- 2 Temmuz 2023
- 12.077
- 36.218
- 528
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Hala ayrilmadin miYa saçmalamayın rica ediyorum neden dalga geçsinler,adım bile geçmiyordur. Ben dalga geçilecek şamata konusu olacak birşey yapmadım. Güzel bir akşam geçirmiştim. Ama şimdi okuyunca şunu;Mutlu olacaksanız söyleyim modum düştü,ne geçti elinize?
Tek Arzu ettiğim şey motivasyon...
Hiç bekar yok, boşanmış en genç olan adam bu. Okul okul değil, huzurevi mübarek.Eski eş,adam ve ben dahil hepimiz öğretmeniz. Bizim okulda bekar adam hiç yokBoşanmış olanlarında en genci konuda geçen şahıs zaten aynı okuldayız 5senedir
Kimse emekli olmuyor,emekli olunca aç kalmaktan korkuyorlar ki birçoğunun fındık fıstık bahçeleri hırlaHiç bekar yok, boşanmış en genç olan adam bu. Okul okul değil, huzurevi mübarek.
Buraya kalbimi döktüm ama dışıma bunları yansitmadim.İçimi bilse bana herşeyi mübah bilmesimden korktum.Hep heran gidebilecek potansiyelde, başı dik ve ona muhtaç olmayan biri gibi durdum. Fakat hayır bu da sökmüyor, oğul ve eski eşle günlerce kalınır dönünce de birkaç tatsızlık tartışmadan sonra normale dönülür yıllardır süregelen durum bu. Bendeki inat katırda yok ama nasıl oluyorsa eder kalmıyor ona karşı inadımdan
Babam 75 ama annemle yaşıt evet
Bu apart fikrini bende birkaç kez dile getirmiştim, büyük büyük tepki vermişti. Yok efendim 10-15 günde dünya para eder, yok ben oğlumla sarılıp uyuyacağım vs. Evet birde oğluyla yatardıgörüntülü arar nekadar tatlı uyuduğundan fısır fısır bahsederdi.Aman evlada düşkünlüğe karşı olduğum vs sanılmasın, haşa haddime değil ama bana biraz doz aşımı gibi geliyor. Bkz erkek çocuğu yaş 24 hiç sevgilisi olmamış, iş hayatı desen evinden çalışıyor. Zerre sorumluluk verilmemiş kavanozda büyütülmüş sonuç ortada. 1kere tlfda görüştüm ses tonu bile fazla inceydi
Fiziken zaten Ayrıldım, zihnen basamak basamak uzaklaşıyorumHala ayrilmadin mi
Konuda zaten mantık aramayın.4 yılını hiç olmayacak birine harcamış, karşılığında yok sayılmış bir kadın öyküsü. Yorumlarımda saçma gelebilir, maksadım zaten alkış almak değil. Hayır sevişirken de tatmin olmadım. Eksileri çok artıları yok bir ilişkiydi.Yaşantınız ve düşünceleriniz aşırı saçma. Sizin gibi düşünmeyeceğim. Konunuzu ve verdiğiniz cevaplara baktım. Adam hep bir şekilde size göre haklı. E bırakında boşandığı karısı ile de aynı evde kalsın. Siz zaten adamı bir şekilde haklı çıkarıyorsunuz. Hem parası da yokmuş bu adam hiç çekilir dert değil. Bari sevişirken sizi tatmin edebiliyor olsa. Duygusallık mı adamın sizi anladığını hiç sanmıyorum.
Ay son 10 sayfayi okumadim ben, dalga gecenlerin neden dalga gectigini bilemedim simdi.Fiziken zaten Ayrıldım, zihnen basamak basamak uzaklaşıyorum
Sadece bana yönelik acımasızlık ötesi yorumlarda savunma mekanizmam nedense onu savunuyormusum gibi algılanıyor. Yani neden eski iki eş biraraya gelip benimle dalga geçsin mesela? Oturup bardak tokuşturuyorlardir deseler bukadar acitmaz. Evet sevdim çok değer vermiştim,sizlerde vermediniz mi ?ayrılık devreye girince dalganızmı geçildi? Asıl duyguları dalgaya alanlar budala
Pembe Abdullah ve alev üçlüsü geldi gözümün önüneSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Buraya ‘Yeni biri var, üstelik evleniyoruz, çocuk bekliyorum’ güncellemenizi heyecanla bekleyeceğim. zira 36 yaş çocuk defterini kapatmak için de erken bir yaş. Kendinize haksızlık etmeyin. İçindeyken farkında olmayabilirsiniz ama bu ilişki sizi yaşlandırmış. Adamın yaşına bile adapte olmuşsunuz. Silkelenin kendinize gelin genç bir kadınsınız, yaşınızın insanı olun. Dinazorları da tarihin tozlu sayfalarına postalayın. Naçizane tavsiyem.Suus ağzından yel alsınGerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim
Kimse emekli olmuyor,emekli olunca aç kalmaktan korkuyorlar ki birçoğunun fındık fıstık bahçeleri hırla
Cok iyi yapmissiniz sizinle yasitim o yasta adam gorunce otobuste falan yer veriyorum yaniKoşun koşun küçük bir gelişme var
Buraya yorum yazarken kapı çaldı,ihtimal vermedim o olabileceğine çünkü tatildeler biliyorum.
Kapı aralığından baktım,O. "Hemen s.ktir git buradan" deyip kapıyı çarptım,tin tin gitti. İçim buzzz gibi fresh oldu. Eskiden "dur bi konuşalım bakalım ne diyecek" derdim.
İkinci ağızdan duymaya görmeye ihtiyacım vardı bulunduğum konumu bu yüzden hepinize tek tek teşekkür ederimİyiki 12 yıl sonra başka bir derdim için buraya yazdım güç buldum,teselli oldum, ışık sızdı mağarama
24 yaşındaki oğluna sarılıp uyuyor demek...Babam 75 ama annemle yaşıt evet
Bu apart fikrini bende birkaç kez dile getirmiştim, büyük büyük tepki vermişti. Yok efendim 10-15 günde dünya para eder, yok ben oğlumla sarılıp uyuyacağım vs. Evet birde oğluyla yatardıgörüntülü arar nekadar tatlı uyuduğundan fısır fısır bahsederdi.Aman evlada düşkünlüğe karşı olduğum vs sanılmasın, haşa haddime değil ama bana biraz doz aşımı gibi geliyor. Bkz erkek çocuğu yaş 24 hiç sevgilisi olmamış, iş hayatı desen evinden çalışıyor. Zerre sorumluluk verilmemiş kavanozda büyütülmüş sonuç ortada. 1kere tlfda görüştüm ses tonu bile fazla inceydi
Ne motivasyonu yaw ayrılacaksın hepsi bu. Ben 24 yaşımda bir çocuk annesiydim. Çocuk için bir araya gelme deyince bebek sanar insan. Bu arada boşanırken ben çocuklarım 11 aylık ve 7 yaştı. Hiç de bir araya gelmedim gelmeyi de düşünmüyorum. He 24 yaşındaki adamın özel durumu engeli varsa birşey diyemem. Adam bir de karısını aldatmış. Üzerine senin evinde kalıp yiyip içiyor. Aynı masa da bile oturmaman gereken kişi.Ya saçmalamayın rica ediyorum neden dalga geçsinler,adım bile geçmiyordur. Ben dalga geçilecek şamata konusu olacak birşey yapmadım. Güzel bir akşam geçirmiştim. Ama şimdi okuyunca şunu;Mutlu olacaksanız söyleyim modum düştü,ne geçti elinize?
Tek Arzu ettiğim şey motivasyon...
Asıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.24 yaşındaki oğluna sarılıp uyuyor demek...
Peki oğula Leon alıp,kendinin bacakta kas yırtılması olduğu halde eski bir pejo ile idare etmesi normal mi? Ebeveyn olmanın fedakarlık katsayısı hakkında bilgim yok ama empati kurduğumda o daha genç çalışsın kazanıp alsın derimAsıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.
Okuyunca kendimi unutup size üzüldümNe motivasyonu yaw ayrılacaksın hepsi bu. Ben 24 yaşımda bir çocuk annesiydim. Çocuk için bir araya gelme deyince bebek sanar insan. Bu arada boşanırken ben çocuklarım 11 aylık ve 7 yaştı. Hiç de bir araya gelmedim gelmeyi de düşünmüyorum. He 24 yaşındaki adamın özel durumu engeli varsa birşey diyemem. Adam bir de karısını aldatmış. Üzerine senin evinde kalıp yiyip içiyor. Aynı masa da bile oturmaman gereken kişi.
Manipülasyon yeteneği falan yok ya eminim her şeyi apaçık yapıyordur da bizim kadınlar inanmak istediklerine inanıyorlar. Açık açık söylese bile Kemalim yapmaz diyen kadınlarınız olduktan sonra yemin ederim Türkiye’de asıl erkek olmak çok kolay.Asıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?