• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin instagramı

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
18
Merhaba arkadaşlar benim bir ilişkim var ve yakında nisanimiz olacak bi aksilik olmazsa fakat size danışmak istediğim bir konu var. Benim uzun zamandır instagram hesabım dondurulmuştu ben bugün açtım ve ilk defa sevgilimin profiline biraz baktım. Sosyal medyada vakit harcayan biri olmadığım için şimdiye kadar çok merak etmemiştim sevgilim de bana çok güven veren biridir zaten. Fakat instagrami açtığımda yüzlerce kızı takip ettiğini ve bütün fotoğraflarını beğendiğini gördüm bu beni rahatsız etti. Şöyle ki bu kızlar hep çok takipçi yapmaya çalışan genelde dekolteli fotoğraflar paylaşan genç kızlar. Kıskançlık diyemem fakat görünce irite oldum sorsam arkadaşım diyecek kıskandın diyecek biliyorum kaldı ki hangi birini sorayım. Benim profilimde sadece tanıdıklarım var öyle herkesin de fotoğrafını beğenmem sizce bundan rahatsız olmakta haksız mıyım? Ona instagramına baktım ama beğenmedim spor salonundan kaslı fotoğraflar atıp Kız peşinde koşan erkekler gibi bi profilin var dedim peki dedi daha da lafını yapıp Kendimi küçük düşürmek istemiyorum çünkü kıskandım desem yalan olur buz gibi soğudum. Normal mi bu hissettiğim şey

Kaç yaşındasınız? Yasadiklariniza bakılırsa sevgiliniz hala ergenliğini yaşıyor

Çoğu insan sosyal medyayı çok takmamamiz gerektiğini soyler ama ben tam tersini düşünüyorum. İnsan gerçek kisiligini orda ortaya koyuyor. Gerçek hayatta yapmak isteyip yapamadıklarını söylemek isteyip soyleyemedigi gerçek düşüncelerini sosyal medya sayesinde dışarı atıyor. Sizi üzmek istemem ama güvenilir bi insan neden tanımadığı kızları takip edip israrla fotoğraflarını begensin ki? İlla ki bir amacı var. Bunca şey amaçsız yapılmaz bence. O kiizlardan biri buna mesaj atsa tanışmak istese acaba sessiz kalır mi? Yoksa ölümüne paragraf mi döşer bu hanımlara. Ben böyle huyları olup da çapkınlık yapmayan, insana güven veren tek bir insan evladına rastlamadım. Benim eski sevgilimden ayrılma gerekcelerimden biri de buydu. Hadi twitterda takip etse neyse, sonuçta twitterin mizahi bir yönü var, tanımadığı kişilerin yazılarını okuyup bilgi edinebilir gülebilir vs. Ama instagramda sadece fotoğraf paylaşılır. Elin kizinin fotoğraflarına bakmasının takip etmesinin begenmesinin tek bir amacı var. O da gözünün dışarda olması. Bence iyi bir zılgıt cekmenizin faydası olabilir. Hic normal bir şey değil bu yaptığı.

Soğuksever soğuman çok normal bu durumda :KK51:
Cevabı da sadece peki olmuş resmen sallamamış.
Canım profilini çer çöpten temizlersen iyi olur de.

Ya içi rahat etmedi sanırım arayıp sordu ne oldu falan diye ben de hoşuma gitmedi neyini açıklayayım dedim ergen erkekler gibi resmen haklısın takipçi kitlem öyle doğrudur falan ama benim profilim fotograflarimdir sadece dedi ben de beğendiğin insanlar da profilinin bi parçası ve sosyal medyan senin karakterinden bir yansimadır benimki öyle dedim güldü şakaya vuracaktı işim var diyip kapattım. Açıkçası 30 yaşında adama profilini toparla diyemem banane benim lafımla yapacaksa aynen devam etsin

sizi çok mantıklı ve haklı buldum.

ben olsam bende rahatsız olurdum. ergen erkekler gibi. ama ne bileyim onun dışında herşey iyi diyosunuz?

sizi çok mantıklı ve haklı buldum.

ben olsam bende rahatsız olurdum. ergen erkekler gibi. ama ne bileyim onun dışında herşey iyi diyosunuz?

Çok teşekkür ederim evet onun dışında en ufak bir şey yok ben de bu yüzden şaşırdım tanıdığım insanla bu instagramı kullanan nasıl aynı olabilir. Şu an öyle soğudum ki bırakın nişanlanmayı mesaj dahi atmasını istemiyorum ve benim lafımla değiştirsin de istemiyorum sokma akıl üç adım gider.

Eski erkek arkadasimda aynen boyleydi. Yapma dedikce inatla takiplesirdi tanimadigi kisilerle. Yol verdim cunku degismedi degismez boyle tipler.

Ben açıkçası kızları tanıyor mu gerçek hayatta bilmiyorum teker teker bakamadım sinirim bozuldu uygulamayı sildim telefonumdan bakıp daha sinirlenmeyeyim diye. Sormam da tanıyor musun diye. Sadece o kızlardan onu takip edenler ve fotoğraflarını beğenenler de var. Hiç hoşuma gitmedi ayrılmayı bile düşünüyorum instagrama bile gönül rahatlığıyla giremeyeceksem gerçek hayatta nasıl sonsuz güven duyucam ben şimdi

Hala ergenlik Dönemi'ni aşamamış gerçekten hissettiğiniz şey gayet normal bende olsam buz gibi soğurdum

Peki ne yapıcam şimdi. Kıskanç Kız gibi görünmek hiç istemiyorum çünkü inanın kıskançlık değil. Güven durmalıyım evleneceğim adama ve şu an şüpheye düştüm. Ama benim lafımla değişse bile iki gün sonra yine döner özüne. Şaşkınım..

Peki ne yapıcam şimdi. Kıskanç Kız gibi görünmek hiç istemiyorum çünkü inanın kıskançlık değil. Güven durmalıyım evleneceğim adama ve şu an şüpheye düştüm. Ama benim lafımla değişse bile iki gün sonra yine döner özüne. Şaşkınım..
O kızlarla konuşmadığına nasıl emin olabilirsin ? Güveniyor musın sen bu adama

Back
X