Sevgilinin kıskandırma çabası??

Eski sevgililerini anlatmıyor çok şükür öyle birseye de kalkışmaz heralde öyle bir öküzlük yapmaz

Sevgisini bilemem ne derece çok ben de pek göstermem ona duygularımı net bi şekilde. Ama umarım öyle birşey olmaz
Kendi tecrübelerimden de yola çıkarak sana söyleyebileceğim tek şey sakın bağlanma. Henüz olgun biri yok karşında. Evlilik gibi beklentilerin varsa zaten karşılanmaz büyük ihtimal. Ciddiye almadan takıl gitsin.

Bilmiyorum neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ilgi göstermediğim zaman da bi süre kızar ilgi ister. Değişik değişik huyları var. Anlam veremiyorum bir türlü.

Bilmiyorum neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ilgi göstermediğim zaman da bi süre kızar ilgi ister. Değişik değişik huyları var. Anlam veremiyorum bir türlü.
Yorulursun zaten bir süre sonra sende. Dediğim gibi sen kendi doğrularını yap bağlanma gerisi nasibindir.

Var böyle tipler. Hatta 50 yaş üstü üst düzey ergenlerden de çıkıyor. Biri vardı spor salonuna giderdi karpuz tarlası yazardı. En yakın arkadaşının yıllar önce ayrıldığı karısı için çok seksi der beğendi koyardı. Hem de tepkilerime rağmen yapardı. Hep çok tecrübesiz olduğunu da vurgulardı :) Sonra bir gün tesadüfen bunun başka bir isimle üye olduğu facebook sayfasını gördüm. Sayfa herkese açık değildi ama allahın bir lütfu takip ettiği sayfalar açık kalmış. Jaklin diye bücür kocamam popolu bir kızın her sayfasını takip ettiğini gördüm. Bu adam yabancı ülkede yaşıyordu ve çok zengindi. Belkide bu kızı para karşılığı getirtip yatıyordu . Onu bir kaç defa görmemin dışında tanımıyordumki...ilk sene başka kadınlardan söz etmezdi. Çok ciddi ve dürüst biri sanmıştım. Sonra kıskandırmalara başladı. Facebookta sahte sayfasını görünce onu hiç tanımadığımı anladım. Demem o dur ki.... seni kıskandırmaya çalışan kadınlardan söz eden birine güvenme. Bizde de 8 saat zaman farkı vardı. Ne halt yediğini bilemezsin. Ben 5 yıl çektim ama son yıl ne psikopat olduğunu ahlak kavramı bile olmadığını uzaklık nedeniyle geç anladım. Tek tesellim fiziksel olarak asla ilişkim olmadı.

Yorulursun zaten bir süre sonra sende. Dediğim gibi sen kendi doğrularını yap bağlanma gerisi nasibindir.
Bağlanmamaya çalışıyorum canım ben de. o yüzden de zaten hislerimi ona yansıtıp bi tarafını kaldırmak yerine daha çok kendi içimde yaşayıp bastırmaya çalışıyorum. Tabi dediğin gibi gerisi nasip kısmet ne olur biter gerisini Allah bilir :)

Bizde de 10 saat zaman farkı var ama tekrar geri döncek ocakta. Tamamen oraya yerleşmedi. Tek avuntum da bu zaten. Umarım o derece bi ruh hastası değildir. Erkek tabi hiç birine güven olmaz. Asla asla yapmaz dememek lazım. Ama Allah yaptirtmasin öyle yanlışlar birbirimize dilerim ki.

Yurt dışında sanırım sevgilin. Bu filmi seyrettim sonu ben dönmeyeceğim oldu. O yüzden seni tanımasam da bağlanıp acı çekmeni istemem.

Yurt dışında sanırım sevgilin. Bu filmi seyrettim sonu ben dönmeyeceğim oldu. O yüzden seni tanımasam da bağlanıp acı çekmeni istemem.
Evet Amerikada kendisi eğitim için orda. Ocakta dönüş yapıcak.

Cok itici ve seviyesiz bi tavır..

Amerika'da eğitim alıyor ama kafa ortaokul çağı. Eğitim olarak belli bir zekada olabilir ama duygusal zeka gelişmemiş işte. Ben olsam böyle birine katlanmazdım ama seviyorum ben istiyorum diyorsanız bunu her yapışında laf sokun. "Ahaha yaş kaç, ortaokul çağlarına geri mi döndün? Ortaokuldayken yapıyorlardı bunları, yok artık yaa." falan diye. Belki öyle biraz aşağılar tavırda konuşursanız bırakabilir bunları.

Yapıyorum canım arada böyle laf sokuyorum o zaman da yüzünde bir alınmışlık oluyor hissediyorum görüyorum o an onu. Ister istemez üzülüyorum da ona çaktırmasam da. Zorla aşağılatıyor kendini

Siz de alınıyorsunuz o böyle yaptıkça üzülüyorsunuz ki konu açıyorsunuz. O diyor mu sevgilim üzülüyor diye? Bence devam edin böyle davranmaya, zamanla söner belki. Ya da tepkisiz kalın, tepki vermemeniz de söndürebilir.

Demiyordur heralde. Istem dışı olarak devam edicem buna zaten. İlla bi yerde sönmese de patlak verecektir :) Sanırım zamanında asla böyle biriyle olmam falan dedim ki lafimin ceremesini cekiyorum şimdi de

Güldürmüyor esprisi yok boşuna yapma de.
Amacı kıskandırıp egosunu beslemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…