- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- 53
- Konu Sahibi elifelif1404
-
Kocamın aşkından ölen bi eski sevgilisi olcak ha! Acımam acınacak hale sokarım..
Yok yok aşka saygım var..gelsin arada yanımızda yatsın..
Çok saçma cevaplar verdim evet ama konuda absürt çıktı..
Yok okadar vicdan ıyi değil:)Evet konu çok saçma haklısınızzGece gece nereden aklıma geldiyse. Mesela sevgilimin benden önceki 3 yıllık bi sevgilisi var. Biz ilk tanıştığımızda ulaştı bana bir şeyler anlattı. Cevabını çok güzel verip yolu da verdim kıza. Bir daha bulaşmadı. Arada aklıma geliyo bakıyorum profiline falan.
Hanımefendi çizgimden çıkarttırmasın beni.bıraksan seni ezer gecer o bakmaz
Harikaa buna bayıldımBu ne biçim soru?
Tabiki de üzülüyorum.
Çünkü benim kadar mukemmel olamamasi onun suçu değil
Var mı hakikaten? Merak ettim nedense işsizliktenKız ölüyo aşkından mesela. Arada üzülmesem de yani içim burkuluyor benim mesela.
Meraktan hayatım yazmışım ya oraya sorunun ne kadar saçma olduğunu da söylemişim. Geç kaldınız ben de ne zaman biri gelip ters yapacak diye bekliyodum..Bence iş bul en acil zamanda...
Bu düşüncelerin sonu pek hayra alamet değil.
Kızın aşkından öldüğünü nereden öğrendin ki?
Neden profiline bakıyorsun ki?
o zaman ben başka bir yorum yapayım. o kız sizin için terk ettiği kız olsa.
öyle olur mu gerçekten. çünkü benim evleneceğim insan beni aldattı ve şimdi o kızla evleniyor. kızın bu durumdan haberi olduğunu söyledi erkek arkadaşım. onlar şuan çok mutlu ben mutsuz.bigün gelir başka kız için de seni terk eder derim...
öyle olur mu gerçekten. çünkü benim evleneceğim insan beni aldattı ve şimdi o kızla evleniyor. kızın bu durumdan haberi olduğunu söyledi erkek arkadaşım. onlar şuan çok mutlu ben mutsuz.
olur tabi, başkası için birini terkeden adama nasıl güvenirsin ki?
benim canım çok yanıyor onu biliyorum.
bu ilişkiler ne kadar zor yanlız kalsan yanlızım diye ağlıyorz sevgilimiz olsada eski sevgililer tripler falan uğraşıyoruzniçin canın yanıyor? olayı bi baştan anlatsana kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?