- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 33
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Aralarında ne geçtiğini bilemezsin o sana sevgilinin söylediği kısım bı de kızın açısından bakmak lazım. Belki gerçekten aldatma olmadı yanlış anlaşılma oldu onu düzeltmek için uğraştı bilemeyiz. Ama sonuçta ne olmuş olursa olsun şu an sevgilin senin yanında önemli olan bu. Çocuk dik durup yüz vermediği sürece bı iki konuşur yüz bulamayınca bırakır.Kiz hala yazacak yuzu nasil buldu ki simdi diger yorumlari okuyunca o geldi aklima... Aldattigini soyledi kizin ama simdi diger yorumlar aldatsa soylemez diyor..
Cok darliyorum biliyorum ama haziranda biten bi iliski... kiz gelip aralikta yaziyor bizimkide cevap verip konusuyor. kiza ariycam seni tamam mi yazmis aralikta. bu mesaji gordum ben... acaba onu unutmak icin beni mi kullaniyor.. daha aralik. haziranda bitiyse aralikta cevap vermemesi gerekmez mi...Aralarında ne geçtiğini bilemezsin o sana sevgilinin söylediği kısım bı de kızın açısından bakmak lazım. Belki gerçekten aldatma olmadı yanlış anlaşılma oldu onu düzeltmek için uğraştı bilemeyiz. Ama sonuçta ne olmuş olursa olsun şu an sevgilin senin yanında önemli olan bu. Çocuk dik durup yüz vermediği sürece bı iki konuşur yüz bulamayınca bırakır.
Haziranda biten iliskiye aralikta "seni ariycam tamam mi bekle"yazmis. kiz da onu hep sevecegini donerse hep burda oldugunu yazmis. o mesajlara kadar kafamda her sey oturmustu ama simdiki yorumlarla o kadar kafam karisti ki. zaten onceki iliskimde cok cok uzuldum ve zor toparladim hatta toparlayamadim bidaha biri uzerse naparim bilmiyorum. .belki bitirip kurtulmaliyimBı de sorun şu ki sevgilin bı ilişkiyi bitirdikten kısa bir süre sonra seninle görüşmeye başlamış. Ayriligi sindirip kabullenme aşamasına gecmk için çok erken. Belki oglanda bitmis olabilir ama kızda daha izleri silinmemis muhtemelem
Valla canım bunun belli bı süresi yok herkese göre değişir. Benim eski sevgilim ayrıldıktan 1,5 yıl sonra tekrar yazmıştı barışmak istiyorum diyeCok darliyorum biliyorum ama haziranda biten bi iliski... kiz gelip aralikta yaziyor bizimkide cevap verip konusuyor. kiza ariycam seni tamam mi yazmis aralikta. bu mesaji gordum ben... acaba onu unutmak icin beni mi kullaniyor.. daha aralik. haziranda bitiyse aralikta cevap vermemesi gerekmez mi...
Sevgilini en iyi sen tanırsın burdaki yorumlara göre hareket etmek fal bakmak gibi bı nevi. Ama şunu soyleyim iki ay bı insanı tanımak için kesinlikle yeterli değil. Ben evlilik yolunda gittiğim adamı bir yılın sonunda bile tanıyamadıgimi öğrendim. Eskiyi bende çok kafaya takarim. Karşındakinin seni tamamen bittiğine inandirmasi artık yeni bir ilişkiye hazır olduğunu sana hissettirmesi gerekir önce yoksa insan hep acaba onu unutamadı mi, onu unutmak için beni kullanıyo yada kıskandırmak için mi yapıyor diye için içini yiyip duruyor. Henüz çok erken kendini çok kaptırmamaya çalış biraz da zamana bırak. İyice tanımaya çalış. Bı sure sonra kalbin ve mantığın sana ne yapman gerektiğini söyleyecek zaten. Ama başlarda duygularını kontrol altında tutmalison ki bı yanlışını gördüğünde ama çok seviyorum ilerde düzelir belki diye kendini kandirmayasinHaziranda biten iliskiye aralikta "seni ariycam tamam mi bekle"yazmis. kiz da onu hep sevecegini donerse hep burda oldugunu yazmis. o mesajlara kadar kafamda her sey oturmustu ama simdiki yorumlarla o kadar kafam karisti ki. zaten onceki iliskimde cok cok uzuldum ve zor toparladim hatta toparlayamadim bidaha biri uzerse naparim bilmiyorum. .belki bitirip kurtulmaliyim
Cok dogru... Ilerde asla kirilmak istemiyorum artik... Bana da bi tuhaflik var gibi geldi... Iliskileri cok tuhaf ve biteli cok az olmus 2 senelikmis onlarin cunku... Yarin bi gun bi sey olsa toparlayamam yasamadim boyle bi sey daha once hic... zamanla yavas yavas birakicam cunku korkarak yasayamam.. tesekkur ederim.. kizi da tebrik ediyorum oturdugu yerden iliskimi bitirdiSevgilini en iyi sen tanırsın burdaki yorumlara göre hareket etmek fal bakmak gibi bı nevi. Ama şunu soyleyim iki ay bı insanı tanımak için kesinlikle yeterli değil. Ben evlilik yolunda gittiğim adamı bir yılın sonunda bile tanıyamadıgimi öğrendim. Eskiyi bende çok kafaya takarim. Karşındakinin seni tamamen bittiğine inandirmasi artık yeni bir ilişkiye hazır olduğunu sana hissettirmesi gerekir önce yoksa insan hep acaba onu unutamadı mi, onu unutmak için beni kullanıyo yada kıskandırmak için mi yapıyor diye için içini yiyip duruyor. Henüz çok erken kendini çok kaptırmamaya çalış biraz da zamana bırak. İyice tanımaya çalış. Bı sure sonra kalbin ve mantığın sana ne yapman gerektiğini söyleyecek zaten. Ama başlarda duygularını kontrol altında tutmalison ki bı yanlışını gördüğünde ama çok seviyorum ilerde düzelir belki diye kendini kandirmayasin
Aklima takilan sey kiza aralikta cevap vermis...Akışına bırak olması gereken olur
"benim sevgilim var konusmamizi dogru bulmaz arama artik
aldatılmış olsa kızı geri aramazdı. aldatılma psikolojisi çok başka bir şey. aldatılma olduğunu sanmıyorum...
kızın yavşak bir arkadaşını kıskanmıştır falan öyle bişeydir en fazla. erkeklerin abartısı.
neyse seni yara bandı olarak kullanıyor olabilir olmayabilir de. sana ne kadar değer verdiğini ölç biç tart. kendini kaptırma bağlanma.
zaten hiçbir kadın erkeklere bağlanmasın derim ben. vefalı erkek çok az ve piyango gibi vurup vurmadığını bilmek çok zor.
Ben sevgilinizi de sağlam ayak görmedim afedersiniz. Verdiği cevaplar düşündürücü oldukça, özellikle şu cevabı;
Hayır konuşmalarını siz doğru bulsanız “sevgilim doğru buldu konuşalım” mı diyecekti? Güzel restli bir mesajla “hayatımda değer verdiğim, mutlu olduğum biri var. Onu seviyorum, lütfen bundan sonra aramamanı yoluma çıkmamanı rica ederim” der. Derde der yani. “Konuşmamazı doğru bulmaz” kısmı sanki açık kapı bırakmış gibi “bende isterdim ama hayatımdaki insan doğru bulmaz” der gibi olmuş.
Asla onların arasında neler geçtiğini bilemeyeceksiniz. Kim haklı, kim haksız bu konuda çokta ilgilenmeyin. Sevgilinize de güvenmeyin. Henüz yeni başlamış bir taze ilişki var ortada.
ya ben hakkaten biktim bunlarin cinsinden artik. guzelim omrumuz iyisini ayiklayana kadar gecip gidiyor. benim icime nedense bi rahatsizlik hissi dogdu. bana soylemesi, kiza sevgilim var artik demesi guzel seyler ama aralikta ben seni arayacagim tamam mi demesi hic guzel degil. 2 ayda mi kizdan kopacak duzeye gelmis...
Anlatmak istediğim bu işte. Kızın aldattığını sanmıyorum açıkçası. Aldatan bir insana böyle cevaplar verilmez anında engeller “neden yoluma çıkıyorsun utanman yok mu” der gibi yazılır da yazılır. Ama adam bildiğiniz açık kapı bırakmış kıza.Artik iliski falan kalmayacak galiba.. Araligin sonunda ben seni arayacagim'dan subatta sevgilim dogru bulmaz'a gecis beni biraz korkuttu dediginiz gibi...
Anlatmak istediğim bu işte. Kızın aldattığını sanmıyorum açıkçası. Aldatan bir insana böyle cevaplar verilmez anında engeller “neden yoluma çıkıyorsun utanman yok mu” der gibi yazılır da yazılır. Ama adam bildiğiniz açık kapı bırakmış kıza.
bunlara guven olmaz. artik disarisi kurtlar sofrasina dondu. hic iyi insan kalmadi.haklısın. temkinli ol ama bu sebepten ayrılınmaz. salağa yat ama gözlemle derim.
ben de sanırım bir daha hiçbir erkeğe güvenmeyeceğim ama bu ilişki yaşamayacağım anlamına gelmiyor. bağlanmadan birlikte olunabilir bence.
Canım ikisi de aynı haltın laciverti işte. Ama ayrılmayın devam edin bir bakalım neler olacak.Kizin da utanmasi yok inanin onceki mesajlara inanamadim. Hep seni bekleyecegm, in asagi burdayim vs. 57 dk beklemis bu cocugu ve su sogukta 57 dkdir seni bekliyorum falan yazmis. kizin tavirlari da korkuttu beni.. Benimkinin de aralikta hic cevap vermemesi gerekirdi.
Sevgilim de mi kotu birine benziyor sizceCanım ikisi de aynı haltın laciverti işte. Ama ayrılmayın devam edin bir bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?