acaba kaç kişi ağzına geleni söylemek istiyorda son anda kendini tutuyor.özellikle telefondayken yapıyordum kaydirigubbakcemile3 nasılsa yüz ifadesini görmüyor ya. ama napıyım benimde bi sınırım var dimi kızlar ohaoldumsmile
onuuuuuuuu kocaman öpmekkkk istedigimiiiiiiiiii sımsıkı sarılmak istedigimi artıkkkkk dayanmaaa gücümünnn tavan yaptıgınııı bi görsseem gene güç alabilecegimiiii söylemek isterdim ama susuyorummmmmmmm sadece gelicegi günü bekliyorummmm :)
sevdiğime söyleyemediğim birşey bu aralar yok çünkü içime atsam başka bişeyden kavga çıkarıyorum bu yüzden kızınca hemen söylüyorum edelim kavgamızı da geçsin gitsin diye içime atsam kendime zarar
bütün aptallıklarım için özür dilerim.
ne kadar düşüncesizim ben, sense ne kadar anlayışlı.
şimdi burda olsan hıçkıra hıçkıra ağlardım, sarılırdım, bütün üzdüğüm günler için özür dilerdim.
çok seviyorum..
artık mutlu olma zamanı aşkım. bizimkiler seni çok seviyo biliyosun sizinkilerin beni çok sevdigi için.merak etme dayımıda kafaliyicam ve beni sana verceklerrrr ve sonsuza kadarrr hep yanında olcam. seni artık hiç bırakmicam yemin olsun aşkımmm..bakda gör.
artık mutlu olma zamanı aşkım. bizimkiler seni çok seviyo biliyosun sizinkilerin beni çok sevdigi için.merak etme dayımıda kafaliyicam ve beni sana verceklerrrr ve sonsuza kadarrr hep yanında olcam. seni artık hiç bırakmicam yemin olsun aşkımmm..bakda gör.