- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Melis303030
-
İmzamı attımMesele sizin işiniz maddiyatınız değil, karşı tarafın durumu. Asgari ücretli elemanı böyle konuşturmazsınız bile, sen kim k*pek diye canına okurdunuz, emek yemek görünmezdi gözünüze.
Benim de böyle bir arkadaşım vardı, onun eleman biraz azgındı, e gençler daha evlenecekleri de belli değil, kız demiş en sonunda git nerede işini görüyorsan gör, ben evlenene kadar bişey yapmam. Evlendiler sonra çocuk falan yaptılar. Evet, çocuğun ailesinin durumu iyiydi. Garibanın teki olsa o kız orda ona s...ri çekerdi zaten.Bunu bilip devam eden kadinlar var
Benim bir komsu kizi vardi bir erkek arkadasiyla aralarinda bir flortlesme vardi ama adı konmamis. Kiz da diyordu ki oglan biraz toy gitsin biraz hevesini alsin nasilsa ileride evleniriz. Ben şok olmuştum. Yani tamam bir erkegin gecmisini desmeyelim de ben kenarida bekleyeyim adam da biraz takilsin hevesini alsin kafasi degisik geliyor
Doğru buMesele sizin işiniz maddiyatınız değil, karşı tarafın durumu. Asgari ücretli elemanı böyle konuşturmazsınız bile, sen kim k*pek diye canına okurdunuz, emek yemek görünmezdi gözünüze.
Ay bir de o kadar gezmeye alışan çük de evlendikten sonra rahat durmaz zatenBenim de böyle bir arkadaşım vardı, onun eleman biraz azgındı, e gençler daha evlenecekleri de belli değil, kız demiş en sonunda git nerede işini görüyorsan gör, ben evlenene kadar bişey yapmam. Evlendiler sonra çocuk falan yaptılar. Evet, çocuğun ailesinin durumu iyiydi. Garibanın teki olsa o kız orda ona s...ri çekerdi zaten.
Ben de onu diyorum, efendi elemanın yakasını bırakın, sizin yüzünüzden aşka küsmesin, sizden sonra gelecek olanın da canı yanmasın yok yere.Doğru bu
Sizinki artı onun maddi durumu cazip geliyor demek ki. Tamamen duygusal yani. Aşık falan da değilsiniz öyle olsa çok zorunuza giderdi bu teklif. Derdiniz belli.Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.
Midenizin kaldırmadığı hali böyleyse bi de kaldırsa ne olurdu düşünmek istemiyorum.aynen bende devam eder diye düşünüyorum. Ya midem de kaldırmıyor aslında
Şu yazdığınızı geri dönüp bi okuyun.Siz konuşmaları görseniz bi varya. Ya biraz hayatımı yaşayayım, herkes böyle söz asla adını koyunca yapmam diyor
Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.
Adam biliyor ne için tercih edildiğini, bi güzel dalgasını da geçiyor.Şu yazdığınızı geri dönüp bi okuyun.
Adını koyunca yapmam ne ya valla komik. Siz de koca kadın bunu dinlediniz.
Size çok iyi davranıyor ya kıyamam ne tatlı. Boynuzlamak için bile izin istiyor.
Ya şu saçma sapan ilişkilerinizde öldürdüğünüz zaman için emek gibi kutsal bir kelimeyi kullanmayın artık.Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.
O kafada cok kadin varBenim de böyle bir arkadaşım vardı, onun eleman biraz azgındı, e gençler daha evlenecekleri de belli değil, kız demiş en sonunda git nerede işini görüyorsan gör, ben evlenene kadar bişey yapmam. Evlendiler sonra çocuk falan yaptılar. Evet, çocuğun ailesinin durumu iyiydi. Garibanın teki olsa o kız orda ona s...ri çekerdi zaten.
Böyle bir konu olamaz imkansız
Para neleri örtmüyor ki.O kafada cok kadin var
Aman erkektir nefsi vardir vs diye tepelerine cikartip sonra da bu adamlarla evleniyorlar evlilik güzellemesi yapıyorlar
Yani açık açık ben başka kadınlarla da birlikte olayım sonra mı evlenelim diyor ? Sende de soru işareti mi var ?Selam arkadaşlar,
Size çok iyi davranan ama uçkuru için süre isteyen, çok iyi mesleği olan, sizinle gerçekten evlenmek isteyen ex mi? Yoksa karakteri çok düzgün, sizle aynı işte olan, daha yakışıklı yeni biri mi? Yaşım 29. Eski sevgilim çok iyiydi bir şekilde değişti takılmak için ayrılıp yalvararak geri döndü. İkimizde cinsellik yaşamamış kişileriz. Oda herkes gibi takılmak istedini, evlenmeden önce içinde birşey kalmasın istiyormuş. Ailesine felan beni istemeye gelceklerini söyledi. Evlenmek istediğine eminim, ama bende bi soğuma var. Ayrıldım ayrılıyorum. İkna ediyor bir şekilde. Bunu geçiçi olduğunu söylüyor. Ya bu tarz birşey yaşamış olan varsa yorum yapabilir mi? Yeni biri mi değerlendirilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?