- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi Melis303030
-
Siz konuşmaları görseniz bi varya. Ya biraz hayatımı yaşayayım, herkes böyle söz asla adını koyunca yapmam diyor
Bunu teklif etmeyi geçtim aklından geçiren davarı şutlarım. Benim midem bulandı ama seçenek olarak değerlendirebiliyorsanız sizin de problemleriniz var. 3-5 kızla yatıp geleyim sonra seninle evlenirim diyen adam seçenek olamaz anca yüzüne bir tane çarpılır ve geride bırakılır.olmadı olmak istiyor.
Aynı işyerindeki karakteri düzgün adamı salın, gidin sizinle arasındaki ilişkiyi dondurup dağa taşa sürtmeye giden keko ile evlenin, düzgün adamı rahat bırakın, asıl erkek yüzük getirene kadar yedek kulübesinde tutmayın adamı, o da gitsin kendine daha doğru düzgün, ayağı yere basan, tamamen onun olacak birini bulsun.Selam arkadaşlar,
Size çok iyi davranan ama uçkuru için süre isteyen, çok iyi mesleği olan, sizinle gerçekten evlenmek isteyen ex mi? Yoksa karakteri çok düzgün, sizle aynı işte olan, daha yakışıklı yeni biri mi? Yaşım 29. Eski sevgilim çok iyiydi bir şekilde değişti takılmak için ayrılıp yalvararak geri döndü. İkimizde cinsellik yaşamamış kişileriz. Oda herkes gibi takılmak istedini, evlenmeden önce içinde birşey kalmasın istiyormuş. Ailesine felan beni istemeye gelceklerini söyledi. Evlenmek istediğine eminim, ama bende bi soğuma var. Ayrıldım ayrılıyorum. İkna ediyor bir şekilde. Bunu geçiçi olduğunu söylüyor. Ya bu tarz birşey yaşamış olan varsa yorum yapabilir mi? Yeni biri mi değerlendirilmeli?
Siz de söylesenize tamam ben de hayatımı yaşayacağım diye bakalım ne diyecek :) gezeyim yatayım kalkayım ama evlenince temiz aile kızı alayım oldu deseydinizSiz konuşmaları görseniz bi varya. Ya biraz hayatımı yaşayayım, herkes böyle söz asla adını koyunca yapmam diyor
Asla müsade etmezSiz de söylesenize tamam ben de hayatımı yaşayacağım diye bakalım ne diyecek :) gezeyim yatayım kalkayım ama evlenince temiz aile kızı alayım oldu deseydiniz
Böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Aday adayı bile olmaması gerek yani. Ne o "İlk önce arı maya gibi o çiçek senin bu çiçek benim gezeyim. Ama çok ciddiyim bak bu karaktersizliğimle sonrasında seninle evlenmek istiyorum. Evlenince karakter yüklemesi yaparız. " diyor resmen, nasıl çok iyiydi? Tabii ki yüzüne bile bakmayın, bu ne?Selam arkadaşlar,
Size çok iyi davranan ama uçkuru için süre isteyen, çok iyi mesleği olan, sizinle gerçekten evlenmek isteyen ex mi? Yoksa karakteri çok düzgün, sizle aynı işte olan, daha yakışıklı yeni biri mi? Yaşım 29. Eski sevgilim çok iyiydi bir şekilde değişti takılmak için ayrılıp yalvararak geri döndü. İkimizde cinsellik yaşamamış kişileriz. Oda herkes gibi takılmak istedini, evlenmeden önce içinde birşey kalmasın istiyormuş. Ailesine felan beni istemeye gelceklerini söyledi. Evlenmek istediğine eminim, ama bende bi soğuma var. Ayrıldım ayrılıyorum. İkna ediyor bir şekilde. Bunu geçiçi olduğunu söylüyor. Ya bu tarz birşey yaşamış olan varsa yorum yapabilir mi? Yeni biri mi değerlendirilmeli?
Yok ya asıl exi istemıyorum. Ama oda vocdanımı sızlatıyorAynı işyerindeki karakteri düzgün adamı salın, gidin sizinle arasındaki ilişkiyi dondurup dağa taşa sürtmeye giden keko ile evlenin, düzgün adamı rahat bırakın, asıl erkek yüzük getirene kadar yedek kulübesinde tutmayın adamı, o da gitsin kendine daha doğru düzgün, ayağı yere basan, tamamen onun olacak birini bulsun.
O kadar haklısınızki nasıl kaldım bilmiyorumBöyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. Aday adayı bile olmaması gerek yani. Ne o "İlk önce arı maya gibi o çiçek senin bu çiçek benim gezeyim. Ama çok ciddiyim bak bu karaktersizliğimle sonrasında seninle evlenmek istiyorum. Evlenince karakter yüklemesi yaparız. " diyor resmen, nasıl çok iyiydi? Tabii ki yüzüne bile bakmayın, bu ne?
Valla boşa dememişler deveyi diken insanı …….. !
Bu konuları sosyal deney için falan mı açıyorsunuz acaba? Çünkü iki seçenek arasında en pisliğini seçmenizin başka açıklaması olamaz?!
Çok haklısınızTövbe este. Daha neler duyucaz. Adam şeyinin derdine düşmüş bir de sizden süre mi istiyor? Allahım sana geliyorum.
Daha bunun neyini soruyorsunuz? Böyle biri ile evlenilir mi? Evlenince de her gün pilav mı yenir birazda döner yiyeyim diyerek süre ister sizden.
Vicdanınızı sızlatan maddi durumu ve kariyeri olabilir. :) Yoksa kimse evlenene kadar önüme geleni ..keyim, evlenince yapmam söz diyen birine vicdan micdan yapmaz. Üstelik ben de yapayım evlenince söz yapmam desen o... k.l.t.k diye suratına kusacak birine hiç vicdan yapmaz. Adam asgari ücrete çalışsa pis sapık diye yüzüne tükürür, youtubeden bile engellerdiniz.Yok ya asıl exi istemıyorum. Ama oda vocdanımı sızlatıyor
Ay ne vicdanı, dalga mı geçiyorsunuz?Yok ya asıl exi istemıyorum. Ama oda vocdanımı sızlatıyor
Siz önce beni bir isteyin.Ondan sonra gel benimle yat deyin.Asla samimi bulmadım ben.Selam arkadaşlar,
Ay ne vicdanı, dalga mı geçiyorsunuz?
Size başkalarıyla takılayım öyle evlenelim diyen adamı işi çok iyi diye tanitmanizdan belli neyin sızlattığı.
Siz bu mide genişliğiyle evlenin bu adamla başkalarının başı yanmasın sonrasında.
Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.Vicdanınızı sızlatan maddi durumu ve kariyeri olabilir. :) Yoksa kimse evlenene kadar önüme geleni ..keyim, evlenince yapmam söz diyen birine vicdan micdan yapmaz. Üstelik ben de yapayım evlenince söz yapmam desen o... k.l.t.k diye suratına kusacak birine hiç vicdan yapmaz. Adam asgari ücrete çalışsa pis sapık diye yüzüne tükürür, youtubeden bile engellerdiniz.
Bunu bilip devam eden kadinlar varSizi gerçekten seven ama birazcık çük gezdireyim sonra sana dönerim bekle bir köşede diyen şahsiyeti bir seçenek olarak düşünmeniz bile şok edici. Ne okudum ben
Mesele sizin işiniz maddiyatınız değil, karşı tarafın durumu. Asgari ücretli elemanı böyle konuşturmazsınız bile, sen kim k*pek diye canına okurdunuz, emek yemek görünmezdi gözünüze.Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?