Sadece kıyafet konusuna yorum yapacağım.
Kendin ol...
Giyim tarzın normalde nasılsa öyle git.
Kombin olarak sen karar ver canım benim belirttiğim şey tarzının dışına sakın ha çıkma. Nasılsan öyle bilsinler. Sadece kıyafet değil kişilik olarak da. Sonra ilerde sorun yaşama :) bol şansTarzım gideceğim şekilde:) yalnız mesela dar pantolonla uzun hırka yelek de giyerim,
Uzun etek tişörtte, bol pantolon tişört de :) hangi kombin daha uygun olur bilemiyorum:)
Eşofman giyerimÖncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
Böyle etkinliklere girmedim hiç. Esimin ailesini evlenme kararimizdan sonra gordum o da mecbur tanisma olsun diye bir gorusmeydi. Ortada bir evlilik adimi olmasaydi kalkip ailesinin icine girmezdim sevgiliyken.
Illa gideceksen sirf onlar icin birseyleri degistirme kendine ait.
Ne bulaşığı yav? (üşengeçlik belası, ilk dikkatimi çeken madde bu oldu)
El öpme, tokalaş. Sofrayı kurup kaldırmaya yardım edebilirsin. Sohbet de zaten spontane gelişir. Çok cıvık olma, çok da kasma yeter.
Gazan mübarek olsun
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Kendimi gördümSorulursa konuşur sorulmazsa hafif tebessümle kırıtırım :))
Bence de böyle. Daha onceki gelin surekli gidip geldiğinden benım evlerine gitmemiş olmam bile maalesef tuhaf onlar için. Değişmek değil sadece paniklerim ben, aşırı stres biriyim genel olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?