sevgilinin eski sevgilisi

vay be. süpersin. ben bu kadar kararlı olamıyorum etkilendim :)

demek ki içine sinmemiş senin de. aslında güvenin bitince ayrılmak en mantıklısı kendini yoracağına. ben de bunu yapamıyordum. umarım gelecekte yaparım yapmak istiyorum

Seninki daha güzel inan bana :) fevri biri olmak kotu bi sey insanin hayatina hic denge getirmiyor. sonuna kadar gidip 1 kere ayrilmak daha iyi...

Seninki daha güzel inan bana :) fevri biri olmak kotu bi sey insanin hayatina hic denge getirmiyor. sonuna kadar gidip 1 kere ayrilmak daha iyi...

ama içgüdülerin genelde doğru oluyor.

ben 5 sene önce şüphelendiğim kızla aldatıldığımı öğrenince kendime kızdım neden ayrılmadım diye. giden vaktime yazık.

nası senin gibi olabilirim?

Konunun başını okurken fevri bir hareket yapıp hemen ayrılacağınızı tahmin etmiştim. Açıkcası iyi de olmuş çünkü sizin eski konularınızı da hatırlıyorum.

Siz daha kendi eski sevgilinizi aşamamışsınız o yüzden aynı şekilde bu erkek arkadaşınızın da aklında eskisi var diye düşünüp bu kadar kurcalamışsınız. Onun eski kız arkadaşı aldatmış, aldatmamış, mesajına neden cevap vermiş bunlar gereksiz ayrıntı kalıyor.
Hayırlısı olsun.

Kız unutamamış evet belli ama erkek arkadaşınız tavrını güzelce koymuş, bu konuyu karıştırmayın, sormayın, didiklemeyin bence

Ben buradaki yorumlara bakarak ayrılmanızı yanlış buldum açıkçası. Her seferinde başkalarının gazına gelerek mi hareket edeceksiniz?

İlişkinizde ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz, karşınızdaki adamın size tavırlarını en iyi siz görürsünüz en iyi siz tahlil edebilirsiniz.

Yapmanız gereken buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmak değil, karşı tarafı dinlemek, bi şans vermekti.

Bu yüzden ilişkilerle ilgili böyle fazla yorum almayı doğru bulmuyorum.
Siz de bir anda böyle karar verip ayrılabildiğinize göre çok da istediğiniz bi ilişki değilmiş.

Meydanı o yapışkan sülük kıza bırakma derim bide sevgilini uyar mesajlara yanıt vermesin aramasın hatta numarasini değiştirt. Ancak kurtulursunuz

Aaa çok şaşırdım. Hayırlı olsun sizin için.

Unutamamış olabilir bunun sizinle ilgisi yok düşünmeyin, yaşanmış bitmiş. Arkadaşınız zaten reddetmiş. Kızda uzatmamış.
Sıkıntı yok...

Adam aldatılmış , tarafına itirafta bulunulmuş. ???? Adam sessizce anlayışla ayrılmış???? Kızla hala muhattap olabiliyor??? Allahım midem...

dogru cok fevriyim bunu asmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…