- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
)
ne giyersiniz?
Normalde pantolon giyiniyorsaniz bol bir pantolon gömlek olabilir.
Ama mangal olduğu için uzun boydan efil efil bir elbise de yakisacaktir ortama...
2)ne götürürsünüz?
Tatlı alabilirsiniz yada saksıda çiçek
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
Ben annesiyle ilk tanıştığmda bir arkadasim demişti ki elini öpmeye meylet ama muhtemelen öpturmeyecektir dediği gibi de olmustu.
Biraz karşılıklı enerji ve ortama bağlı bence el öpme mevzusu.
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
Masayı toplamaya tabiki yardım etmelisiniz ama sizden başka bir genç varsa da öyle bulaşık yalasik işlerine ilk günden girmeyin. İliskinizin resmiyeti yok henüz. Gereksiz bir yük olur.
5)neler konusulmalı?
Siz değil onlar yönetecektir zaten. Fazla konuşmayın ama soğuk nevale de olmayın. Mesafeli ama samimi görünmeye çalışın. Aslına doğal nasılsınız öyle ölüm sadece mesafenizi kontrol altına alın.
6)çekingen mi durulmalı?
Diyelim ki evlenmedin eee ne olucak iyi mi yaptım diyeceksin ilerde benim yaşam tarzıma çok ters bende severek evlendim ama herseyin bi yeri var ilk önce onlar geldiler bize tanışma amaçlı şu an eltim var nişanlı o sevgiliyken çok gelirdi kaynim zorla kabul ettirir di kaynanama o durumda olmayı düşünemiyorum bile ben olsam gitmezdim ve daveti de kabul etmezdim herseyın bi adabı varÖncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
Tam not almak istiyorsan doğru yerdesin
1)ne giyersiniz?
Kot kapri + beyaz spor ayakkabı + renkli bir bluz
2)ne götürürsünüz?
Kendi yaptığım kek ya da tatlı. (Kendin yap +10 point)
El öpmeyin, kvnizi yanak yanağa öpün, bol bol gülümseyin.
Masayı toplarken, siz de alın elinize tabak çanak, mutfağa girerken de "Gelsem sorun olmaz değil mi?" deyin. Onlar "Olmaz kızım aa" filana bağlar, siz de "Bilemedim bir an" filan diye gülümseyin.
5)neler konusulmalı?
Seks.
Şaka.
Havadan sudan.
6)çekingen mi durulmalı?
1/4 kadar çekingen durun, bacak bacak üstüne atmayın.
Böyle gelini alırım ben oğluma
Diyelim ki evlenmedin eee ne olucak iyi mi yaptım diyeceksin ilerde benim yaşam tarzıma çok ters bende severek evlendim ama herseyin bi yeri var ilk önce onlar geldiler bize tanışma amaçlı şu an eltim var nişanlı o sevgiliyken çok gelirdi kaynim zorla kabul ettirir di kaynanama o durumda olmayı düşünemiyorum bile ben olsam gitmezdim ve daveti de kabul etmezdim herseyın bi adabı var
Cok orjinal bi cevapEşofman giyerim
Karpuz götürürüm yakınlarda market varsa bi ara gider herkese dondurma alırım.
Büyükleri ellerinden küçükleri gözlerinden öperim.
Hal hatır sorana çok şükür siz nasılsınız derim.
Sorulursa konuşur sorulmazsa hafif tebessümle kırıtırım :))
Bulaşığa vs yardım ederim.
Valla bana kalırsa önce onlar gelsinler o ki isteme niyetleri var ben bilemedim bizim için ters bi durum ama belli ki gitmeye kesin kararli sin ama bi kadın olarak ilerde kendini küçük düşürecek hatalara düşme derim evet sevgili olabilirsin ama herseyin bi yeri ve zamanı var bunu unutma bu dediklerim bi tavsiye yanlış anlama ilerde başını duvarlara vurmaman içinYani benımkı zorla değil 1.5 yıldır birlikteyiz, ilk kez evlerine gidicem. İftara çağırdılar gelemem saatten ötürü diye bahane ettim, o arada çağırdılar bır ıs bahanesi buldum ama şimdi de gitmezsem kendini beğenmiş de demezler mi . Diyeceksiniz kı ne derlerse desinler, evlenirsem kötü olmaz mı. Hani olur olmaz bilmiyoruz ama babası ne zaman kızı istiyoruz diyormuş
ben olsam eve gitmezdim açık söyleyeyim kibarca bi yol bulup istemediğimi belirtirdim kibarca her şey söylenebiliyor bence kırmadan karşıyı-mangala giderdim de evlerine değil diye neyse:)- çok önemli mi bence değil açıkçası tanışmak için bir adımÖncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?