Evet mecbur değilim ama hemen durumu ayrılığa bağlamakta istemiyorumCocugunuz yok, evli bile değilsiniz üstelik bir de uzak mesafe iliskisi yasiyorsunuz. Ben sizi bu adama mecbur edecek bir neden göremiyorum.
Seviyorum bunun bi derecesi yok sanırım:) başka göze batan saçmalıkları yok he sonradan yeni yeni şeyler çıkartır mı bilemiyorum
Bu dediğini uygulucam bana da mantıklı geldi:) inşallah canım inşallah törpülerO zaman dediğim gibi bu konuyu açtığında işin çıksın, kapatman gereksin, anlatamasın sana. Zamanla törpüler umarım.
Erkek arkadaşım uzakta ve arada zaman farkı var bu yüzden kurduğumuz iletişim kısıtlı. Ve bu kısıtlı konuşmalarımızda ne zaman konuşsak bana kızlar üzerinden espriler yapıyor. Mesela aşkım karşıdan kız geçiyor bana bakıyor ya da bu akşam bi mekana gitcez orda dans eden kızlar var yada ne bileyim bu gibi salak salak şakalar. Bazen kızıyorum şakalarının dozajini ayarlayamıyorsun diye bazen sallamamaya çalışıyorum he diyip geçiyorum çünkü kızdığımı belli edince konunun daha çok üstüne gidiyor bazen ben de ona uyuyorum aşkım bak bana ışte bi tane çocuk bugün böyle dedi ya da şöyle birşeyler oldu bugün diye. Aynı tarz şakaları ona yaptigimda da bu sefer deliriyor bana kızmaya başlıyor. Anlamıyorum amacını beni kıskandırmak hoşuna mı gidiyor yoksa benim duygularımdan emin olmak için ne kadar kıskancagimi mı merak ediyor çözemiyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyor bu çocuk nerdeyse her telefon konuşmamızda yapıyor bunu
Denicem bunları tek tek hep canım iyileşir mı bilinmez ama beni de delirticek en sonunda o kesin :)Boz kuzum bol bol.Bana bakıyor dediğinde,emin misin arkanda başka biri olmasın,sana benden başka kim bakar be de mesela.Ardından da suzan avcı kahkahası at.Günde üç doz alsın bundan iyileşir.
Böyle giderse kaçınılmaz gibi zaten canım. Soğumamak için uğraşıyorum sevdiğimden ama nereye kadar sürer bu böyle Allah bilirKomik mi şimdi bu? baydın sende ay hadi kapatıyorum de geç. Çünkü bu tip davranışları yapmaya devam ederse seni de soğutur. Yani bilmiyorum ama en azından ben soğur buz gibi olurum.
Öyle malesefKusura bakma ama sevgilin gelişimini tamamlayamamış henüz.
Amacı o zaten bazen kızdığımda da gülmeye başlıyor iyice uyuz oluyorumanlattıklarının hepsi mavradır seni sinirlendirmek için yapıyordur,
Seviyorum da yok mu bunu yontmanın bi yolu
daha çok canını sıkmadan, moralini bozmadan ayrıl ve bir daha da hiçbir şekilde görüşme.
bildiğin sığ ve ergen bir çocukla berabersin.
Büyümesini bekle.
Zekâ olarak evetSevgilinin yaşı kaç 14 15 mi
Sevgisini bilemem ne derece çok ben de pek göstermem ona duygularımı net bi şekilde. Ama umarım öyle birşey olmazKıskanan insanlar gayet normalde bu zamana kadar kıskandırmaya çalışan kimi görsem sevgisi karşı tarafa göre çok azdı ve eli sonu bitiren taraf oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?