Sevgilinin ailesine yemeğe gitmek

Cevaplar için herkese teşekkür ediyorum:) gerçekten herkes ayrı ayrı çok güzel cevaplar vermiş .

Ne zaman ciddi bir şeye girişecek olsam Beni bir stres basar, bir adımı falan unutma durumuna girerim .

Normalde çok açık giyinen biri değilim ama şık giyinmeyi de bilemiyorum ve aile inceler beni aileyi biliyorum :)

Tatlı ve çiçek dusundum ben de :)gittiğim yer de sofra kurup toplamaya yardım ederim, aynı formatta devam ederim orda diye dusundum ama fikirleriniz benim için önemli :)

Aile dostlarımızla da bir araya gelsek çekingen davranmayı seçiyorum bu da alışıldık özelliğim ama normalde gevezeyim falan :)

1) mangal diyorsunuz şıkır iıkır şifon gömlekler falan giymeyin sakın :)
Ama takı zevkiniz varsa takı kullanın kıyafet seçiminize göre.
2) dondurma. Çok kalabalık değilse, bütçene uygunsa Mado hatta.
3) sor sevgiline el öpme nasılmış onlarda... kimi çok önem veriyor öpmezsen terbiyesizlik olarak algılar falan uğraş dur sonra...
4) tabiki yardım etmelisin
5) konuyu genelde onlar Acar yapman gereken fazla detay cevap vermemek ve pot kırmamak.. uzun cümleler kurma, Güleryüzlü ol, mesafeni koru, onların ne düşündüğünü bilmediğin konu hakkında ilk fikrini söyleyen sen olma.
6) bkz 5

Haklısınız gerçekten:)
Evlerinın bahçesinde uygun bir alan varmıs mangal orda yapılacak biz evde yicez sanırım . Daha once iftar gibi birkaç teklifi zaten geri çevirdim de , erkek arkadaşım çok istiyor birebir tanışmamı, onu kırmamak için gidiyorum aslında :)

Mangal için klasik Jean t-shirt uygun olur at kuyruk saç sadece rimel
Giderken ben olsam tatlı alırdım
Ben ellerini opmemistim o yapıda aile değillerdi opmem gerekse öperdim
Masaya bulasiga tabiki yardım et birlikte yiyip iciceksiniz
Güleryüz en güzeli her lafa atlamayip saçma espiriler yapmayıp dahil ettikleri sohbete guleryuzle eşlik ederseniz süper olur :)

Gidin oyleyse ama kendiniz olun ekstra biseye gerekyok. Sizin yapinizi bilmiyorum cokicli disli olup surekli gelip gitmeyi seven biri misiniz degil misiniz. Davetlerin arkasi gelebilir sık sık ona göre. Genelde yasanan en olumsuz seyleri ben soyledim Belkide boyle olmaz ama uyarmis olayim.
Iyi eglenceler afiyet olsun simdiden.

Gitme kardeşim bak çok ciddiyim ailenle ailesi tanismadan gitme ya da anne babana bu benim sevgilim ailesine yemeğe gidiyorum diyebiliyorsan git çok ciddiyim insanlar maalesef ki ilerde başına birşeyleri kakıyorlar evet belki şuan iyilerdir ama yerinde olsam sevgilime derim ki o eve bu işin adı kondugunda gerçekten senin sözlün nişanlın vs olarak girmek istiyorum de beni dinle pişman olmazsın bırak böyle güzel ve özel anlarını hakkıyla yaşa

Yok sürekli çağıralım düşüncesinde insanlar değil anne de baba da çalışıyor zaten. Öncekı gelin çıkıp çıkıp kendısı gidiyormuş, ben şimdi gitsem bir daha aileler tanışırken giderim heralde:) teşekkur ederim elbise mı giysem gunluk, kot mu bilemedim :) söyle bir sorunum var tişört giysem üstüne yelek vs bır sey giyerim ama uygun hiçbir şeyim yok gibi su an o yemeğe, dolap yenilemem lazım ama işsizim falan:)

Aileler tanıştı mı ?
Biz önce anneleri tanıştırıp kaynastirmistik sonra pikniklere gitmiştik öyle olmasa gitmezdim bu konuda uyarıcı yorumları haklı buluyorum

esofman ve karpuz :))))))))) şaka de

Mangala elbiseyle gidilmez gibi yani ben gitmezdim en azindan. Jean ve tisort tercihim olurdu yeleğe ne gerek var bu sıcakta :)

Aileler tanıştı mı ?
Biz önce anneleri tanıştırıp kaynastirmistik sonra pikniklere gitmiştik öyle olmasa gitmezdim bu konuda uyarıcı yorumları haklı buluyorum

Hayır aileler tanışmadı, bizimkı piknik değil yemek evlerinde yenilecek .
Ve evet bence de uyarılar çok haklı ama sevgilimin gönlü olsun mecburiyetiyle gidiyorum, daha önce tanıştım zaten ev dısında aileyle. Sevgilim köye kente anlatmıs hala teyze kuzen kım varsa şansıma bır yerlerde denk geldik . Babannemle de tanış dedi yeter dedim yanı.

Mangala elbiseyle gidilmez gibi yani ben gitmezdim en azindan. Jean ve tisort tercihim olurdu yeleğe ne gerek var bu sıcakta :)

Onu anlatmaya çalıştım aslında , derli toplu demeye çalıştım ilk mesajda :)pantolonun üzerine mutlaka uzun bır sey giymek istiyorum:) aile de muhafazakar zaten normalde olduğumdan açık gidersem garip olur:)

Tam not almak istiyorsan doğru yerdesin

1)ne giyersiniz?
Kot kapri + beyaz spor ayakkabı + renkli bir bluz

2)ne götürürsünüz?
Kendi yaptığım kek ya da tatlı. (Kendin yap +10 point)

3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
El öpmeyin, kvnizi yanak yanağa öpün, bol bol gülümseyin.

4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
Masayı toplarken, siz de alın elinize tabak çanak, mutfağa girerken de "Gelsem sorun olmaz değil mi?" deyin. Onlar "Olmaz kızım aa" filana bağlar, siz de "Bilemedim bir an" filan diye gülümseyin.

5)neler konusulmalı?
Seks.
Şaka.
Havadan sudan.

6)çekingen mi durulmalı?
1/4 kadar çekingen durun, bacak bacak üstüne atmayın.

Böyle gelini alırım ben oğluma

esofman ve karpuz :))))))))) şaka de
Yok valla niye şaka olsun mangala davet edilmişim abiye mi giyeyim.
Gerçi mangal evde yapilacakmış ben bağ evi ya da piknik alanı diye düşünmüştüm bu durum da kot pantolon gömlek ve tatlı ile düzeltme yapıyorum :))

Onu anlatmaya çalıştım aslında , derli toplu demeye çalıştım ilk mesajda :)pantolonun üzerine mutlaka uzun bır sey giymek istiyorum:) aile de muhafazakar zaten normalde olduğumdan açık gidersem garip olur:)

Normalde de tisortu tek basina giyemiyorsaniz tisort alip, ustune hirka yelek bakmak yerine ince yazlik tunikler daha mantikli.

ohh diyorummm yuregime su serptin:)))))))

Sevgilinin ailesiyle yemeğe gitme tarzı zımbırtılarla yüz göz olmayı hiç doğru bulmuyorum kendi adıma. Bi de ailesi muhafazakar diyosunuz daha ortada bi şey yok kesinlikle lafı edilir ilerde size.Ben olsam asla gitmem.

Ayrıca bu erkeklerin de daha sevgilisinin ailesiyle tanışmamışken onlara güven vermemişken tutup da kendi ailesiyle yüz göz etmesindeki espriyi de anlamış değilim benim bildiğim önce erkek gider tanışır kızın ailesiyle.

Son sözüm bi bahane bulup gitmeyin beni dinleyin siz

Aile muhafazakar diye onlarin istedigi gibi mi giyeceksin? Kendini zaten bir kaliba sokmaya calisiyorsn cok yanlis bence dogal ol neysen o ol..

Kendimi hatirladim sayenizde ben cok heyecanlanmistim hala gülerim o halim aklıma gelince
Bu yaz gömlek elbiseler cok moda onlardan giyebilirsin bence hem rahat hem de senin tarzina uyar diye düşünüyorum.Giderken kendi yaptığın bir tatli vs. goturebilirsin.Masa kurulurken ve toplanırken tabaklari götürüp toplamaya yardim edersin zaten seni bulasiga sokmazlar saniyorum.Sohbet sırasında akışına bırak kasılma hiç genelde dinleyici ol ama gülümsemen eksik olmasin.Son olarak ben ilk tanıştığımda yaşları anne ve babama yakin olduğu icin ellerini öpmüştüm. Bol şans bu günleri hatırladığında yüzünden gulumsemenin eksik olmayacagi anilar biriktirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…