- 30 Kasım 2019
- 12.746
- 40.969
- 598
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Zıkkımın kökü ya .Lütfen şu profile takılmayın artıkabuk subuk birkaç nick denemesinin kabul görmemesi üzerine,konuya ışınlanmak için hızlıca karalandı. Bilseydim ortamda değer gören, dikkat ceken, mevzu olabilen bir kavram olduğunu Dostoyevski'den bir alıntı ile taçlandirirdim.Ben neden milletin tahinine helvasına çilekli pudingine takılmıyorsam Bundan sonra yorum okumadan profillere bakacağım
Sütlü hanım, sana yapılan o yorumda nickinle ilgili tek olumsuz bir cümle yok. Ya yanlış anladın yada başka bir yorumla karıştırdınız.
Birde konuya gelecek olursak onunla aynı okulda çalıştığınız sürece bu saçmalıklar devam edecek. En iyisi siz tayin isteyin başka bir okula gidin
HmmO profil, o profil değil kikimse sizin sütünüze shakenize laf etmedi. Kadayıf olana söylendi o profil kelimesi
Baba dediğin para harcar yemez, emek verir; bunlarınki ana oğul ilişkisi.Babanın yerine mi koydun adamı anlayamadım daddy issues falan mı var ?
Yorumları okumadım bi de para mı harcıyor bu kartaloza tam enayiymiş bizim kızBaba dediğin para harcar yemez, emek verir; bunlarınki ana oğul ilişkisi.
Karnını doyuruyomuş.Yorumları okumadım bi de para mı harcıyor bu kartaloza tam enayiymiş bizim kız
Konuya bakıp cevap yazmadığına göre barıştın kesinHmmOlsun,lafım hazırda şurada dursun takılanlara ve takılacak olanlara.
Eyvahh arabeskin üstüne alinganlikta alarm verdi yandık
Aslında hikayenin sonunu daha film başlarken verdim,sonra giriş ve gelişmeyle ilerlediksutlushake33 ? Bu hikayenin sonu nasıl bitti, bitti mi yoksa adama yemek mi yaptın? Bu sessizlik çok hayra alamet değil.
AA evet ekran açıktı cvp yazacaktim ama kedilere mama, kuşlara marul vs takıldım öyle hayır barışmak no no noKonuya bakıp cevap yazmadığına göre barıştın kesin
bence kadını hala seviyo olabilr kadın boşanmış çünkü ve kurtul abla bu adamdan ne alaka yaSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Zaman ciddi bir panzehir.Dun 'aşığım ölüyorum",bugün "nefret ediyorum" bir sonraki level "o kimdi hatırlamıyorum"olacak.Valla artık kimi isterse sevebilirbence kadını hala seviyo olabilr kadın boşanmış çünkü ve kurtul abla bu adamdan ne alaka yaadam ağzı çok iyi laf yapan bi dedemiz galiba
Hangi yüzle platformda gezerdim ki sonraAy ben Mahinur yüzünden konuyu takip edemedim sütlü arkadaş ne yaptın sen? Bana bir özet geç hayrına, adama dönmedin di mi sonra?
Kız aferin vallahi senden beklemiyordum itiraf ediyorumHangi yüzle platformda gezerdim ki sonraBu sefer top tüfekte yetmez İHA'larla dalarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?