- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
Zor bir durum gerçekten,
biz bayanlar ilgiyi çok severiz sonuçta.
Ama bunlar hep karşılıklı olmalıdır diye düşünüyorum.
Herşeyide ondan beklemeyin siz ilgilenin siz arayın birazda.
Hemen pes etmeyin seviyorsanız ve sevgisinden eminseniz eğer.
Baktınız siz aradığınızda da soğuk davranıyor,
birşeyler düzelmiyor hala aynı gidiyor,
o zaman bu ilişkiyi bir gözden geçirin derim.
bi erkeğin soğuyacağı varsa soğur zaten inanki onlar bizim gibi diil sevdikleri insanın ilgisi hoşlarına gidiosa
soğuduklarının ilgisi de baskı gibi geliyo
umarım sonumuz birbirine benzer diyorum ben çnkü mutluluğun nerden geleceği belli olmaz
eğer senin için hayırlıysa bu kişi bitmesin devam etsin ilişkiniz ama hayırsızsa seni üzecekse sürekli inceldiği yerden kopsun
Ayrıca konu başlığınızında büyük harflerle ve uzatarak yazdığınız cümleyi de düzeltin nolur.
Çok göz yoruyor çünki.
Sevgilisinden aramaları azaltarak ayrılmış diye yazmışsınız,
buda beyfendinin bir taktiği mi?
Nedensiz aramaları kesmeleri buna mı işaret sizce ?
ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli bu ilgisizlik sorununu yaşadım..yanyanayken bi problem yoktu
ilgisizliğinden şikayet ettim durdum yeri geldi kaçan kovalanır taktiğini uyguladım
yeri geldi ayrıldım sonra yine barıştık
en son ayrılıkta uzun uzun konuştuk ve bitirmeyelim ilişkimize şans verelim dedik bi süre güzel gitti ama sonra yine ilgisiz davrandı ve biz 1 haftadır hiç irtibat kurmuyoruz
senin yaptıklarını yaptım sevgimi çok belli ettim kaybetme korkusu kalmadı..o nedenle artık ben de aramaktan vazgeçtim..bu şekilde sessizce bitecek sanırım
umarım sizin sonunuz böyle olmaz ama 7 ay daha çok kısa bir süre biz 2 yılı doldurduk
yine de anlamanın tek yolu var yaptığın gibi ilgisiz davranmaya aramamaya devam etmek..uzaklaşmadıysa bitirmek istemiyorsa elbet bi süre sonra neyin var neden ilgisizsin artık der sana..o zaman da hiçbişey olmamış gibi davran ve artık kendini değiştirmeye çalış..bırak o senin için deli olsun o arasın o üzülsün aramıyo diye..ben yapamadım bunu geç kaldım ama sen yap canım
bu erkeklere vazgeçilmez olduklarını asla hissettirmemen gerekiyo ve beklentilerini de bi nebze olsun düşürmelisin..ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı
canım benim çok zor olsada bence sen de ilgiyi kes. o zaten ayrılmayı seni gözden çıkarmayı kafasına koymuşsa sen ne yaparsan yap sonuç aynı olur.ama bazen erkekler fazla sevgi ve ilgiye boğulduklarında bu onlarda ters tepki yaparak ilgisizliğe itiyor.çünkü ne yaparsa yapsın çok sevildiğini ve karşıdakinin herzaman cepte olduğunu biliyor.sen onu kaybedince çokda umrunda olmayacakmış imajı vermelisinki o koorksun.sen değil.valla tecrubelerime dayanarak sölüyorum.
anladığım kadarıyla sizde benim gbi davranmışsınız ve sonuç kötü bitmiş.bakalım bekleyeceğim.gerçekten bu doğru.ben seviyorumki o aramadığı zaman deli oluyorum şuan bile gözüm telefonda ve 8 saati geçti o aramayalı.ben tutuyorum kendimi.bakalım ben aramayınca o ne yapacak.geçenlerde sen git desen bile ben gitmem bırakma beni diyordu.doğrumu bakalım dediği.Allahım sen bana sabır ver :1no2:
yardımlarınız için çok sağolun.fikirlerinizi benden esirgemeyin nolur.bu zor günlerimde
ben de sürekli saat sayardım hatta ona da dersim 'şu kadar saat oldu niye aramadın' diye
tavsiyem o ki kendini oyalayacak bişeyler bul..onu çok fazla düşünmemeye çalış bi de kesinlikle hayatının merkezi yapma
ilgiye alıştırmamak gerekiyo erkekler..sonra sanki ilgilenmek bizim görevimiz nasılsa biz yapıyoruz bu nedenle onların parmağını oynatmasına gerek yokmuş gibi algılıyorlar
üstüne düşmemek en iyisi..keşke yapabilseydim zamanında ama kişilik meselesi biraz da
bi süre kendini şartlandırıyorsun ama sonra ilgisizliğini görünce delleniyosun ve ona çatıyosun niye aramıyosun niye mesaj yazmıyosun diye
ilişki içindeyken insan göremiyor hatalarını ama sonradan fark ediyo
sen biraz rahat ol canım aramazsa aramasın aman yaa de geç..kaybetmek istemeyen adam çabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?