- 2 Temmuz 2025
- 133
- 127
- 18
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Evet eski eşle akraba hatta ben eski eşinin akrabalarıyla da akraba gibi. Misal geçtiğimiz yıl eski kayinvalidesinin yayla evinde tatilini yapmıştı oğluyla.Baglarini asla inceltmemiş.Bu ona göre ödüllü davranış.Anlatırken de keyifle anlatır, dinleyicinin ona gıpta ettiğini düşünerek.Ben sınır severim,içimdekini tutamayıp bana doğru gelmediğini söylediğim an bir kasırgaya dönüşür:) Herkes onunla aynı fikirde olsun ister siyasette,futbolda vs.aksine tahammülü yok.Selam.Bu konuya dayanamadığım için üye oldum diyebilirim.Öncelikle adamın bilmediğiniz bir durumu olabilir mi.Yani ya çocukta bir sıkıntı var ve paylaşmıyor ya da evli.İnsanlar modern bir şekilde ayrılabilirler ve artık eski eşi ile akraba gibi olabilirler buna bende okeyim.ama o zaman seni de götürürdü mesela.
Aranızda bi amir memur ilişkisi var ise size bu çekici gelmiş olabilir.İlişkinizi bitirin.Aynı işyerinde çalışacaksanız böyle bağır çagır değil.Oturun artık onu sevmediğinizi söyleyin,kendi kızın için böyle bir iliski istemezdin sende vs vs.Rahatsız ederse bunun taciz olacağını ve şikayet edeceğini söyle.
Emin olun çok yetenekli,benim doğrularımı olduğu gibi kendi doğrularıyla değiştirebilecek zekaya sahip. Gözlerimden ateş çıkan bir konuda,birde bakiyorum ki tereyağı olmuşum. O noktaya ne ara gelmişim ben bile farketmiyorum. Hep haklı çıkacak potansiyelde. Bugün o buraya konu açsa "sevgilim oğlumu kıskanıyor,eski eşimle oğlumuz için dostça ilerleyen ilişkimizi yaftaliyor" diye açar misal. Sonra tüü kadına kıskanç, anlayışsız, vicdansız domuz dersinizManipülasyon yeteneği falan yok ya eminim her şeyi apaçık yapıyordur da bizim kadınlar inanmak istediklerine inanıyorlar. Açık açık söylese bile Kemalim yapmaz diyen kadınlarınız olduktan sonra yemin ederim Türkiye’de asıl erkek olmak çok kolay.
Ya bunu bilmek için çocuğun olmasına gerek yok ki, hiç mi etrafınızda çocuk büyüten yok, bu kadar bilmemek için ağaç kovuğundan çıkmak lazım ama. Boşanmış babalar nafakayı zor veriyor, kaldı ki seninki ruhen boşanmamış. Kaç tane enayi eski karısına yazlık alıyor?Peki oğula Leon alıp,kendinin bacakta kas yırtılması olduğu halde eski bir pejo ile idare etmesi normal mi? Ebeveyn olmanın fedakarlık katsayısı hakkında bilgim yok ama empati kurduğumda o daha genç çalışsın kazanıp alsın derim2 tişörtü evirip çevirip giyerken, oğul özel üniversite de okutuldu.Boşanıp evlattan uzakta yaşayan anne/babalar bu açığı maddi yoldan sağlayarak içini böylemi rahatlatır? Bir türlü anlamlandiramadigim mevzulardan...
Müdürün muhtemelen diye düşünüyorum.Net bir ayrılık mesajı at.eğer devam ederse şikayetçi olacağını söyle ve ol.inan bana hiç görmediğin yüzüyle karşılaşacaksın.Evet eski eşle akraba hatta ben eski eşinin akrabalarıyla da akraba gibi. Misal geçtiğimiz yıl eski kayinvalidesinin yayla evinde tatilini yapmıştı oğluyla.Baglarini asla inceltmemiş.Bu ona göre ödüllü davranış.Anlatırken de keyifle anlatır, dinleyicinin ona gıpta ettiğini düşünerek.Ben sınır severim,içimdekini tutamayıp bana doğru gelmediğini söylediğim an bir kasırgaya dönüşür:) Herkes onunla aynı fikirde olsun ister siyasette,futbolda vs.aksine tahammülü yok.
Sakince bittiğini söylediğim ayrılık işe yaramadı,bu sefer cirkinlesmek zorunda kaldım ki o da soğusun. Artık hiçte cici olamayacağım
Elbette etrafa bakıyorum, kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor galiba.Kimi (babam dahil) elindekini saklarken,kimi ben görmedim o görsün diyor. Çocuğunu ilah gibi görende var,dibe çekende. Neyse işin burası beni aşarYa bunu bilmek için çocuğun olmasına gerek yok ki, hiç mi etrafınızda çocuk büyüten yok, bu kadar bilmemek için ağaç kovuğundan çıkmak lazım ama. Boşanmış babalar nafakayı zor veriyor, kaldı ki seninki ruhen boşanmamış. Kaç tane enayi eski karısına yazlık alıyor?
Konudaki zat ikisi de değil. Klinik vaka.Elbette etrafa bakıyorum, kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor galiba.Kimi (babam dahil) elindekini saklarken,kimi ben görmedim o görsün diyor. Çocuğunu ilah gibi görende var,dibe çekende. Neyse işin burası beni aşarKonudaki zat hangi örneğe uyuyor belli zaten.
Şimdiye kadar değildi ama yeni dönem evet üstüm olarak görev yapacak. Endişeli miyim, maalesef evet. Muhatap olmam diyebileceğim yerde olmayacak, bana her türlü zorluk kıllık yapabilir,onayını almam gereken işlerimi sekteye uğratabilir.Bu noktalar şikayet için, uyarı alması için yeterli değil zaten sadece beni bezdirir.Tayin için önümüzdeki yıl başvuracağım zatenMüdürün muhtemelen diye düşünüyorum.Net bir ayrılık mesajı at.eğer devam ederse şikayetçi olacağını söyle ve ol.inan bana hiç görmediğin yüzüyle karşılaşacaksın.
Çok arabesksiniz. Buraya yazdığınız bütün mesajlar saçma ve arabesk. Siz buraya çözüm aramaya değil zehrinizi diğer insanlara akıtmaya gelmişsiniz. Bu adamdan da asla ayrılmayacaksınız.Sadece ses tonu huzur kokuyordu,
Bir kadını sizden daha yaşlı olduğu için dış görünüşü ile yargılamakta en ufak bir sıkıntı görmüyorsunuz.sarkık memeli eski karınla iyi eğlenceler göt herif
Bu detaya ne gerek vardı…beyaz(takma değil:) dişleri görünüyor
Ailemden ayrı yaşıyorum, yılda maksimum 2-3 kez bir araya geliyoruz bahsettiği gibi bir durum yok. Evde yer yok eski karımla da yatamıyorum, oğlumla yatıyorum o yüzden diyememiş olarak anladım ben bunu.Sen evladından ayrı aylar geçirmiş baba hasretinin ne demek olduğunu nereden bileceksin"
İnsanların çocuklarına sağlamaya çalıştıkları imkanlar sizi ilgilendirmez. Çocuk sahibi olmak fedakarlık gerektirir. Evli değilsiniz gelirleriniz ayrı. Sizin rızkınızdan alıp vermemiş neyin hesabını yapıyorsunuz?2 tişörtü evirip çevirip giyerken, oğul özel üniversite de okutuldu.
Toplumumuzun genel sorunu zaten bu; bütüne bakmayıp cımbızla çekip almak. Siz tabloda sadece at görebilirsiniz,ama orada dere tepe manzarada var. Bakış açım size arabesk başkasına melankolik gelir, olsun kabulüm farklı görüşlere açığım. Geliriyle de hiç ilgilenmedim banamı kazanıyor ne yaparsa yapar, ama sizcede garip değil mi yani bir tarafa cennet bahceleri diğer tarafa maydanoz sapıÇok arabesksiniz. Buraya yazdığınız bütün mesajlar saçma ve arabesk. Siz buraya çözüm aramaya değil zehrinizi diğer insanlara akıtmaya gelmişsiniz. Bu adamdan da asla ayrılmayacaksınız.
Bir kadını sizden daha yaşlı olduğu için dış görünüşü ile yargılamakta en ufak bir sıkıntı görmüyorsunuz.
Ama farkında değilsiniz o kadın bahsettiğiniz adamın hayatında sizden daha ön planda. Siz yedekte adamın yemeğini yapan, cinsel ihtiyaçlarını gideren, şefkat veren bir araçsınız. O kadın bu adama tekrar tamam dediği noktada hayatından şutlanacaksınız.
Sarkık memeler:1 - Diri memeler:0
Bu detaya ne gerek vardı…
Ailemden ayrı yaşıyorum, yılda maksimum 2-3 kez bir araya geliyoruz bahsettiği gibi bir durum yok. Evde yer yok eski karımla da yatamıyorum, oğlumla yatıyorum o yüzden diyememiş olarak anladım ben bunu.
İnsanların çocuklarına sağlamaya çalıştıkları imkanlar sizi ilgilendirmez. Çocuk sahibi olmak fedakarlık gerektirir. Evli değilsiniz gelirleriniz ayrı. Sizin rızkınızdan alıp vermemiş neyin hesabını yapıyorsunuz?
Siz tatil bitsin diye bekliyorsunuz demedim ki, adam kendi tatili bitsin diye bekliyor. Şu an gittiği bir kapı var. O yüzden barışmak için çok ısrarcı olmamış. Eski karısıyla tatili bitince tekrar sizin kapınıza gelir. Bir de aynı okulda çalışıyormuşsunuz. Açık konuşayım ben barışmama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum, hele de sürekli yüz yüze olacakken. Adamın tatili bitince siz de büyük ihtimal üyelik iptali yapacaksınız. He beni ilgilendirir mi ilgilendirmez kendi hayatınız. Sadece tahminimi söylüyorum.Suus ağzından yel alsınGerçekten öyle bir niyetim olsa niye sızlanayım,geldi işte atlardim boynuna tatil bitsin diye niye bekleyim. Öyle birşey olmayacak ve gelip yeni biri var diyeceğim
Yani diyorum ki eğer barışmak için ısrar eder ve rahatsız ederse şikayetçi olacağını söyle korkar rahatsız edemez.Şimdiye kadar değildi ama yeni dönem evet üstüm olarak görev yapacak. Endişeli miyim, maalesef evet. Muhatap olmam diyebileceğim yerde olmayacak, bana her türlü zorluk kıllık yapabilir,onayını almam gereken işlerimi sekteye uğratabilir.Bu noktalar şikayet için, uyarı alması için yeterli değil zaten sadece beni bezdirir.Tayin için önümüzdeki yıl başvuracağım zaten
Babanızla kaç yaş var aranızda?Eski ben gibi konuştunuz. Anneme hep kızardım neden 20 yaş büyük bir adamla evlenip bize küçük yaşımızda yaşlı bir baba layık gördün. Gerçi onunkisi aşktan değil farklı sebepleri varmış ama ucunda ölüm yoksa kabul etmemeliydi derdim hep. 32 yaşıma kadar nice yaşımı ikiye katlayan erkekler ciksada karşıma varlıklı kariyer yapmış adamlar olsalarda asla razı gelmedim. Tüm tabularım, tüm kendime yaptığım yatırımlarım, değerlerim 32den sonra püfff...Yani keşke mide yıkadıkları gibi kalpte yıkasalar
Katip, üstünde iki tane tişörtü, altında eski arabası, olmayan parası, eski eşle olan ilişkisine rağmen kendinden 20 yaş küçük biriyle sevgili adam günün sonunda. Manipülasyon da olabilir, bu memlekette erkek olmanın ekmeğini yiyenlerden sadece biri de olabilir. Konu sahibi adamın nirvanası olacakmış ya yaş farkından, öyle egosunu tatmin etmiş.Asıl sorun bunu normal gösterecek kadar manipülasyon yeteneği olması. Her b.ka kafa çalışıyor ama maaşın yarısı her ay gidiyor.
Henüz kıvılcımken zararsız gördüğüm şeyler bugün önü alınamaz yangına dönüştü. Bu yüzden tahminlerinizin artık gerçeklesme ihtimali yok.Tek kırmızı cizgim olan varlığı yani annemi bile devreye soktu bu süreçte, tatildeki konumu zaten şehirden biraz uzaktaki sahil bölgesi. Bu yüzden bugünde gelip zilime dokundu,busefer sözlerimi bile tüketmemek için sessizce yerime geri oturdum. Beslediğim evcil hayvanlarım olmasa banada tatil iyi gelirdi aslındaSiz tatil bitsin diye bekliyorsunuz demedim ki, adam kendi tatili bitsin diye bekliyor. Şu an gittiği bir kapı var. O yüzden barışmak için çok ısrarcı olmamış. Eski karısıyla tatili bitince tekrar sizin kapınıza gelir. Bir de aynı okulda çalışıyormuşsunuz. Açık konuşayım ben barışmama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum, hele de sürekli yüz yüze olacakken. Adamın tatili bitince siz de büyük ihtimal üyelik iptali yapacaksınız. He beni ilgilendirir mi ilgilendirmez kendi hayatınız. Sadece tahminimi söylüyorum.
Cımbızla seçildiğini düşündüğünüz şeyler sizin kafanızın nasıl çalıştığını gösteren vurucu noktalar. Genele bakıldığında da hiçbir şey normal değil.Toplumumuzun genel sorunu zaten bu; bütüne bakmayıp cımbızla çekip almak. Siz tabloda sadece at görebilirsiniz,ama orada dere tepe manzarada var. Bakış açım size arabesk başkasına melankolik gelir, olsun kabulüm farklı görüşlere açığım. Geliriyle de hiç ilgilenmedim banamı kazanıyor ne yaparsa yapar, ama sizcede garip değil mi yani bir tarafa cennet bahceleri diğer tarafa maydanoz sapıSiz beni yerdiğinizi, üzdüğünüzü sanıyorsunuz oysaki ben zaten çuvaldızı kendime batirmistim
Katip, üstünde iki tane tişörtü, altında eski arabası, olmayan parası, eski eşle olan ilişkisine rağmen kendinden 20 yaş küçük biriyle sevgili adam günün sonunda. Manipülasyon da olabilir, bu memlekette erkek olmanın ekmeğini yiyenlerden sadece biri de olabilir. Konu sahibi adamın nirvanası olacakmış ya yaş farkından, öyle egosunu tatmin etmiş.egosunu tatmin etmek için bulabildiği profil de ortada. Kadınlarımız bu kafada oldukça erkeklerin çok yorulmasına gerek kalmıyor.
Sevgili konu sahibi hanımefendi, alkollu falan mı okuyosunuz yorumları? O mesajda kk profilinize ve nickinize laf atıldığı sonucunu nasıl çıkarmış olabilirsiniz hayretler içerisindeyimZıkkımın kökü ya .Lütfen şu profile takılmayın artıkabuk subuk birkaç nick denemesinin kabul görmemesi üzerine,konuya ışınlanmak için hızlıca karalandı. Bilseydim ortamda değer gören, dikkat ceken, mevzu olabilen bir kavram olduğunu Dostoyevski'den bir alıntı ile taçlandirirdim.Ben neden milletin tahinine helvasına çilekli pudingine takılmıyorsam Bundan sonra yorum okumadan profillere bakacağım
Siz beni tamamen yanlış anlamışsınızZıkkımın kökü ya .Lütfen şu profile takılmayın artıkabuk subuk birkaç nick denemesinin kabul görmemesi üzerine,konuya ışınlanmak için hızlıca karalandı. Bilseydim ortamda değer gören, dikkat ceken, mevzu olabilen bir kavram olduğunu Dostoyevski'den bir alıntı ile taçlandirirdim.Ben neden milletin tahinine helvasına çilekli pudingine takılmıyorsam Bundan sonra yorum okumadan profillere bakacağım
Siz o adamdan rol çalıyorsunuz resmenCımbızla seçildiğini düşündüğünüz şeyler sizin kafanızın nasıl çalıştığını gösteren vurucu noktalar. Genele bakıldığında da hiçbir şey normal değil.
Çocuğunu özel okulda okutmuş alt tarafı yat almamış kat almamış. Benim ailem de benim için birçok fedakarlık yaptı. Dışardan kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. Maydonoz sapını adamın kendine layık gördüğünü düşünüyorsanız, adamın kendi hayatını nasıl yönettiğine müdahale edemezsiniz.
Maydonoz sapının size layık görüldüğünü düşünüyorsanız zaten bu ilişkiden çoktan çıkmış olmanız gerekirdi. Olgun bir insan gibi tabi ki, kapı çarpıp sarkık meme diye mesajlar atmak yerine.
Birine seninle anlaşabildiğimizi düşünmüyorum, beni rahatsız eden ortak payda bulamadığımız çok şey var hayatta başarılar demek bu kadar zor olmasa gerek. Yok her seferinde tekrar hayatıma giriyor bilmem ne falan bunlar hikaye. Adam sizde o ışığı gördüğü için tekrar kapınızı çalıyor.
Gururla söylüyorum, hani derler ya eski sevgililer hep geri döner. Hiçbir eski sevgilim geri dönmedi, çünkü hayatıma bir daha giremeyeceklerini ve beni bir iki güzel sözle kandıramayacaklarını biliyorlardı. Azcık sağlam bir duruş sergileseniz bu adam bir daha sizin hayatınıza girmeye çabalamaz ruh hastası değilse eğer.
Ben sizi üzdüğümü de düşünmüyorum ayrıca, sadece sizin aksinize ben laf salatasını sevmeyen her konuda net olan bir insanım. Böyle boş laflar gözümü yoruyor kusura bakmayın.
O profil, o profil değil kiZıkkımın kökü ya .Lütfen şu profile takılmayın artıkabuk subuk birkaç nick denemesinin kabul görmemesi üzerine,konuya ışınlanmak için hızlıca karalandı. Bilseydim ortamda değer gören, dikkat ceken, mevzu olabilen bir kavram olduğunu Dostoyevski'den bir alıntı ile taçlandirirdim.Ben neden milletin tahinine helvasına çilekli pudingine takılmıyorsam Bundan sonra yorum okumadan profillere bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?