berıtann : snn yazdıkların ıcın şöyle dıyebılırımkı bn ona hıcbıse yapmadım ozur dılemem hosuna gıttıgı ıcın suan ortada bı sebep yokken bole davranıo msj atıp ustune dusmem hosuna gıttı.sevdıme emın ya ondan bole.bu yuzden ole davranmam bnm ıcın kayıp olcakmıs gıbı gelıo ııce kaybetcem evet belkı bu hafta duzelıcek ama yıne bı kavgada nasılsa bn alttan alıyorum dıe tavız vermıycek
evet kesınlıkle ole ve bn suan tekrar elde edemıcegı bı boyuta gecersem tekrar elde etmek ıcın hırs yaparmı? ne arar ne sorarsam takmazsam eskısı gıbı umursamazsam sınır olurmu
soyle anlatıyım ara verelım demeden once nasıl ılgılıydı anlatamam.ole dedım ve bu tmm dedı bı hafta aramadı bn dondüm ona.ilk defa bı hafta aramadı..sanırım aranmıyınca aranıyorum dıe egosu tavan yaptı dedıgın gıbı.neyse barıstık sonra yıne kavga ettık bu yıne aramama taktıgını uyguladı yıne bn alttan aldım.yıne barıstık.ııydık birden bole yapmaya basladı ortada hıcbı neden yokken.evet suan ayrıldık dıyemem ama bole bırlıktelıkmı olur ya anlamadım yanı ılgılenıomu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?