- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
Merhaba arkadaşlar benim bir ilişkim var ve yakında nisanimiz olacak bi aksilik olmazsa fakat size danışmak istediğim bir konu var. Benim uzun zamandır instagram hesabım dondurulmuştu ben bugün açtım ve ilk defa sevgilimin profiline biraz baktım. Sosyal medyada vakit harcayan biri olmadığım için şimdiye kadar çok merak etmemiştim sevgilim de bana çok güven veren biridir zaten. Fakat instagrami açtığımda yüzlerce kızı takip ettiğini ve bütün fotoğraflarını beğendiğini gördüm bu beni rahatsız etti. Şöyle ki bu kızlar hep çok takipçi yapmaya çalışan genelde dekolteli fotoğraflar paylaşan genç kızlar. Kıskançlık diyemem fakat görünce irite oldum sorsam arkadaşım diyecek kıskandın diyecek biliyorum kaldı ki hangi birini sorayım. Benim profilimde sadece tanıdıklarım var öyle herkesin de fotoğrafını beğenmem sizce bundan rahatsız olmakta haksız mıyım? Ona instagramına baktım ama beğenmedim spor salonundan kaslı fotoğraflar atıp Kız peşinde koşan erkekler gibi bi profilin var dedim peki dedi daha da lafını yapıp Kendimi küçük düşürmek istemiyorum çünkü kıskandım desem yalan olur buz gibi soğudum. Normal mi bu hissettiğim şey