Sevgilinin Söylediği Unutulmayan Sözler

söz değil ama çıkmaya başlamadan ailesinin aşk hikayesini anlatmıştı
annesi de babası da birbirlerine süpriz yapmak için birbirlerine gitmişler aynı anda kış günü farklı şehirdelermiş
bizim ailede böyle aşk herşeyden önce gelir diyip gözlerime bakmıştı
o anı hiç unutmıcam çünkü ona aşık olduğumu ilk o zaman farketmiştim :))

ayyy çok güzel yaa:asigim:

ilk evlenme teklif ettiğinde "sana deli gibi aşık olmuşum seni kaybedeceğimi anladığım anda anladım benimle evlenmeni bir ömür mutlu olmayı çok istiyorum" demişti tabi bunu 2 saatte anca söyledi ebnim aşkım. ama annesi bizi ayırdı 3,5 sene bir ayrı bir barışık görüştük. 2. sinde ise "artık seninle böyle gizli görüşmeyi istemiyorum bu kadar yeter" dedi ben ayrılacağımızı sanıp ağlamıştım yüzüme bak diye ısrar etmişti baktığımda ise "seni çok seviyorum sensiz yapamıyorum benimle evlenirmisin biriciğim" demişti. benim ilk kelimem " ama annen" olmuştu :))))))) sarılıp hem ağladık hem güldük aşkoşumla. o günleri asla unutamam.

bizde ayrılmak üzereydik ben bır türlü ona güvenemiyordum..ayrılmak ıstedıgımı soyledım ve telefonu kapattım hıcbırsey demesıne fırsat vermeden.ağlarken bır anda mesajı geldi..

zamanla benım senin için farklılaştığımı göreceksin sen benim için değerlisin kararın ne olursa olsun dıye yazmıştı şok olmuştum benım adamdan boyle seyler beklenmezde...

hiç unutmam bana Tanrıdan bir parça bakışların demiştiiiiimafoldumben

banada masal anlatmıştı...
bir varmış bir yokmuş .
zamanın birinde yusuf varmış hayrunisayı çok severmiş diye başlayan
her cümlesinde kalbimi okşayan çok sevinmiştimmm

bide bizim erkek kardeşimiz yok hepimiz kızız demiştiki
annem oğlum yok diye üzülmesin
eğer oğlum olsun diye dua ettiyse ben onun duasının kabuluyum dedi
beni ağlatmıştı o sözleri çok etkilenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…