Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beş sene sonra kendinizi nerde görüyorsunuz nfjfj
Hesapta 4 yılda yoktu açıkçası, tanırım muhtemelen beğenmem belki 1-2 kez yemek yer sohbet eder vedalasiriz diyordum Zaten benimle kim anlaşmış ki bugüne kadar ,ben bana yeterim kendimden başkasına güvenmem diyordum. Zaten hep bu büyük harflerle konuştuğum için geldi ya başıma bunlar Allah verdi belamı

Adamın bekar olduğuna emin misiniz ? Bekar adam, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisiyle dışarı çıkınca bir gören olacak diye niye dert etsin ?

Evet emmi boşanmış evinin birkaç yerine varlığımı hatırlatacak eşyalar,resimler koymuştum. Ben gidince onlar kalkiyormu bilmem ama nezaman gitsem aynı yerindeler(bende çok fenayım:)
Adamın boşandığına ve bekar olduğuna dair resmi bir evrak, kayıt vb gördünüz mü ?

Onsuz yarınlar derken adam 60'a merdiven dayamış, her an her şeye hazırlıklı olmak lazım. Kalp, tansiyon, şeker falan var mı ?

54 yaşındaki adam için fazla mücadele etmiyor musun ? (Lütfen yaşını göstermiyor deme )

Rosa hangi sehirdesin bilmiyorum umarım yakinsindir elime degmegimi alıp gelsem şöyle kafama kafama vursan 1-2 arkadaşıma açıldım bu şekilde, ne var canım bunda gayet Avrupai bir davranış boşandılarsada ortada çocukları var onun için mecburlar görüşmeye aynı ortamı teneffüs etmeye dediler. Haliyle yamukluk bendemi,zihniyetimmi bozuk yobazmiyim diye kendimi sucladim.
Aslında nekadar doğru söyledin ben kıyamazken ona, o benim ciğerimi söküyor.
İnşallah gün gelir buraya Kurtuldum kangrenden diye yazarım çok amin

1- Burası Avrupa değil.
2- Avrupa'nın her şeyi iyi olacak ya da herkese iyi gelecek diye bir şey yok.
Avrupai olsaydı sen yapamazsın ama ben yaparım demezdi zaten. Bu tür adamların niyeti Avrupai ayağına yatıp ilişkinin sorumluluklarından kaçıp en güzel taraflarından yararlanmak. Yemeyin şu numaraları artık ya.

Ay her tarafı Avrupai olsa ne olacak, konu sahibi kızarsa kızsın pişmaniye olmuş adam. Yazık ya, 36 yaşında gencecik kadınsın konu sahibi, dingilin birine takılıp kalmışsın, adam kıtlığı var ya dünyada.

54 yaşındaki adam için fazla mücadele etmiyor musun ? (Lütfen yaşını göstermiyor deme )
Parantez içindeki doğru ama Anneme sorsak babam gibi duruyormus yanımda. Annemle babam arasında da 18yas var,belki bu yüzden yadırgamadim. Söylemesi ayıp bende güzel sayılırım yaşımdan küçük görünürüm,hani öyle çirkin olupta yaşça büyük ve kaba tabirle culsuz adama mecbur kalmadım Ama ben birdaha kimse tarafından sevilmem ve sevmem diye yankılanıyor içimdeki ses sürekli, bu yüzden diz çöküyorum istemsizce

Avrupai deyince de beş kuruş harcamayan aşırı bireyselci berbat herifler geliyor akıllarına niyeyse. Bütün Avrupa mı ruhsuz ayol?

Keşke arkadaşım ya da akrabam olsaydın da döve döve seni ayırsaydım

Kaç yaşında dede olmasını sıkıntı etmemişim ex eşi mi batcak çok mattah bişi olsa karısı çocuğa rağmen yallah demezdi

Adamın bekar olduğuna emin misiniz ? Bekar adam, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisiyle dışarı çıkınca bir gören olacak diye niye dert etsin ?
Oğluyla telefonda 1 kez konuşup tanışmıştık. Annesiyle, ablasıyla defalarca görüştük. Sanırım illegal bir durum olsaydı içlerine almazlardi Garip bakışlardan ötürü rahatsız oluyor diye düşünüyorum, bu yüzden akşam çıkıyorduk zaten genelde
Öyle demeyeydin iyiydi Pişmaniye de çok severim. Kıtlıkta cidden var şaka maka erkek kalmadı,arkadan bakınca erkek yüzünü bir dönüyor botokslu makyajlı türler...

Avrupai deyince de beş kuruş harcamayan aşırı bireyselci berbat herifler geliyor akıllarına niyeyse. Bütün Avrupa mı ruhsuz ayol?
Turizmde "bitli turist" diye bir kavram vardır. Bizdeki parasız, orta halli - dar gelirli erkeklerin büründüğü avrupai haller de niyeyse hep bitli turist ayarında oluyor.

Soğutalım diye uğraşıyoruz işte biz de

Kaç yaşında dede olmasını sıkıntı etmemişim ex eşi mi batcak çok mattah bişi olsa karısı çocuğa rağmen yallah demezdi
Anlattığına göre eşinin babasını kaybetmesi,onu cinsellikten soğutup kocasından uzaklaşmasına sebep olmuş. Altta eminim farklı sebepler vardır ama kimse kusurunu yere kilim diye sermezki

Konuştuğunuz kişilerin adamın ablası ve annesi olduğundan emin misiniz ? Forumda biraz gezinin bence.

Adamın ailesini aile evinde ziyaret edip, adamın evli olduğunu aylar sonra öğrenen üye de var forumda; adamın ablasıyla tanıştığını, o yüzden de evli olamayacağını düşünen ve adamın evli olduğu ortaya çıktıktan sonra tanıştığı kadının da aslında adamın ablası değil de ablası gibi gördüğü biri olduğunu öğrenen üye de.

Turizmde "bitli turist" diye bir kavram vardır. Bizdeki parasız, orta halli - dar gelirli erkeklerin büründüğü avrupai haller de niyeyse hep bitli turist ayarında oluyor.
Cok yerinde bir benzetme Çünkü dışarıdan bakınca kont gibi malikanesi varmış edasında, giyimi daima markadır konuşmaları spiker gibi akıcı ekrana bağlayıcı.Evini ilk gördüğümde çok şaşırmıştım örümcek ağlarını ben temizledim,ek islerinden vakit bulup Vileda çekemez. Haram olsun evinden döktüğüm o kirli sular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…