- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
EhehehehGül gül bi hal oldum gece gece.
Oooh o daha katmerliymişBizim sevgilimle ailelerimiz bile mezuniyette tanıştıOlaylar spontane gelişiyor, iyi de oluyor bence.
Nasıl geçti peki
Biraz ima yapmış gibi geldi bana da. Neyseki atlatmışsın. Darısı başıma.havadan sudan konuştuk sürekli süzüyorlardı tabi. ilk görüşmede ben sevgilime dedim şu an istemiyorum dedim biraz inatlaştık sonra beni düğüne değil de halasının evine götürmüştü halası ve annesi de ordaydı sadece onlarla tanıştım çok şükür :) annesi demiş çok esmer değilmiş güzel kız falan demiş:) ailecek sarışınlar da:)
sonra sonra kadın demez mi ali çok zayıflamam için bana baskı yapıyor dedi :) bana baktı imalı imalı ben tuhaf oldum ilk intiba çok önemli tabi hepsi zayıftı bende aralarında kilolu hiseettim kendimi
Biraz ima yapmış gibi geldi bana da. Neyseki atlatmışsın. Darısı başıma.
Babamla tanıştı yaa zor kısmı atlattım kafam rahatBir de ailenin sevgilinle tanışma sorunsalı var daha beter bence :) Allah yardmcn olsun canım törene daha var törenden önce tanış bence yabancı olmazsn korku dolu rüyalarında biter sevdiceğinin mezuniyetne odaklanrsn barii
ohh ne güzell :)Babamla tanıştı yaa zor kısmı atlattım kafam rahat
Bende böyle düşünüyorum canım. Yırtık dondan çıkarmış gibi olacak sanki törende tanışırsak..Tören iyi bir mekan olmaz ilk tanışma açısından.. Birbirinizle muhabbet edebileceğiniz bir ortam olması gerek..
Aynen, hem de o telaşede arada kaynayacaksın. Kim vurduya gideceksin :)Bende böyle düşünüyorum canım. Yırtık dondan çıkarmış gibi olacak sanki törende tanışırsak..
İnşallah tatlı geçerBen de çok heyecanlanmıştım ilk tanışmada. Sevgilimin evinde tanışmıştım bütün ailesiyle. Beni o kadar sıcak karşıladılarki heyecanım geçti sonradan. Güzel, tatlı heyecanlar bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?