Seviyorum da yok mu bunu yontmanın bi yolusevgilin inanılmaz sığ.
arkana bile bakma. Kaç.
Ahahha yapıyorum canım onun kadar sık yapmasamda arada yapıyorum anında suratı düşüyor sinirleniyor napmaya çalışıyorsun sen diyip üste çıkıyorAynisini siz de ona yapin
Ay yanimdan adam gecti feci yakisikliydi, aksam gezmeye gidecegiz kizlarla erkeklerin ciplak dans ettigi bir mekan bulduk superdi deyin
Gerçekten bu adamı seviyorsan kafana hiç takma,bu şekilde kabul et.Seviyorum da yok mu bunu yontmanın bi yolu
Evet ergen bi sevgiliye sahip olduğumu kabul ediyorumNe kadar da itici bi o kadar ergen
Seviyorum da yok mu bunu yontmanın bi yolu
Cok eglenceliymisAhahha yapıyorum canım onun kadar sık yapmasamda arada yapıyorum anında suratı düşüyor sinirleniyor napmaya çalışıyorsun sen diyip üste çıkıyor
Evet umursamayınca iyice ayarı kaçıyor. Ben söylenmeye başlayana kadar uğraşır söylenmeye basladigim zaman da aşkım saçmalıyorsun falan diyip manipüle ederOzguvensiz bir tip. Umursamadiyecegim ama umursamayinca iyice zivanadan cikar mi bilmiyirum. Dikkatini cekmeye calisiyor sacma sekilde
Takmamaya çalışıyorum yanımdayken böyle saçmalamıyordu uzağa gidince kırdı kafayı çocukGerçekten bu adamı seviyorsan kafana hiç takma,bu şekilde kabul et.
Çünkü senden başkası bu kafadaki adamı istemez,rahat ol.
Erkek arkadaşım uzakta ve arada zaman farkı var bu yüzden kurduğumuz iletişim kısıtlı. Ve bu kısıtlı konuşmalarımızda ne zaman konuşsak bana kızlar üzerinden espriler yapıyor. Mesela aşkım karşıdan kız geçiyor bana bakıyor ya da bu akşam bi mekana gitcez orda dans eden kızlar var yada ne bileyim bu gibi salak salak şakalar. Bazen kızıyorum şakalarının dozajini ayarlayamıyorsun diye bazen sallamamaya çalışıyorum he diyip geçiyorum çünkü kızdığımı belli edince konunun daha çok üstüne gidiyor bazen ben de ona uyuyorum aşkım bak bana ışte bi tane çocuk bugün böyle dedi ya da şöyle birşeyler oldu bugün diye. Aynı tarz şakaları ona yaptigimda da bu sefer deliriyor bana kızmaya başlıyor. Anlamıyorum amacını beni kıskandırmak hoşuna mı gidiyor yoksa benim duygularımdan emin olmak için ne kadar kıskancagimi mı merak ediyor çözemiyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyor bu çocuk nerdeyse her telefon konuşmamızda yapıyor bunu
Ahh neler diyorum bi bilsen :) Baktım anlamıyor boşa konuşuyorum ben susuyorum o konuşmaya devam ediyor :)Kucuk yas muhabbetleri pardon 15 16 mi yas hic tahammul edemem olgunlasmamisliga bir ornek :) canim bu. Buyu artik ! De birdaha.
Ikimiz de 26 yaşındayız ama sevgilim kafa olarak 16yaşlar kaç, sen saçmalamayı kesene kadar ben de saçmalıcam de
yani pek olgun bi insan gibi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?