- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
durumlarımız birbirine çok benziyor:) peki rayına oturması nasıl oldu benim korkum ya düzelemezsek soğuk kalırsakevet şuan tatildeym ailemin yanındayım.tabi özlemek iyi oluyor.ama şu var o benden birşey istesin rica etsin yapmaya hazırım.ben ona söyledim kaç defa az arıyorsun ihmal ediyorsun diye.beni takmaması iyice sinirimi bozuyor.ben çok şey istemiyorum.e böyle oluncada beni düşünmüyor merak etmiyor konuşmak istemiyor diye düşünceler geliyor insanın aklına ister istemez rahatsız etmemeyi düşündüğünü sanmıyorum ben arasın diye dört göz bekliyorum bunu o da biliyor.
Bak.... Olayları anlaman için kendimden örnek vereceğim.
Benim 3,5 senelik ilişkim 3 ay evvel bitti.
Ama aslında asıl bitiş tarihi 7-8 ay önceymiş ben fark edememişim...
Biz de uzaktık 10 saatlik mesafe kadar, o da peşimden çok koşmuştu. O da zamanında beni çok arardı sonra telefonda konuşmayı çok sevmediğini söylemeye başladı.
Beni görmeye geldiğinde her şey harikaydı, ama bunun dışında cidden çıkmazda bir ilişkiye dönüşmüştü bizimki...
O yüzden dediklerimden feyz al lütfen.
Senin onu sevmen, onun seni sevmesi demek karşılıklı emekle ilişkinizi sürdürmeniz demektir.
Kuru kuruya seni seviyorum demekle ilişki olmaz.
Çaba harcamanız lazım, bu da sadece senin çabanla olmaz.
...
Şimdi aklıma şu da geldi bak şimdi canım. İnsdanlar ilk birlikte olmaya başladıklarında birbirlerine deli gibi aşık olarak başlamazlar bunu hepimiz biliyoruz. Ufak ya da yoğun bir hoşlantıyla başlar. O hoşlantı sevgili olunduktan sonra artar ve yoğun bir ilgiye dönüşür. Ama bazı insanlar aşık olmaya başladıkları zaman korkarlar. Durup geri çekilme düşünme ihtiyacı hissederler. Bir anlamda gözleri korkar acaba gerçekten ben bu kişiyi seviyor muyum diye. Duygularını tartmak içinde biraz uzaklaşmış olabilir senden. Ya da bak yine kendi sevgilimden örnek veriyim. Benimki inanılmaz derece insanları deneyen birisidir. 3 yıldır birlikteyiz ama beni 2.5 yıl çok yoğun bir şekilde denedi. Bakalım uzak duruyum tepkisi nasıl olucak, Yakın durayım yine nasıl davranıcak? Böyle yapsam ne olucak şöyle yapsam ne olucak? İnsanları tanımak kolay değil canım. Tamam şuan ilgisiz duruyor olabilir ama bundan bile mutlu olman lazım ki sevgilini tanımaya başlıyosun! Onun böyle bir durumda nasıl davranacağını öğrenmeye başlıyosun!
Bak.... Olayları anlaman için kendimden örnek vereceğim.
Benim 3,5 senelik ilişkim 3 ay evvel bitti.
Ama aslında asıl bitiş tarihi 7-8 ay önceymiş ben fark edememişim...
Biz de uzaktık 10 saatlik mesafe kadar, o da peşimden çok koşmuştu. O da zamanında beni çok arardı sonra telefonda konuşmayı çok sevmediğini söylemeye başladı.
Beni görmeye geldiğinde her şey harikaydı, ama bunun dışında cidden çıkmazda bir ilişkiye dönüşmüştü bizimki...
O yüzden dediklerimden feyz al lütfen.
Senin onu sevmen, onun seni sevmesi demek karşılıklı emekle ilişkinizi sürdürmeniz demektir.
Kuru kuruya seni seviyorum demekle ilişki olmaz.
Çaba harcamanız lazım, bu da sadece senin çabanla olmaz.
...
evet doğru ama benim araya ihtiyacım yok ben ara istemiyorum isteyen o işte.ama aklıma geldkçe çıldırıyorum.yapacağı şey telefondan adımı bulup ara tuşuna basmak.bu kadar.o da çok yetersiz.mafoldumben
valla sonuna kadar okudum, Allah tamamına erdirsin, tabi ben yine dertlendim... bizim ilişkide genelde ben arar sorarım, ama aradığımda soğuk konuşmaz yani, beni arkadaşlarına, akrabalarına anlatır hep... ama geçen hafta bişey oldu beni aldatma teşebbüsünde bulunmuş, bana anlattı bunu da, sanal alemde yüzünü bile görmediği bi kıza iltifat etmiş, seni seviyorum falan demiş sonra kız ümitlenmiş tabi, bana anlattı böle böle oldu bi takılim dedim kız ciddiye aldı falan diye... çok bozuldum aradım konuşmadım, surat yaptım, bana dediki bu konuda konuşmak istemiyorum keşke anlatmasaydım, böle yapcağını bilseydim söylemezdim falan filan derken, bi anda soğuk davranmaya başladı, aradığımda konuşmadı pek, msnde görüşürken umursamaz davrandı, bu böle 3 gün devam etti; 3 gün sonunda msnde cam açıkken konuşuyoduk bi anda dayanamadım ağlamaya başladım; ben ağlayınca çok sinirlenir, önce kes ağlamayı benim karşımda ağlamicaksın demedim mi diye azarladı önce; sonra ne benim için ne de bi başkası için ağlamicaksın dedi... ve o günün akşamında telefonda yine çok güzel konuştuk (maşallah) Allah bozmasın şu anda çok iyiyiz tekrar, benim küsmem gereken yerde o böle yaptı "kaçan kovalanır" hesabı sanırım, bu konuyu açmamı istemediğinden böle yaptı eminim, çok kızgınım bu meseleden dolayı, affetmedim de ama gelip bana anlatmasından dolayı olayı büyütmedim, 3 günlük sanal muhabbetinden dolayı geçirdiğimiz bunca zamanı çöpe atamazdım her şeyin üstüne sünger çektim...
genelde bi sıkıntısı olduğu zaman soğuk davranır, mesela işten ayrılmıştı parası yoktu, çok sıkıntıdaydı biliyorum; bu aralar soğuktu bu yaşadığımız olaylar hep o zamanlar oldu, önceleri patronuyla problem yaşadığında soğuk davranırdı, sıkıntılarını kendi içinde yaşamayı sever... bugün yeni işe başladı ve o kadar iyi ki Allah bozmasın diyorum...
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlatıp rahatlamak istedim, bu arada 7 aya yakın süredir birbirimizi görmüyoruz, özledim de bi taraftan, inşallah bi daha soğukluk olmaz böle...
ya onun niyeti benden ayrılmak, başka bi kız bulmak deil biliyorum, bunalımdaydı o aralar, işten ayrılmıştı, borçları vardı, ailesi üstüne geliyodu falan filan, biraz vakit geçirmek için yaptı biliyorum tabi hala çok kızgınım ona, kimseyle oynamaya hakkı yok, düşündükçe sinirim bozuluyo ama geride bıraktık artık bunları...Gelip sana anlatmasına şaşırdım doğrusu. Hayret valla normalde kızlar yakalar adamlar inkar eder ama helal olsun seninkisi anlatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?