Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala ayrilmadin mi

Hepsi için söylemiyorum ama kadın öğretmenler birlikte oldukları adamlara bağımlılık geliştiriyor. Hele birde birlikte olduğu kişide öğretmen ise duygusal olarak resmen sümürülüyorlar.
Önceden bunun benim kendi gözlemlerim olduğunu düşünürdüm çevremde de bunu dile getiren kişiler olunca bunu sadece benim fark ettiğim durum olmadığını anladım. Özetle çok büyük bir uyum yoksa iki öğretmen ilişkisine hoş bakamıyorum.

Eski eş,adam ve ben dahil hepimiz öğretmeniz. Bizim okulda bekar adam hiç yok Boşanmış olanlarında en genci konuda geçen şahıs zaten aynı okuldayız 5senedir
Hiç bekar yok, boşanmış en genç olan adam bu. Okul okul değil, huzurevi mübarek.

Yok ya aşk varsa mantık yok oluyor. Bence mantıklı değil ama aşk var belli. Yapacak bir şey yok. Bazı şeyleri yaşaya yaşaya sindireceğiz.

Allah aşkına ya. Yok artık ama.

Hala ayrilmadin mi
Fiziken zaten Ayrıldım, zihnen basamak basamak uzaklaşıyorum
Sadece bana yönelik acımasızlık ötesi yorumlarda savunma mekanizmam nedense onu savunuyormusum gibi algılanıyor. Yani neden eski iki eş biraraya gelip benimle dalga geçsin mesela? Oturup bardak tokuşturuyorlardir deseler bukadar acitmaz. Evet sevdim çok değer vermiştim,sizlerde vermediniz mi ?ayrılık devreye girince dalganızmı geçildi? Asıl duyguları dalgaya alanlar budala

Konuda zaten mantık aramayın.4 yılını hiç olmayacak birine harcamış, karşılığında yok sayılmış bir kadın öyküsü. Yorumlarımda saçma gelebilir, maksadım zaten alkış almak değil. Hayır sevişirken de tatmin olmadım. Eksileri çok artıları yok bir ilişkiydi.
Aynen de adam beni anlamadı, simariklik kıskançlık yaptığımı güvenmedigimi düşündü. İşin kötüsü banada kendimi suçlu hissettirdi. Bak baştan aşağı saçmalığın daniskası. Ama napalim şimdi taşlayalımmı beni Yaşımın getirdiği olgunluğu sergileyemedim diye,fikirlerim çoğunluğa ters diye Çabalasamda basaramazmiyim bu saatten sonra siz temiz insanlardan biri olmayı

Ay son 10 sayfayi okumadim ben, dalga gecenlerin neden dalga gectigini bilemedim simdi.
Ama sevmek budalalik hali zaten, bosver, gecer, sen kendini iyilestirmeye basladikca düzeleceksin.

Aradigin ask hikayesini bulamayip bu adamda onu yasamaya calisiyorsun diye dusunuyorum, gercekleri gordukce hakettigin aşka bir adim daha yaklasacaksin

Çocuğu küçük olsa anlayışla karşılayabilirdim ama 24 yaşında çocuk. Aynı evde yaşaması garip. Hala evli olabilir bence

Pembe Abdullah ve alev üçlüsü geldi gözümün önüne

Allah sizi hemi parası var mı bari kadayıf kıllı buruşuk benli moruğa verdiğine (zaman) değsin

Suus ağzından yel alsın Gerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim
Buraya ‘Yeni biri var, üstelik evleniyoruz, çocuk bekliyorum’ güncellemenizi heyecanla bekleyeceğim. zira 36 yaş çocuk defterini kapatmak için de erken bir yaş. Kendinize haksızlık etmeyin. İçindeyken farkında olmayabilirsiniz ama bu ilişki sizi yaşlandırmış. Adamın yaşına bile adapte olmuşsunuz. Silkelenin kendinize gelin genç bir kadınsınız, yaşınızın insanı olun. Dinazorları da tarihin tozlu sayfalarına postalayın. Naçizane tavsiyem.

Kimse emekli olmuyor,emekli olunca aç kalmaktan korkuyorlar ki birçoğunun fındık fıstık bahçeleri hırla

Siz gidemiyor musunuz?
Daha büyük, genç insanların daha fazla olduğu bir okula tayin isteyin. Böyle emekli yaşlı insanların olduğu yerler yaşam enerjiniz emer. Gideceğiniz yerde belki yeni insanlarla da tanışirsınız.

Selam.Bu konuya dayanamadığım için üye oldum diyebilirim.Öncelikle adamın bilmediğiniz bir durumu olabilir mi.Yani ya çocukta bir sıkıntı var ve paylaşmıyor ya da evli.İnsanlar modern bir şekilde ayrılabilirler ve artık eski eşi ile akraba gibi olabilirler buna bende okeyim.ama o zaman seni de götürürdü mesela.
Aranızda bi amir memur ilişkisi var ise size bu çekici gelmiş olabilir.İlişkinizi bitirin.Aynı işyerinde çalışacaksanız böyle bağır çagır değil.Oturun artık onu sevmediğinizi söyleyin,kendi kızın için böyle bir iliski istemezdin sende vs vs.Rahatsız ederse bunun taciz olacağını ve şikayet edeceğini söyle.

Son düzenleme:
Cok iyi yapmissiniz sizinle yasitim o yasta adam gorunce otobuste falan yer veriyorum yani

24 yaşındaki oğluna sarılıp uyuyor demek...

Ne motivasyonu yaw ayrılacaksın hepsi bu. Ben 24 yaşımda bir çocuk annesiydim. Çocuk için bir araya gelme deyince bebek sanar insan. Bu arada boşanırken ben çocuklarım 11 aylık ve 7 yaştı. Hiç de bir araya gelmedim gelmeyi de düşünmüyorum. He 24 yaşındaki adamın özel durumu engeli varsa birşey diyemem. Adam bir de karısını aldatmış. Üzerine senin evinde kalıp yiyip içiyor. Aynı masa da bile oturmaman gereken kişi.

Asıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.
Peki oğula Leon alıp,kendinin bacakta kas yırtılması olduğu halde eski bir pejo ile idare etmesi normal mi? Ebeveyn olmanın fedakarlık katsayısı hakkında bilgim yok ama empati kurduğumda o daha genç çalışsın kazanıp alsın derim 2 tişörtü evirip çevirip giyerken, oğul özel üniversite de okutuldu.Boşanıp evlattan uzakta yaşayan anne/babalar bu açığı maddi yoldan sağlayarak içini böylemi rahatlatır? Bir türlü anlamlandiramadigim mevzulardan...

Okuyunca kendimi unutup size üzüldüm Allah yardımcınız olsun,eminim çok zor olmuştur küçücük çocuklarla boşanma stresi yaşamak.Davayi açan ben olduğum halde, yıpratıcı bir dönemdi.Ne mutlu ki üstesinden gelmiş, güçlü durmayı başarmış gibisiniz
Hayır oğlunun hiçbir özel durumu yok. Kız olsun istemişler,erkek çocuğu kucağına almışlar; Annede babada kız çocuğu gibi yetistirince sesine bile yansıyan incelik,zerafet,şişkinliğe sahip. Baba/oğul 1kez bile tartışmamıs mesela.Gun gelir evlenirse babasını çağıracak yardıma gibi duruyor

Asıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.
Manipülasyon yeteneği falan yok ya eminim her şeyi apaçık yapıyordur da bizim kadınlar inanmak istediklerine inanıyorlar. Açık açık söylese bile Kemalim yapmaz diyen kadınlarınız olduktan sonra yemin ederim Türkiye’de asıl erkek olmak çok kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…