- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana abla demek düşüyorkaç yaş büyük 1-2 ise abla demem
3-5-8 abla derim..
Tövbe, daha o konumda göremiyorum kendileriniHayallerimin görümcesi, muhterem görumceciğim..
Valla bende bilemedimSevgilin de bi alem.
Senden büyükse ne diceksin abladan başka ?
Teyze de daha da şok olsunlar![]()
Abla derim herhaldeSevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
Abla deme dedi. Siz derim dedim. O da cok soğuk be abartı dedi.Peki bu durumda sevgilin nasıl bi öneride bulundu
Samimiyet yok hic ilk görüşme olacak zaten. Ama soğuk yapılı mesafeli bi insanmış. Aynı sekilde bende öyleyim. Ortamı sevmessem ayak uyduramam surat asar otururum.Yasa bagli biraz da samimiyet derecesi
Yanlış anladınız, ablası olsa abla derdim tabikide. Ama kardeşi sorun orda birazaklıma Ayşen Gruda'nın oynadığı bir film geldi '' bana abla demeyin demedim mi ben size ''Sevgiliniz de ablasının o moda girmesini istemiyor sanırım.
Ay ne desem bilemiyorum evli barklı sonucta. Abla demem gerek ama sevgilim deme diyor. Gençte zaten.Abla derim herhalde
kardeşimin eşi benden 1,5 yaş küçük abla diyor bana
o benim ablam gibi durduğu için ilk başları garipsemiştim de şimdi alıştım
evli olmasiyla abla demenin ne ilgisi varki ya$i gençmi$ zatenAy ne desem bilemiyorum evli barklı sonucta. Abla demem gerek ama sevgilim deme diyor. Gençte zaten.
Valla bende bilemedim
Ismiyle hitap etsem diye düşündüm sonra siz li biz li konusayim dedim de sevgili hazretleri o da cok soğuk olur dedi. En iyisi hic bi sey dememek sanırım![]()