sevgilinin başka hesabı olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sevgilinizin başka bir hesabı olduğunu öğrenseniz tepkiniz)

• temelli bitiririm aldatma sayılır

OY: 1 20,0%
  • bir kereye mahsus diye affederim bunda art niyet yok

• bunun nesi aldatmak

• bu konuyu onunla konuşurdum hemen yargılamazdım

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Şifreyi buldum mesajları okudum sadece tanımadığı kızlara seven kız aldatır mı diye mesaj atmış kimseye asılmamış. İçinde bana karşı bi güvensizlik oluştuğu için bu yönteme başvurmuş

Şıkların hiçbiri bana uygun değildi.
Ben önce kendimi sorgulardim çok mu bunalttım acaba da başka hesap açti diye.Sonra neden güvensizlik oluştu derdim.Başka kizlarla bunu konuşmasini da sempatik bulur istemsizce gülümserdim herhalde

Şıkların hiçbiri bana uygun değildi.
Ben önce kendimi sorgulardim çok mu bunalttım acaba da başka hesap açti diye.Sonra neden güvensizlik oluştu derdim.Başka kizlarla bunu konuşmasini da sempatik bulur istemsizce gülümserdim herhalde
Benim erkek arkadaşımın ilk ilişkisi ve çok kıskanıyor ilşkimizn ortalarıydı benim erkek arkadaşlarım vardı ondan önce bigun bana dediki bidaha o çocukla konuşma niyetini bilemeyiz bnde tamam dedim ve sonra bu çocuk bana mesaj atmıştı bende erkek arkadaşıma söylemeden sildim erkek arkadaşım iletim raporunda gördü süphelenmiş neden sildiki bu diye o şekilde açmış hesabı da

:) benim aklıma başka bişey geldi ,belkide ben fesatım . Kızlarla aldatıldım ayağına muhabbete girecekti kendini acındırma gibi , kim cevap verirse diye ,yada dediği gibidir bilmiyorum .

sevgiliniz anket yapmak icin mi hesap acmis?sordugu soruya bakilinca.sizde anketle sonuc elde edemezsiniz...birdaha yapmadi dediginize gore olayin uzerinden zaman gecmis zaten.o zaman sorun etmediyseniz simdide etmeyin.ben olsam farkettigim an bitirirdim..ama dedigim gibi ben olsam..

Can'ım bu konuyu unutmadın mı hala sen ?Aylar geçti üstünden .

Back
X