laf yapan bi dedemiz galiba
Zaman ciddi bir panzehir.Dun 'aşığım ölüyorum",bugün "nefret ediyorum" bir sonraki level "o kimdi hatırlamıyorum"olacak.Valla artık kimi isterse sevebilir kahve harici bağımlılık istemiyorum hayatımda

Ay ben Mahinur yüzünden konuyu takip edemedim sütlü arkadaş ne yaptın sen? Bana bir özet geç hayrına, adama dönmedin di mi sonra?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…