- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildimKız unutamamış olsa bile sevgilinizin karakteri sağlam demek ki kibarca red etmiş. Bence hiç evham yapmayın.
İşte karaktersiz ve dengesiz. Sevgiliniz onun ne olduğunu biliyordur. Gerilmeniz normal ama bence sevgiliniz baya sağlam bir karaktere sahip siz de boşuna evham yapmayın hele ki sevgilinize bunu yansıtmayın. Hayatınızı ve güzel ilişkinizi yaşayın.Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildim
önceki mesajlasmalarini silmemis.. sildim ama teli yenileyince geri geldiler dedi.. inanmali miyim buna bilmiyorumBence boş yere kuruntu yapmayın.Gizleyecek bişeyi olsa gizlerdi mesajları.Gayet doğru şekilde reddetmiş adam.
Kiz hem aldatip ayrilmis simdi de cocukla barismak istiyor ya hayret bi sey. 2 ay cok ugrasmis kiz camina tas falan atmis cocugun. biraz gerildim
Amaan silse ne olur silmese ne olur? Adı üstünde eski.Geçmiş sonuçta.Güveniyorsanız kurcalamayın.Daha çok yenisiniz ilişkinizde bi yanlışı varsa illaki çıkar ortaya zamanla.önceki mesajlasmalarini silmemis.. sildim ama teli yenileyince geri geldiler dedi.. inanmali miyim buna bilmiyorum
Kotu konusmadi ki. Kotu bi laf etmedi hakkinda.. Kiz aldattigini kendi soylemis o da kaldiramayip ayrilmis bu kadarini soyledi bana.. Kiz aralikta "ne olursa olsun senu sevip bekliycem bana istedigin zaman donebilirsin" yazmisEmin ol aldatmıştır...
Eski sevgilisinin arkasından kötü konuşan adama biraz dikkatli yaklaşmanı öneririm.
Kotu konusmadi ki. Kotu bi laf etmedi hakkinda.. Kiz aldattigini kendi soylemis o da kaldiramayip ayrilmis bu kadarini soyledi bana.. Kiz aralikta "ne olursa olsun senu sevip bekliycem bana istedigin zaman donebilirsin" yazmis
ya.. oyle mi dersiniz... bilemedim suan.. belki ici rahat etmeyip soylemistir...Hangi kız sevgilisine gidip ben seni aldattım der sence?
ya.. oyle mi dersiniz... bilemedim suan.. belki ici rahat etmeyip soylemistir...
Aldatmak cok karaktersizce bi sey ama vicdani almazdi belki.. Yada kiz tuhaftir.. peki nasil ogrenebilirim gercegi?kiza mi yazmaliyimSalak değilse söylememiştir.
Aldatmak cok karaktersizce bi sey ama vicdani almazdi belki.. Yada kiz tuhaftir.. peki nasil ogrenebilirim gercegi?kiza mi yazmaliyim
ya ben safim biraz hemen inanip atliyorum... kizin belki vicdani el vermemistir.. o yuzden soylemistir diye dusundum...Ay yok yapma öyle bir şey. Dikkatli ol sadece. İyi gözlemle sevgilini, iki ayda babanın oğluymuş gibi güvenmeyerek başla mesela buna.
Vicdani el vermese aldatmazdi degil mi?ya ben safim biraz hemen inanip atliyorum... kizin belki vicdani el vermemistir.. o yuzden soylemistir diye dusundum...
ya ben safim biraz hemen inanip atliyorum... kizin belki vicdani el vermemistir.. o yuzden soylemistir diye dusundum...
Kiz hala yazacak yuzu nasil buldu ki simdi diger yorumlari okuyunca o geldi aklima... Aldattigini soyledi kizin ama simdi diger yorumlar aldatsa soylemez diyor..Bir ilişkide geçmişe çok takılmamak lazım. Sonuçta kimse ilk çıktığıyla evlenmiyor. Geçmişi deşmeye kalksak altından çok pislik çıkar hiç karıştırma eşeğin aklına da karpuz kabuğu sokma. Zaten erkekler ayrıldıktan sonra eğer sonraki ilişkisinde mutluysa eskiyi hatırlamıyor bile. Mutsuzlasmaya başladığı an kiyaslamaya başlıyor. Kendimdem biliyorum bu insanı çok yıpratıyor da acabalarla yasamak. Adam eski sevgilisini benim düşündüğüm kadar düşünmemistir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?