Öncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
Daha önceki gelin seni bağlamaz. Sen onceki gelin degilsin. Onun yaptigi seyleri yapmak zorunda degilsin, yapmiyorsun diye tuhafta degilsin bu konuda kendini kötü hissettirmelerine izin verme.
Anliyorum simdi gozune batmiyor, bunlari dusunmuyorsun aksine tatli bir heyecan vardir icinde ama bu tarz seyler ilerde sıkıntı yaratabilecek seyler. Simdi iyi olmak icin beklenileni yapmaya calisiyorsun, ailesi olumlu yorumlar yapsin, sevsin istiyorsun belki ama o beklenti ve istekler bitmez. Piknik filan masum istekler simdilik ama yarin oburgun onceki gelin sunuda yapiyodu bunuda yapiyordu bilmem neler cikar o beklenti istekler bitmez, sabrin bitebilir zamanla. Yolun başındasın.
Aklinin bir köşesinde olsun.
Haklısınız gerçekten:)
Evlerinın bahçesinde uygun bir alan varmıs mangal orda yapılacak biz evde yicez sanırım . Daha once iftar gibi birkaç teklifi zaten geri çevirdim de , erkek arkadaşım çok istiyor birebir tanışmamı, onu kırmamak için gidiyorum aslında :)
Gidin oyleyse ama kendiniz olun ekstra biseye gerekyok. Sizin yapinizi bilmiyorum cokicli disli olup surekli gelip gitmeyi seven biri misiniz degil misiniz. Davetlerin arkasi gelebilir sık sık ona göre. Genelde yasanan en olumsuz seyleri ben soyledimBelkide boyle olmaz ama uyarmis olayim.
Iyi eglenceler afiyet olsun simdiden.
esofman ve karpuz :))))))))) şaka deEşofman giyerim
Karpuz götürürüm yakınlarda market varsa bi ara gider herkese dondurma alırım.
Büyükleri ellerinden küçükleri gözlerinden öperim.
Hal hatır sorana çok şükür siz nasılsınız derim.
Sorulursa konuşur sorulmazsa hafif tebessümle kırıtırım :))
Bulaşığa vs yardım ederim.
Yok sürekli çağıralım düşüncesinde insanlar değil anne de baba da çalışıyor zaten. Öncekı gelin çıkıp çıkıp kendısı gidiyormuş, ben şimdi gitsem bir daha aileler tanışırken giderim heralde:) teşekkur ederim elbise mı giysem gunluk, kot mu bilemedim :) söyle bir sorunum var tişört giysem üstüne yelek vs bır sey giyerim ama uygun hiçbir şeyim yok gibi su an o yemeğe, dolap yenilemem lazım ama işsizim falan:)
Aileler tanıştı mı ?
Biz önce anneleri tanıştırıp kaynastirmistik sonra pikniklere gitmiştik öyle olmasa gitmezdim bu konuda uyarıcı yorumları haklı buluyorum
Mangala elbiseyle gidilmez gibi yani ben gitmezdim en azindan. Jean ve tisort tercihim olurdu yeleğe ne gerek var bu sıcakta :)
Yok valla niye şaka olsun mangala davet edilmişim abiye mi giyeyim.esofman ve karpuz :))))))))) şaka de
Onu anlatmaya çalıştım aslında , derli toplu demeye çalıştım ilk mesajda :)pantolonun üzerine mutlaka uzun bır sey giymek istiyorum:) aile de muhafazakar zaten normalde olduğumdan açık gidersem garip olur:)
ohh diyorummm yuregime su serptin:)))))))Yok valla niye şaka olsun mangala davet edilmişim abiye mi giyeyim.
Gerçi mangal evde yapilacakmış ben bağ evi ya da piknik alanı diye düşünmüştüm bu durum da kot pantolon gömlek ve tatlı ile düzeltme yapıyorum :))
Öncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?