Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 36 yaşındayım. Artık 20li yaşlar gibi hormon salgılanmıyor ki, öldüm bittimli aşk yaşayalım. Sizin aşk ve mutluluk hormonu sandığınız şey başka bir şey bence

Adamin artisi nedir?
Çevrede çok sevilen güler yüzlü pozitif biri. Saçları beyaz ama yaşından küçük davranışları ve enerjisi var. Benide başlarda bu yaş farkı ürküttü ve uzaklaştırdı ama o vazgeçmedi. Hayatımdaki birkaç ilki onunla gerçekleştirmekte anılarımda yer edinmesine sebep oldu. Sonraları bu heyecanlar siradanliga evrildi zaten neredeyse sadece evlerimizde misafircilik oynuyoruz son 1yildir

24 yaşındaki bir çocuk pışpışlanmak için çok büyük değil mi ya lütfen bu manipülasyona inandığını söyleme canım.

Adama ben de eski sevgililerimden biriyle tatil yapabilirim o zaman desene bir, gör ne oluyor.
Dediğinize Yakın bir cümle çıkmıştı ağzımdan, bende boşandım ve eski eşime biraz gidip dertleseyim demiştim
Tabiiki ateş saçtı, onunkisi mecburiyetten oğluyla vakit geçirmek için tek yol olduğundanmış. Şimdi ben fesatmiyim acaba, ateşle barut demişler eskiler. Yeryüzünde tekti o da benimi buldu, yoksa var ve ayyukamı çıkmıyor dogalmi bu ilişkiler yıllardır bunu çözemedim

Ben de 36 yaşındayım. Artık 20li yaşlar gibi hormon salgılanmıyor ki, öldüm bittimli aşk yaşayalım. Sizin aşk ve mutluluk hormonu sandığınız şey başka bir şey bence
Nedir ki adı Çoğunlukla aklıma ilk gelen babadan görmediğim ilgiyi görmek. Halimi hatrımı derdimi sorması bile,derdimi dert edinmesi bile biraz daha yaklaştırıyor ona. Ben kocaman kadın oldum ama onun yanında kız çocuğuyum;dışarıda despot ciddi ,onun yanında ağzı kulaklarındayim

Mesela ben su an bosanmis bir kadin olarak 50'li yaslarda bir adami guvenli liman olarak gorup evlenebilirim (ki eski esim su an 47 yaşında yani ben yas farkini cok onemseyen biri değilim) ama sizin aranizda cidden cok yas var, istedigi kadar asiri pozitif olsun, bu kadar yas farkina hic evlenmemis cocugu olmayan genc bir kadin icin cok daha fazla artilar olmaliydi bence ki 54 yasinda bir adamin tek bir mulku dahi olmamasi bana sorumsuz biri oldugunu dusundururdu mesela... yani maddi artilara sadece cikar gutme olarak bakmamak gerekiyor, genc birinden maddiyat beklemek su devirde ucuk bir bakis acisi olabilir ama 54luk bir adamin mulkleri olmaliydi eger sorumlu, tutumlu biri olsaydi

Ki senin hayatınada cok bir katkisi yok gibi, iyi arkadassiniz, bir de belliki cinsel hayatiniz var, bunlar adamin hayatina pozitif deger katiyor ama ya sana? (Cinsellik kadininda ihtiyaci bunu elestirmiyorum yanlis yorumlanmasin)
Iliski, ask, heyecan, baglanma gibi kriterler 36 yas icin cok yetersiz bana kalirsa.

Bence sen eski esiyle 15 gun tatil yapmasini dert etmektense bu iliskiyi bi teraziye koyup degerlendirsen kendine buyuk iyilik yapmis olursun.

Ekleme: sende bosanmissin ama sanirim cocugun yok?

24 yaşındaki bir çocuk pışpışlanmak için çok büyük değil mi ya lütfen bu manipülasyona inandığını söyleme canım.
Farklı şehirlerde yaşıyorlar. Uyum içinde olsalardi tekrar evlenirlerdi aralarında engel yok,zaten boşanan tarafta kadın olmuş. Üstünden 12yil geçmiş. 12 yıldır tatilleri böyle değerlendiriyorlarmis. Kadında en ufak bir rahatsızlık yokmuş bunuda sordum yani eski eşle en fazla gidebileceğim medeniyet dışarıda bir çay olurdu benim

Anlatma anlatma sus
Şaka tabi de içim şişti 12 yılı duyunca

zaten boşanan taraf da kadın olmuş ama adamı eve alan da kadın bu çok ilginç değil mi mesela ben boşanan kadın olsam yılda 2-3 defa eski kocayı 1 haftadan da fazla eve almazdım (zaten hiç eve almazdım cocuk da kazık kadar olmuşsa) çünkü devam eden bi hayatım olurdu demek ki kadının da hayatında birisi yok. Bazı insanlar bizim gibi düşünmüyor açık ilişki yaşıyor olabilirler ya da boşandıklarına emin misin? Evet canım tahmin ettiğin gibi bunlar çarpık ilişkiler ve sen 36 yaşında gencecik kendini bu andropoza harcattırma. Çok daha iyi bir ilişkiyi hakediyorsun en azından üzülmemeyi hakediyorsun diyebilirim

Geç bunları ya. Çifte standart işte dümdüz. Şunu yapıp da karşıdaki kişiyi gerçekten seven bir adam daha hiç görmedim ben.
Seven sayan adam ne kendi yapar şu hareketi ne de karşıdakine yaptırır.

babadan görmediğin ilgiyi görmek işte sihirli cümle bu. Birisi daha bahsetmiş yorumlarda evet şema denen şeyler var kendine iyi gelebilirsin canım yardım al ve bu sacmalıktan kurtul adam seni kullanıyor resmen

Her harfinize sonuna kadar katılıyorum. Müsrif değil,yani enazindan bana karşı hiç değil bu güne kadar 1 faturamı Ödemiş değil. Harcamalarının önemli bir kısmını oğlu ve eski model bir aracı için yapar(sık arizalaniyor:) Zaten benimde tek talebim sevgisinin devamlılığı, değer görmek. Altta yatan değersizlik, aldatılmışlık,ihanetler vs bir sürü olumsuz yaşanmışlık birikimim var. Cinsellikte umrumda değil saçımı okşasa yeter. Ki o konuda da aslında yolunda gitmeyen sorunları var ama caktirmiyor gurur yapıyor.
Terazi tabiki bana kaç kurtul parçala yırt at diyor ama kefeye kalbini koysam ortada terazi kalmaz

Her harfinize sonuna kadar katılıyorum. Müsrif değil,yani enazindan bana karşı hiç değil bu güne kadar 1 faturamı Ödemiş değil. Harcamalarının önemli bir kısmını oğlu ve eski model bir aracı için yapar(sık arizalaniyor:) Zaten benimde tek talebim sevgisinin devamlılığı, değer görmek. Altta yatan değersizlik, aldatılmışlık,ihanetler vs bir sürü olumsuz yaşanmışlık birikimim var. Cinsellikte umrumda değil saçımı okşasa yeter. Ki o konuda da aslında yolunda gitmeyen sorunları var ama caktirmiyor gurur yapıyor.
Terazi tabiki bana kaç kurtul parçala yırt at diyor ama kefeye kalbini koysam ortada terazi kalmaz
Gelecek planları var mı yoksa böyle gittiği yere kadar mı? Mesela evlilik konuşuyor musunuz?

Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer

Dedelere sarmak yerine once bi psikologa ordan da kuafore vs gidin kozmetik islemler yaptirin şöyle bi kendinize gelin.

Iyilik, elbet guzel birsey ama size katkisi yok. 20'li yaslarinizda olsaniz su iliski icin (yas farkina ragmen) aman dene be kizim, asiksin iyi de bi adam derdim belki.

Ama 36 yasinda hayatinin baharinin son demlerine yaklasan bir kadinin vakit kaybetmesi icin dogru bir iliski degil, tabiki siz bilirsiniz ama biyolojik saatimiz tikir tikir isleyip geriliyor malum...

mesela evlilik dusunuyor musun? Yani cift olarak degil, sen evlenmek, cocuk sahibi olmak, ev bark kurmak gibi isteklere sahip misin?

Adamın hiçbir artısı yok. Baban yaşında biriyle olacaksan bari şu yazdıkların olmasaydı.
Hediyesi jesti yok adamın, cinsellik de kötü, üstüne bir de saçma sapan hareketleri var.
Ne katıyor sana bu ilişki? Mutsuz oluyorsun işte sadece. Eski karısının evinde uyuyordur şimdi fosur fosur, sen de geldin bu saatte tanımadığın kadınlara dert anlatıyorsun.
Saçımı okşasa yeter saçmalığından da umarım derhal vazgeçersin. Hiçbir erkek beklenti düşüklüğüne iyi yanıt vermez. Ahh canım ne kadar mütevazı, dur ben bunu çok seveyim demez. Tam tersi ne veriyorsa onu vermez artık. O yüzden maddi manevi çıtayı yüksek tutmak lazım.
Bu arada sevgilisine para harcamayan erkekler genellikle değer de vermiyor.

Emminin boşanmış olduğuna emin miyiz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…