• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiline söyleyemediklerin...

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer
acaba kaç kişi ağzına geleni söylemek istiyorda son anda kendini tutuyor.özellikle telefondayken yapıyordum kaydirigubbakcemile3 nasılsa yüz ifadesini görmüyor ya. ama napıyım benimde bi sınırım var dimi kızlar ohaoldumsmile

kesinlikle canım özellikle dişimi sıkarak konustuğum zamanlar cok oldu ama yinede güzel kapatmaya çalışırım hep

kirgin oldugumu soylemek isterdim.. hala da ona inanmak istedigimi..
ama uzakta ve onu uzmek istemiyorum susuyorum bu yuzden.

onuuuuuuuu kocaman öpmekkkk istedigimiiiiiiiiii sımsıkı sarılmak istedigimi artıkkkkk dayanmaaa gücümünnn tavan yaptıgınııı bi görsseem gene güç alabilecegimiiii söylemek isterdim ama susuyorummmmmmmm sadece gelicegi günü bekliyorummmm :)

sevdiğime söyleyemediğim birşey bu aralar yok çünkü içime atsam başka bişeyden kavga çıkarıyorum bu yüzden kızınca hemen söylüyorum edelim kavgamızı da geçsin gitsin diye içime atsam kendime zarar

gel artık gellllllllllllllll
demek istiyorum ama
gelemeyeceğini bildiğimden
üzmemek için söyleyemiyorum
:

o allığı almam için kredi kartını verirmisin demek isterdim boshayallersmile dilimin ucuna geldi söleyemedim yarın sölücem rüşvet veripohaoldumsmile

Ona diyeceğimki

2 çocuktan sonra hala beni güzel, canlı ve çekici bulduğun için

Kaçamak yaptığını hissetsemde eline yüzüne bulaştırıp ikimizide rezil etmediğin için

Ne zaman hasta olsam, moralim bozuk olsa bana sarılıp ağlatıp güldürüp şefkatini esirgemeden ruh halimi değiştirdiğin için

Çocuklara ve bana her daim güleryüzlü, anlayışlı ve sevgiyle yaklaştığın için

Dışarda aileni el üstünde tuttuğun için

Evde çocuklar uyuduktan sonra TV yi kapatıp sadece benimle ilgilendiğin için

Önemli günlerimizi hatta benim ailemin yıldönümlerini dahi küçük hediye ve jestlerle hatırladığın için

Sana kooccaman teşekkür ederim birtanem opuyorumnanaktan

bunu bu akşam söyleyeceğim çok sevinecek :nazar:

bütün aptallıklarım için özür dilerim.
ne kadar düşüncesizim ben, sense ne kadar anlayışlı.
şimdi burda olsan hıçkıra hıçkıra ağlardım, sarılırdım, bütün üzdüğüm günler için özür dilerdim.
çok seviyorum..

artık mutlu olma zamanı aşkım. bizimkiler seni çok seviyo biliyosun sizinkilerin beni çok sevdigi için.merak etme dayımıda kafaliyicam ve beni sana verceklerrrr ve sonsuza kadarrr hep yanında olcam. seni artık hiç bırakmicam yemin olsun aşkımmm..bakda gör.

artık mutlu olma zamanı aşkım. bizimkiler seni çok seviyo biliyosun sizinkilerin beni çok sevdigi için.merak etme dayımıda kafaliyicam ve beni sana verceklerrrr ve sonsuza kadarrr hep yanında olcam. seni artık hiç bırakmicam yemin olsun aşkımmm..bakda gör.

senin adına sevindim umarım hersey istediğin gibi olur...

Back
X