- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Arkadaslar ayrildim...
Beni aldatti deyip aralikta hala cevap veriyor olmasi olsun, neden aradigini hala merak edip cevap vermesi olsun... Sacma geldi. Abuk subuk bir kiz zaten hic ugrasmak istemedim.. Cocuk da kafasi net degil bence.. tesekkurler herkese.
Seninki daha güzel inan bana :) fevri biri olmak kotu bi sey insanin hayatina hic denge getirmiyor. sonuna kadar gidip 1 kere ayrilmak daha iyi...vay be. süpersin. ben bu kadar kararlı olamıyorum etkilendim :)
demek ki içine sinmemiş senin de. aslında güvenin bitince ayrılmak en mantıklısı kendini yoracağına. ben de bunu yapamıyordum. umarım gelecekte yaparım yapmak istiyorum
Seninki daha güzel inan bana :) fevri biri olmak kotu bi sey insanin hayatina hic denge getirmiyor. sonuna kadar gidip 1 kere ayrilmak daha iyi...
Arkadaslar ayrildim...
Beni aldatti deyip aralikta hala cevap veriyor olmasi olsun, neden aradigini hala merak edip cevap vermesi olsun... Sacma geldi. Abuk subuk bir kiz zaten hic ugrasmak istemedim.. Cocuk da kafasi net degil bence.. tesekkurler herkese.
Aaa çok şaşırdım. Hayırlı olsun sizin için.Arkadaslar ayrildim...
Adam aldatılmış , tarafına itirafta bulunulmuş. ???? Adam sessizce anlayışla ayrılmış???? Kızla hala muhattap olabiliyor??? Allahım midem...Cok darliyorum biliyorum ama haziranda biten bi iliski... kiz gelip aralikta yaziyor bizimkide cevap verip konusuyor. kiza ariycam seni tamam mi yazmis aralikta. bu mesaji gordum ben... acaba onu unutmak icin beni mi kullaniyor.. daha aralik. haziranda bitiyse aralikta cevap vermemesi gerekmez mi...
dogru cok fevriyim bunu asmam lazimBen buradaki yorumlara bakarak ayrılmanızı yanlış buldum açıkçası. Her seferinde başkalarının gazına gelerek mi hareket edeceksiniz?
İlişkinizde ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz, karşınızdaki adamın size tavırlarını en iyi siz görürsünüz en iyi siz tahlil edebilirsiniz.
Yapmanız gereken buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmak değil, karşı tarafı dinlemek, bi şans vermekti.
Bu yüzden ilişkilerle ilgili böyle fazla yorum almayı doğru bulmuyorum.
Siz de bir anda böyle karar verip ayrılabildiğinize göre çok da istediğiniz bi ilişki değilmiş.
Telefonu yenileyince geri gelen mesaj nedir ya. Ne duydum ne gördüm.önceki mesajlasmalarini silmemis.. sildim ama teli yenileyince geri geldiler dedi.. inanmali miyim buna bilmiyorum
ya silmedi ve sonra soylemeye cekindi belki de.. sorun etmiyorum artik cidden.Telefonu yenileyince geri gelen mesaj nedir ya. Ne duydum ne gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?