Neyi nereye bağlamaya calisyorsunz anlamadım şimdi. Kolye kopması herkesin başına gelir eşimin biz nişanlıyken aldığı kolye 8 yıldır o günden bugüne 20 kere koptu bende hiç uslanmiyorum her seferinde para verip yaptırıyorum biz ayrılmadık ama hani öyle birşeye bağlayacaksan. Ama benim ki altın ondan mı acaba daha mı kuvvetlidir altının bağı bilemedim.Bu durumu siz de yaşadınız mı merak ediyorum aylar önce ki bir mevzu sevgilim bana bir kolye almıştı gümüş baş harf yazılı 1.5 sene taktım bi sabah kalktım çok alakasız bir noktadan kolye kopmuş 1 ay geçmeden de ayrıldık 9 ay oldu ayrılalı sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi
Deme öyle nişanlykn kolyem bi yana nişan yüzüğümde 2 3 kere kırıldı ben yine yaptırıp yoluma devam ettim.Alakası var mı bilmiyorum ama. Bir zamanlar hiç istemediğim biriyle nişanlanmıştım. Nişan yüzüğü parmağımda çat diye kırılmıştı. Bana hep ilginç gelir. Büyük ihtimalle ek yeri falandır ama işte insan illa gizli bir mesaj arıyor altında.
Ben zaten hiç istemiyordum ilk fırsatta da ayrıldım zaten. Sizin istediğiniz bir ilişkiyse buna yormamanız normalDeme öyle nişanlykn kolyem bi yana nişan yüzüğümde 2 3 kere kırıldı ben yine yaptırıp yoluma devam ettim.
Rabb'im kolyeymis yüzükmüş hep bir mesaj vermiş ben anlamamışımm hiç
Ben şaka yapıyorum zatenBen zaten hiç istemiyordum ilk fırsatta da ayrıldım zaten. Sizin istediğiniz bir ilişkiyse buna yormamanız normal
Ne alaka ya komik misiniz siz şimdi qldmaaşdm bu yüzden ayrıldık demedim toksikti zatenNeyi nereye bağlamaya calisyorsunz anlamadım şimdi. Kolye kopması herkesin başına gelir eşimin biz nişanlıyken aldığı kolye 8 yıldır o günden bugüne 20 kere koptu bende hiç uslanmiyorum her seferinde para verip yaptırıyorum biz ayrılmadık ama hani öyle birşeye bağlayacaksan. Ama benim ki altın ondan mı acaba daha mı kuvvetlidir altının bağı bilemedim.
Ee o zaman konuyu nereye bağlamaya calisyorsunz.Ne alaka ya komik misiniz siz şimdi qldmaaşdm bu yüzden ayrıldık demedim toksikti zaten
işte ayrılabildim ya ben de nasıl baş kaldırdım bazen şaşırıyorum. Böyle şeyler yaşaya yaşaya şuanki oydar oldumBen şaka yapıyorum zaten
Sizin için de iyi olmuş ama yanlış anlamazsan burdan tanıdığım kadarıyla konuskan kendini savunabilen bir yapın var nasıl olurda istemediğin biriyle nişanlandn ona şaşırdım en çok. Biraz özel bir noktaya dokundum belki kusura bakma sadece şaşırdm yani.
Ne kadar gergin bi kitlesi var şu platformun anladık hepiniz çok elit batıl inanç falan tanımayan son derece bilimsel insanlarsınız. Aklıma geldi yazdım mantıklı mı mantıksız mı demedim başınıza geldi mi diye sordum biraz sakin olunBu durumu siz de yaşadınız mı merak ediyorum aylar önce ki bir mevzu sevgilim bana bir kolye almıştı gümüş baş harf yazılı 1.5 sene taktım bi sabah kalktım çok alakasız bir noktadan kolye kopmuş 1 ay geçmeden de ayrıldık 9 ay oldu ayrılalı sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi
Hahahah hayırlısı buymuş demek ki her açıdanişte ayrılabildim ya ben de nasıl baş kaldırdım bazen şaşırıyorum. Böyle şeyler yaşaya yaşaya şuanki oydar oldum
Batıl inanç diyeceğimiz şeye niye inanalım ki? Dini inanç derseniz de inanıyorum. Ayrıca gerginlik çıkaran da sizsiniz.Ne kadar gergin bi kitlesi var şu platformun anladık hepiniz çok elit batıl inanç falan tanımayan son derece bilimsel insanlarsınız. Aklıma geldi yazdım mantıklı mı mantıksız mı demedim başınıza geldi mi diye sordum biraz sakin olun
Eşimin de bana sevgiliyken lisede komilik yapıp aldığı altın kolye var muntemelen gramı vs çoook düşük sürekli kopuyor ben de yaptırıyorum ayrılmadıkNeyi nereye bağlamaya calisyorsunz anlamadım şimdi. Kolye kopması herkesin başına gelir eşimin biz nişanlıyken aldığı kolye 8 yıldır o günden bugüne 20 kere koptu bende hiç uslanmiyorum her seferinde para verip yaptırıyorum biz ayrılmadık ama hani öyle birşeye bağlayacaksan. Ama benim ki altın ondan mı acaba daha mı kuvvetlidir altının bağı bilemedim.
Beraberliginiz daim olsunEşimin de bana sevgiliyken lisede komilik yapıp aldığı altın kolye var muntemelen gramı vs çoook düşük sürekli kopuyor ben de yaptırıyorum ayrılmadık
Ben ucunu çıkardım başka zincire taktım ucunu taşıyamıyor herhaldeBeraberliginiz daim olsun
Hediyelik ince kolyelerden işte bide zaman geçtikce altında olsa yıpranıyormus bi kaç farklı kuyumcuda yaptırdım hepsi de ayni şeyi söyledi o yüzden çabuk kopuyor. Ben hep takıyorm hiç çıkarmıyorm bi koptuğu zaman boynumda olmaz
Ucu için ekstra Zincir alabilirsin aslındaBen ucunu çıkardım başka zincire taktım ucunu taşıyamıyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?