- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Hesapta 4 yılda yoktu açıkçası, tanırım muhtemelen beğenmem belki 1-2 kez yemek yer sohbet eder vedalasiriz diyordumBeş sene sonra kendinizi nerde görüyorsunuznfjfj
Evet emmi boşanmışEmminin boşanmış olduğuna emin miyiz?
Adamın bekar olduğuna emin misiniz ? Bekar adam, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisiyle dışarı çıkınca bir gören olacak diye niye dert etsin ?Hiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
Adamın boşandığına ve bekar olduğuna dair resmi bir evrak, kayıt vb gördünüz mü ?Evet emmi boşanmışevinin birkaç yerine varlığımı hatırlatacak eşyalar,resimler koymuştum. Ben gidince onlar kalkiyormu bilmem ama nezaman gitsem aynı yerindeler(bende çok fenayım:)
Onsuz yarınlar derken adam 60'a merdiven dayamış, her an her şeye hazırlıklı olmak lazım. Kalp, tansiyon, şeker falan var mıKendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyorsanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor
54 yaşındaki adam için fazla mücadele etmiyor musun ? (Lütfen yaşını göstermiyor deme )Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Rosa hangi sehirdesin bilmiyorum umarım yakinsindir elime degmegimi alıp gelsem şöyle kafama kafama vursanAdamın hiçbir artısı yok. Baban yaşında biriyle olacaksan bari şu yazdıkların olmasaydı.
Hediyesi jesti yok adamın, cinsellik de kötü, üstüne bir de saçma sapan hareketleri var.
Ne katıyor sana bu ilişki? Mutsuz oluyorsun işte sadece. Eski karısının evinde uyuyordur şimdi fosur fosur, sen de geldin bu saatte tanımadığın kadınlara dert anlatıyorsun.
Saçımı okşasa yeter saçmalığından da umarım derhal vazgeçersin. Hiçbir erkek beklenti düşüklüğüne iyi yanıt vermez. Ahh canım ne kadar mütevazı, dur ben bunu çok seveyim demez. Tam tersi ne veriyorsa onu vermez artık. O yüzden maddi manevi çıtayı yüksek tutmak lazım.
Bu arada sevgilisine para harcamayan erkekler genellikle değer de vermiyor.
1- Burası Avrupa değil.Rosa hangi sehirdesin bilmiyorum umarım yakinsindir elime degmegimi alıp gelsem şöyle kafama kafama vursan1-2 arkadaşıma açıldım bu şekilde, ne var canım bunda gayet Avrupai bir davranış boşandılarsada ortada çocukları var onun için mecburlar görüşmeye aynı ortamı teneffüs etmeye dediler. Haliyle yamukluk bendemi,zihniyetimmi bozuk yobazmiyim diye kendimi sucladim.
Aslında nekadar doğru söyledin ben kıyamazken ona, o benim ciğerimi söküyor.
İnşallah gün gelir buraya Kurtuldum kangrenden diye yazarım çok amin
Ay her tarafı Avrupai olsa ne olacak, konu sahibi kızarsa kızsın pişmaniye olmuş adam. Yazık ya, 36 yaşında gencecik kadınsın konu sahibi, dingilin birine takılıp kalmışsın, adam kıtlığı var ya dünyada.1- Burası Avrupa değil.
2- Avrupa'nın her şeyi iyi olacak ya da herkese iyi gelecek diye bir şey yok.
Avrupai olsaydı sen yapamazsın ama ben yaparım demezdi zaten. Bu tür adamların niyeti Avrupai ayağına yatıp ilişkinin sorumluluklarından kaçıp en güzel taraflarından yararlanmak. Yemeyin şu numaraları artık ya.
Parantez içindeki doğru ama54 yaşındaki adam için fazla mücadele etmiyor musun ? (Lütfen yaşını göstermiyor deme )
Avrupai deyince de beş kuruş harcamayan aşırı bireyselci berbat herifler geliyor akıllarına niyeyse.Ay her tarafı Avrupai olsa ne olacak, konu sahibi kızarsa kızsın pişmaniye olmuş adam. Yazık ya, 36 yaşında gencecik kadınsın konu sahibi, dingilin birine takılıp kalmışsın, adam kıtlığı var ya dünyada.
Keşke arkadaşım ya da akrabam olsaydın da döve döve seni ayırsaydımParantez içindeki doğru amaAnneme sorsak babam gibi duruyormus yanımda. Annemle babam arasında da 18yas var,belki bu yüzden yadırgamadim. Söylemesi ayıp bende güzel sayılırım yaşımdan küçük görünürüm,hani öyle çirkin olupta yaşça büyük ve kaba tabirle culsuz adama mecbur kalmadım Ama ben birdaha kimse tarafından sevilmem ve sevmem diye yankılanıyor içimdeki ses sürekli, bu yüzden diz çöküyorum istemsizce
Kaç yaşında dede olmasını sıkıntı etmemişim ex eşi mi batcak çok mattah bişi olsa karısı çocuğa rağmen yallah demezdiSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Oğluyla telefonda 1 kez konuşup tanışmıştık. Annesiyle, ablasıyla defalarca görüştük. Sanırım illegal bir durum olsaydı içlerine almazlardiAdamın bekar olduğuna emin misiniz ? Bekar adam, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisiyle dışarı çıkınca bir gören olacak diye niye dert etsin ?
Öyle demeyeydin iyiydiAy her tarafı Avrupai olsa ne olacak, konu sahibi kızarsa kızsın pişmaniye olmuş adam. Yazık ya, 36 yaşında gencecik kadınsın konu sahibi, dingilin birine takılıp kalmışsın, adam kıtlığı var ya dünyada.
Turizmde "bitli turist" diye bir kavram vardır. Bizdeki parasız, orta halli - dar gelirli erkeklerin büründüğü avrupai haller de niyeyse hep bitli turist ayarında oluyor.Avrupai deyince de beş kuruş harcamayan aşırı bireyselci berbat herifler geliyor akıllarına niyeyse.Bütün Avrupa mı ruhsuz ayol?
Soğutalım diye uğraşıyoruz işte biz deOğluyla telefonda 1 kez konuşup tanışmıştık. Annesiyle, ablasıyla defalarca görüştük. Sanırım illegal bir durum olsaydı içlerine almazlardiGarip bakışlardan ötürü rahatsız oluyor diye düşünüyorum, bu yüzden akşam çıkıyorduk zaten genelde
Öyle demeyeydin iyiydiPişmaniye de çok severim. Kıtlıkta cidden var şaka maka erkek kalmadı,arkadan bakınca erkek yüzünü bir dönüyor botokslu makyajlı türler...
Anlattığına göre eşinin babasını kaybetmesi,onu cinsellikten soğutup kocasından uzaklaşmasına sebep olmuş. Altta eminim farklı sebepler vardır ama kimse kusurunu yere kilim diye sermezkiKaç yaşında dede olmasını sıkıntı etmemişim ex eşi mi batcak çok mattah bişi olsa karısı çocuğa rağmen yallah demezdi
Konuştuğunuz kişilerin adamın ablası ve annesi olduğundan emin misiniz ? Forumda biraz gezinin bence.Oğluyla telefonda 1 kez konuşup tanışmıştık. Annesiyle, ablasıyla defalarca görüştük. Sanırım illegal bir durum olsaydı içlerine almazlardiGarip bakışlardan ötürü rahatsız oluyor diye düşünüyorum, bu yüzden akşam çıkıyorduk zaten genelde
Öyle demeyeydin iyiydiPişmaniye de çok severim. Kıtlıkta cidden var şaka maka erkek kalmadı,arkadan bakınca erkek yüzünü bir dönüyor botokslu makyajlı türler...
Cok yerinde bir benzetmeTurizmde "bitli turist" diye bir kavram vardır. Bizdeki parasız, orta halli - dar gelirli erkeklerin büründüğü avrupai haller de niyeyse hep bitli turist ayarında oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?