Sevgilinin kıskandırma çabası??

Cocugunuz yok, evli bile değilsiniz üstelik bir de uzak mesafe iliskisi yasiyorsunuz. Ben sizi bu adama mecbur edecek bir neden göremiyorum.
Evet mecbur değilim ama hemen durumu ayrılığa bağlamakta istemiyorum

Seviyorum bunun bi derecesi yok sanırım:) başka göze batan saçmalıkları yok he sonradan yeni yeni şeyler çıkartır mı bilemiyorum

O zaman dediğim gibi bu konuyu açtığında işin çıksın, kapatman gereksin, anlatamasın sana. Zamanla törpüler umarım.

O zaman dediğim gibi bu konuyu açtığında işin çıksın, kapatman gereksin, anlatamasın sana. Zamanla törpüler umarım.
Bu dediğini uygulucam bana da mantıklı geldi:) inşallah canım inşallah törpüler

Boz kuzum bol bol.Bana bakıyor dediğinde,emin misin arkanda başka biri olmasın,sana benden başka kim bakar be de mesela.Ardından da suzan avcı kahkahası at.Günde üç doz alsın bundan iyileşir.

Komik mi şimdi bu? baydın sende ay hadi kapatıyorum de geç. Çünkü bu tip davranışları yapmaya devam ederse seni de soğutur. Yani bilmiyorum ama en azından ben soğur buz gibi olurum.

Boz kuzum bol bol.Bana bakıyor dediğinde,emin misin arkanda başka biri olmasın,sana benden başka kim bakar be de mesela.Ardından da suzan avcı kahkahası at.Günde üç doz alsın bundan iyileşir.
Denicem bunları tek tek hep canım iyileşir mı bilinmez ama beni de delirticek en sonunda o kesin :)

Komik mi şimdi bu? baydın sende ay hadi kapatıyorum de geç. Çünkü bu tip davranışları yapmaya devam ederse seni de soğutur. Yani bilmiyorum ama en azından ben soğur buz gibi olurum.
Böyle giderse kaçınılmaz gibi zaten canım. Soğumamak için uğraşıyorum sevdiğimden ama nereye kadar sürer bu böyle Allah bilir

daha çok canını sıkmadan, moralini bozmadan ayrıl ve bir daha da hiçbir şekilde görüşme.
bildiğin sığ ve ergen bir çocukla berabersin.

Kıskanan insanlar gayet normalde bu zamana kadar kıskandırmaya çalışan kimi görsem sevgisi karşı tarafa göre çok azdı ve eli sonu bitiren taraf oluyor.

Kıskanan insanlar gayet normalde bu zamana kadar kıskandırmaya çalışan kimi görsem sevgisi karşı tarafa göre çok azdı ve eli sonu bitiren taraf oluyor.
Sevgisini bilemem ne derece çok ben de pek göstermem ona duygularımı net bi şekilde. Ama umarım öyle birşey olmaz

Kendinden 10 yaş küçük biriyle olur musun şu an?
Sevgilinin beyin yaşı 16, neden hala onlasın?

Vardi benim de böyle seninki gibi. Eski sevgilisini anlatir dururdu. Bakımlıymış cok espriliymis de bilmem ne. Sonra ben eski ciktiklarimdan bahsedince olay olurdu. Karşisina cikan taliplerden bahsederdi. Ben bahsederdim olay olurdu. Kıskandirmak icin elinden geleni yapardi salak. Bi gün arkadasla oturup sahte face hesabi actik. Profile de dehşet yakisikli bi adamin fotosunu koyduk. Ben bunun yanindayken arkadasim o face hesabi uzerinden bana destan gibi uzun uzun guzel aşk dolu seyler yazdi. Bu salak ta okudu. Çatlamisti ve delirmisti resmen. Bana da bisey diyememisti. Intikamimi almistim cok sürmedi. Bitti. Karaktersizlerin ozelligi bu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…